Internet aski

Konudaki kadın sıkıntılı,problemli biri. Ama ilişki yaşamaya engeli yok, bekar bir kadın. Psikolojik sorunları var,aşamıyor. Evliliğinde de vajinusmus yaşamış,şimdi sextinge evrilmiş olması büyük aşama. Ortalık malı değil yani. Zaten siz konudaki kadını eleştirmediniz,çocuğu olan bekar kadın ilişki yaşayamaz,sexting yapamaz,flört edemez dediniz.
Bana bile saldırdı bırak pamuğu. Hayır bir de libidosu düşük kadınım sitede bilen bilir.😅😃

Valla bence olmalı ne yalan söyleyeyim.annelik çok farklı bir mevkiymiş gibi geliyor bana.yakıştıramıyorum.
Ama söyleyeyim benim kafamdaki şablon bu.çok saçma ve çok yanlış da olabilir ama aklımda olması gereken profil bu.
Bu konuda seviyeli ve adam gibi bir ilişki olmiş olsa mantığımı devreye sokabilirdim ama maalesef konuda tutar yön yok.böyle düşünmesem bile bırakın bir anneyi, çocuksuz bekar bir kadına da yakışmıyor bence şu sanal muhabbbetler.eee gidin adam gibi yüzyüze tanışın.tanınmayan edilmeyen adamla internetten konuşmak aynı zamanda yokluk işareti.haa yoklukta olmak da suç değil.ama böyle son çare olarak etrafa saldırıyormuş gibi oluyor.o dönemde yokluktaysan da paşa paşa bekle, en azından kendine saygını kaybetme.hiç bir hanımefendiye yakışmıyor bence.
Evet çok sacma ve yanlış düşünüyorsun. Bilgin olmadan fikrin de olmasın bence.

Valla bence olmalı ne yalan söyleyeyim.annelik çok farklı bir mevkiymiş gibi geliyor bana.yakıştıramıyorum.
Ama söyleyeyim benim kafamdaki şablon bu.çok saçma ve çok yanlış da olabilir ama aklımda olması gereken profil bu.
Bu konuda seviyeli ve adam gibi bir ilişki olmiş olsa mantığımı devreye sokabilirdim ama maalesef konuda tutar yön yok.böyle düşünmesem bile bırakın bir anneyi, çocuksuz bekar bir kadına da yakışmıyor bence şu sanal muhabbbetler.eee gidin adam gibi yüzyüze tanışın.tanınmayan edilmeyen adamla internetten konuşmak aynı zamanda yokluk işareti.haa yoklukta olmak da suç değil.ama böyle son çare olarak etrafa saldırıyormuş gibi oluyor.o dönemde yokluktaysan da paşa paşa bekle, en azından kendine saygını kaybetme.hiç bir hanımefendiye yakışmıyor bence.
Annelik çok farklı bir mevki olsaydı ilk çocuktan sonra hormonlar devreye girer ve seks istemezdik değil mi? Tabi ki çocuklar varsa hayatına herkesi alamazsın, çocuklarla adamı aynı eve sokmazsın ama bu ayarı anneler düşünür zaten sen kendini yorma.

Konudaki kadın sıkıntılı,problemli biri. Ama ilişki yaşamaya engeli yok, bekar bir kadın. Psikolojik sorunları var,aşamıyor. Evliliğinde de vajinusmus yaşamış,şimdi sextinge evrilmiş olması büyük aşama. Ortalık malı değil yani. Zaten siz konudaki kadını eleştirmediniz,çocuğu olan bekar kadın ilişki yaşayamaz,sexting yapamaz,flört edemez dediniz.

seks çocuğu olmayanlara özel bir eylem bilmiyor muydun?
çocuğun yoksa mesela günde 3 farklı erkekle sevişebilirsin o zaman ortalık malı olmazsın çocuğun varsa telefonda bile cıss..🤷‍♀️

ben anlamadım bu konuyu ya. bu kadar sayfa olmuş , yorumları okumadım. muhtemelen herkes aynı şeyi söylemiştir. akıl var mantık var nasıl tanıyacak sadece sesinizden , kısa bir cümlenizden adam sizi? belli ki çıplak foto falan yolladınız, bir şekilde kendinizi gösterdiniz. sorumluluğunu alamayacağınız şeyleri yapmasanız keşke. adam bekar siz bekar. konuşabilirsiniz usulünce. hayatınızda kimse olmayacak değil elbette ama bunun yolu bu değil. siz annesiniz. küçük yerde yaşıyormuşsunuz. kendinizden önce çocuğunuzu düşünmek zorundasınız. artık hormonlarınızla değil, aklınızla hareket edin lütfen.
İşte konu sahibi ve onu destekleyenlerin algılayamadığı noktada bu zaten. '' istediğiyle konuşur, isterse 10 kişiyle konuşur size ne '' diyenler var şaka gibi. Yahu burada zaten ben dahi eleştirenlerin konu sahibinin biriyle flörtleşmesine laf ettiklerini düşünmüyorum aynı şeyi konuşuyoruz aslında. Konuşabilir ikinci üçüncü evliliklerde böyle tanışarak ilerliyor. Ama evlat sahibi bir annenin bencillik yaparak cinsel içerikli muhabbetler döndürdüğü adamın çocuğunun okulunda ki bir baba olması ve bu duyulduğunda ise direk çocuğunu etkileyecek olmasını düşünmesi gerekirken pamuk hanım kendini dert ediniyor. Adam bunu bir yaysa olacak belli zaten veliler öğretmenler derken çocuğa gidecek elbet bu noktada bile çocuğu için endişelenip kendine çeki düzen vermiyor da hala ilgi görmemiş olmasına yanıyor. Bu yüzden anne rolüne yakıştırmadım kendisini.

