- 3 Şubat 2018
- 6.636
- 25.386
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Yapacak bir şey yok olmuşla ölmüşe çare yok 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle diyecek adamla ne işin vardıKesin kadin aranıyor dicek
Profilde yazan doğruysa 39 yaşındasınız. Böyle düşündüğünüz halde neden sorumluluğunu alamadığınız bir sohbeti "4 ay" sürdürdünüz? Yaptıktan sonra bunları düşünmenin bir anlamı yok maalesef...O değil adam artık baktığında bakışından rahatsız olacam.aklindan ne geçecek.rezil oldum
Cinsellik konuşmaları olmasa geçer giderim ama o artık beni biliyor.nen kimsenin yüzüne bakamam artıkTek başına konuşmadın nihayetinde o da konuştu.
Lütfen artık yaşına göre davran.
Hoşuma gitti.istedim o an.ama bilinmek istemedimProfilde yazan doğruysa 39 yaşındasınız. Böyle düşündüğünüz halde neden sorumluluğunu alamadığınız bir sohbeti "4 ay" sürdürdünüz? Yaptıktan sonra bunları düşünmenin bir anlamı yok maalesef...
En azından buluşmadımHaklı bir yorum. Tek başınıza sexting yapmadınız ya? Sağa sola yayarsa çiğ biri olduğunu belli eder.
Gerçekten 40 yaşında mısınız ya, 18 yaşındaki kızlar bile bu kadar saf değil.ben adama aşık oldum.adamla cinsellik konularını da konuştuk.su an çok utanıyorum ama.
Cinsellik konuşmaları olmasa geçer giderim ama o artık beni biliyor.nen kimsenin yüzüne bakamam artık
Baştan söyledi mi hangi ilde oturduğunu?Hoşuma gitti.istedim o an.ama bilinmek istemedim
E onu sexting yaparken düşünecektin. Başka adam mı bulamadın koskoca internette? Bir de aşık oldum diyor sodnodnronr tövbe yarabbim.Cinsellik konuşmaları olmasa geçer giderim ama o artık beni biliyor.nen kimsenin yüzüne bakamam artık
Baştan beri onun o olduğunu biliyordum.ama sorun onun şimdi beni tanıması.deliricemBaştan söyledi mi hangi ilde oturduğunu?
Sürekli gördüğün bi adam mi bu?O değil adam artık baktığında bakışından rahatsız olacam.aklindan ne geçecek.rezil oldum
Hayır aslında burası çok küçük.her yerde karşılaşabiliyoruz.sinri bozucuSürekli gördüğün bi adam mi bu?
Belki anlamamistirHayır aslında burası çok küçük.her yerde karşılaşabiliyoruz.sinri bozucu
Niye utanıyorsun, madem aşıksın git konuş. Hazır sexting de yapmışsınız hem.Dışarı çıkamam kimsenin yüzüne bakamam.cok utaniyorum
Ne diyorsun yine kendi kendine?Karşıma birden çıktı ve o an çocuğuma ye yemeğini üstünü de giy diyordum.ve tam yanımızdan gecti