Internet aski

Hayır aslında burası çok küçük.her yerde karşılaşabiliyoruz.sinri bozucu
ne diye aynı şehirden adam buldun o zaman?madem kim olduğun bilinmeden sex konuşasın vardı sana çok uzak şehirden birileriyle konuşsaydın sahte isimlerle.edit:şu verdiğim önerilere bak tee allahımm :KK45:

Baştan beri onun o olduğunu biliyordum.ama sorun onun şimdi beni tanıması.deliricem
O zaman bile bile lades demiş oluyorsunuz kusura bakmayın. İnternet üzerinden isteyen istediği şekilde konuşabilir. İçeriği ne ile ilgili olursa olsun. Kimse karışamaz. Ama anonim kalmak istiyorsanız bu kişiyi bırakıp başka birini bulabilirdiniz. Yok aşık oldum o yüzden konuştum diyorsanızda bütün riskleri aldığınızın farkında olmalıydınız. Artık yapacak bir şey yok.
Bundan sonra bir şey yaparken sonuçları neler olabilir aklınızdan geçirin. Yoksa kendinizi başka problemler yaşarken bulabilirsiniz.

Ben adamı hatırladım. Ama boşuna vesvese yapma..kimse kimseyi kolay kolay telefonda duyduğu sesten tanımaz. Andirsa bile emin olamaz.
Geçen ananemin telefonunu açtım, arayan ablammis. Benim sesimi duyunca taniyamadi,yanlış aradı sandı bir an 🙈 ki bu insan doğduğum andan beri benim sesimi duymuş birisi :) telefonda duyduğu sesi hemen çıkarmak öyle kolay değil. Adam öylesine bakmıştır,ya da abazadir her geleni geçeni kesiyordur.

Ismini söylemedim.o gün yemek yediğimiz yerin adını söyledi.adim o... ya çıkacak.ama cinselliği isteyerek konustum
Adamla yat, gizli görüntülerini kaydet, elinde kozun olsun, sen beni yayarsan ben de seni yayarim de, sonra tehdit ve şantajdan hapse falan girersen gel ben gene akil veririm sana 😐

Bana sank8 ben bir sokak kadınıymışım gibi bakacak.canim sikiliyor
Kendine baksın o, bu işler tek taraflı olmuyor . Görürseniz kaldırın başınızı geçin . Sizi bir şeyler yaşamaya zorlayabilecek kadar karaktersiz ise de sakın pabuç bırakmayın, reddedin

tanımadığın insana nasıl cinsellik anlatıraın be bacım..erkek milleti ne yapacağını bilemezsin..keşke biraz daha yavaş olsaydı bu şekilde olmadı..biraz daha dikkatli ol..

Adamı bulduğun site bu amaç için kurulu değil miydi zaten? Başından belli niyeti. Çocuğunun sınıf arkadaşı üstelik, şimdi ay çok kötüyüm deme yalandan.
nasıl bir site ki o?çocuğunun sınıf arkadaşının babasını şıp diye nasıl bulabiliyorsun?ben msn de kalmış bir dinazorum da ondan soruyorum. :KK45: :KK45:

Back
X