Tabii, bekar anneler "kutsal" görevleri nedeniyle piyasadan çekilsin, belki sana o zaman daha çok düşer dimi?
Sen değil miydin evli arkadaşlarının bile iyi giden cinsel yaşamını kıskanan :d
Bir sonraki konuda da şey dersin, öğrencilik çok mühim bir sorumluluk, kızlar mezun olana kadar sevgili yapmasın...
Böyle böyle piyasada rakip azaltacak kafaya gel

seks çocuğu olmayanlara özel bir eylem bilmiyor muydun?
çocuğun yoksa mesela günde 3 farklı erkekle sevişebilirsin o zaman ortalık malı olmazsın çocuğun varsa telefonda bile cıss..🤷‍♀️
Çocuklar olmayaydı bendeki seks kimsede olmazıdı piuuuu 😊🙈

içten içe herkes de biliyor gerçekleri.beni kızdıramazsınız.ne olmuş yani bekar doktorsa.ne doktorlar gördüm ben iki lafı bir araya getiremeyen, boş beleş. Neyse ya son mesajım.size seks dolu maneviyatsız hayatınızda başarılar dilerim.hayırlı cinsel hayatlar.istisnalar kaideyi bozmaz.her doktor da kaliteli değildir.hem kaliteli de olabilir banane.diyeceğim tek şey allaha şükür fedakâr, ahlaklı, 15 yaşında kız zihniyetinini aşabilmiş, aklı başında, maneviyatlı bir annem var.ancak çocuklara acıyorum.çocuğun annesi internette yüzünü bile görmediği bir adama sexting yapıyor ya şaka gibi.buradaki çoluklu çocuklu tipler de bu saçmalığı savunuyor canla başla.
bu sahneye şahit olsam bir daha o kadını anneden sayamazdım heralde.en son 19 yaşında yapmıştım ben bu hareketi.o zaman bile seviyesiz ve şaçma geliyordu.
Sizin de ne geniş çevreniz varmış her meslekten her yönden düşünen kadın,erkek görüp her duruma genelliyorsunuz maşallah🧿
Aslında şu şöyle,bu böyle görüyorum,duyuyorum diyerek kendi düşüncelerinizi yazıyorsunuz bence ama ne diyebiliriz😅

Bahsettiğiniz karakterde bir adam arkanızdan konuşur, isminizi de yayar. Çocuğunuz için çok üzüldüm. Bekar, çocuklu bir kadın elbette ilişki yaşayabilir ama gözünüzü seveyim şu teknolojiyi bunlar için kullanmayın. Fotoğraflarınız elden ele dolaşır,yıllar sonra bile karşınıza çıkar. Fotoğraf olduğunu söylemediniz ama ben nedense görüntülü bişeylerin olduğunu düşündüm. 18 lik kız cahilliğiyle hareket etmenin adı özgürlük falan değil. Adı üstünde cahillik.

Tanışma yolu hiç yakışmıyor.günlük hayatta olağan akışta biriyle tanişsa tamam diyeceğim.bu arada çocuklu kadınların genç kız gibi ilişki peşinde koşması bence eleştirilecek bir nokta yine de.madem bu kadar ilişki peşindesin o zaman çocuk yaparken de 40 kere düşüneceksin.anneliğin bir onuru olmalı.öyle her aklına eseni yapamazsın.ben 30 yaşında ve bekarım.buna rağmen bağzı şeyleri kendime yakıştıramıyorum.millet de iyice kendini aştı.telefonda tanımadığı etmediği bir herifle cinsellik muhabbeti yapan bir anne.size hoş geliyor mu ?
"Bagggzi" insanlar sizinki gibi renksiz ruhsuz berbat bir hayat yasamak istemiyor.

Eger adamin elinde resminiz yoksa, ses kaydiniz yoksa, yazismalardakinin siz oldugunu gosteren bir kanit da yoksa yalanlayabilirsiniz cok kolay. Birisi sorarsa da bana kafayi takmis, reddedince de sinirlendi o yuzden boyle seyler uyduruyor dersiniz. Yani bu konuda durust olamiyorsaniz. Adama da telefonda evet o bendim ya da o ben degildim demeniz bir sey ifade etmez ve kanitlamaz. Kanit vermeyin adama, yaniniza gelirse tanimiyormus gibi davranin diretirse de bu tavrinizi degistirmeyin. Adam suphelenmistir ama yuzde yuz emin olmadan isminizi yaymaz bence.

Kızlar yalnızdım.gerek skype da sesli gerek mesajla sarak zevk aldim.o da keyif aldı.guzeldi.ama utanıyorum.aslinda doğru söylüyorsunuz sorumluluğunu almam lazim

Niye yasiniza uygun davranmiyorsunuz? Cocugunuz da var ustelik. Bu kadar mi acsinjz cinsellige? Hadi yaptiniz diyelim neden cevrenizden birisi? Ben anlayamiyorum

Back
X