Internet aski

Bem yüzyüze adam gibi tanışmayı becerebiliyorum canim.internette yüzümü bile görmeyen adama muhtaç değilim.
Niye bunu yazma gereği duyuyorsun ki? Konu sahibinin özenilecek bir durumda olmadığı belli zaten. Kendisini beğenmeyen adamla başkası gibi sexting yapacak kadar düşmüş.

Niye bunu yazma gereği duyuyorsun ki? Konu sahibinin özenilecek bir durumda olmadığı belli zaten. Kendisini beğenmeyen adamla başkası gibi sexting yapacak kadar düşmüş.
Her konuya kendini katıyor. Anladık en mikemmel kadın ferhans aramızda😀

Psikolojik sorunları olan, çocuğu ile yalnız yaşayan bazı şeyleri aşamayan bir insan için fazlaca linç edilmiş.

Linç edince her zaman karşıdaki kişiyi bulunduğu durumdan uyandırmıyor, daha kötü hissettirip çıkmaza sürükleyebiliyoruz. Yanlış üslup, doğru sözün celladıdır derler.
Kilo, özgüven ve vajinusmus vb sorunlarla baş etmeye çalışan, partneri olmayan bir insan duygusal bir boşluğa düşmüş ve en azından kendisini göstermek zorunda olmadığı, özgüven sıkıntısı yaşamayacağı biriyle sevgi ihtiyacıda olduğu için sanal bir sitede bu ihtiyacını gidermeye çalışmış.
Size tavsiyem, bu tarz yöntemler sizin kendinizle olan ilişkinizi öteler. Zamanınızı çalar. Ve ne yazık ki size bulunduğunuz durumdan kurtarmaz. Öyle yerlerde vakit kaybetmek yerine öncelikle gerçekle yüzleşin. Vermeniz gereken kilolardan kurtulun, kendinizi sevmeyi öğrenin.
Kendinizi sevdiğinizde otomatik olarak özgüveniniz yükselecek ve seçen, seçilen bir partner haline geleceksiniz.

Kimsenin sizi yüksek kilonuzda sevmesini beklemeyin, her halimizle koşulsuz sadece anneler sever ve onlarda belirli yaştan sonra her şeye tahammül edemezler. Sağlıcakla, sevgiyle kalın.

Burası kucuk bir yer.biriyle flört sitesinden tanışmıştım.adam oğlumun okuldan arkadaşının babası.ve biz skype dan konuşuyorduk sadece.4 aydır.ben adama aşık oldum.adamla cinsellik konularını da konuştuk.su an çok utanıyorum ama.adam benim fotomu görmedi.sadece sesimi duydu.ve geçen gün oğlana yemek yerken yanımızdan geçti.ben oğluma yemek ye diyordum.goz göze geldik.anlamis.sesimi duydu.ve kim olduğunu biliyor artık.moralim bozuk.40 yasindayim.ona gerçekten ilgi duydum.ama şimdi hakkımda dedikodu yayarsa bittim demektir.birsuru şey anlattım ona.kizlar napicam ben
Bir an önce doğru düzgün bir psikiyatriste git ve düzgün bir tedaviye başla. Ben tedavi oluyorum diye kendini kandırmaktan vazgeç. Eski konularını bildiğim için aşama acıdım.

merak etme senin gibi fotoğraf göstermeyip konuştuğu diğer kadınlardan ayırt edemez.

Şimdi siz ilk kendiniz olarak konuştunuz, fotoğrafınız da vardı. Sonra oradan konuşmayı kesip baska bir hesapla tekrar tanışıp konuştunuz. Ama ikinci konuşmanızda sesli konuştuğunuz için sizi sesinizden tanidigini düşünüyorsunuz.
Belki de ikinci sizi degil de fotoğrafınızı gösterdiğiniz birinci sizi tanımıştır:deli:ayy cok sacma siz bu adama kafayı mi taktınız anlamadım bu ne böyle.

Ayni yerde yaşadığınızı bile bile yemek yemeye gideceğiniz yeri söylüyorsunuz, sonra ne beklediniz ki ?
( bu arada eger benim yukarida kurduğum senaryo dogruysa adam fotoğraf ve sesi birleştirerek iki profilinde siz olduğunu anlamış olmuyor mu?)
Benim bazen Türkçe yetmiyor

Konunun bu kadar çetrefilli olmasına binaen yazdım. Siz de tüm konuyu tek mesajda özetlemişsiniz ya hem helal olsun hem de "benim Türkçe bazen yetmiyor" moduna girdim. Konuya binaen yazdım yani sizinle alakalı değil.

Adam resmini görüp beğenmiyor farklı hesap açıp ordan görüşuyorsun kocasına buna böyle davranmakta nasıl haklı görüyorsunuz dimi psikopat gibi her yolu demiyor kadın 🤦🏼‍♀️

Psikolojik sorunları olan, çocuğu ile yalnız yaşayan bazı şeyleri aşamayan bir insan için fazlaca linç edilmiş.

Linç edince her zaman karşıdaki kişiyi bulunduğu durumdan uyandırmıyor, daha kötü hissettirip çıkmaza sürükleyebiliyoruz. Yanlış üslup, doğru sözün celladıdır derler.
Kilo, özgüven ve vajinusmus vb sorunlarla baş etmeye çalışan, partneri olmayan bir insan duygusal bir boşluğa düşmüş ve en azından kendisini göstermek zorunda olmadığı, özgüven sıkıntısı yaşamayacağı biriyle sevgi ihtiyacıda olduğu için sanal bir sitede bu ihtiyacını gidermeye çalışmış.
Size tavsiyem, bu tarz yöntemler sizin kendinizle olan ilişkinizi öteler. Zamanınızı çalar. Ve ne yazık ki size bulunduğunuz durumdan kurtarmaz. Öyle yerlerde vakit kaybetmek yerine öncelikle gerçekle yüzleşin. Vermeniz gereken kilolardan kurtulun, kendinizi sevmeyi öğrenin.
Kendinizi sevdiğinizde otomatik olarak özgüveniniz yükselecek ve seçen, seçilen bir partner haline geleceksiniz.

Kimsenin sizi yüksek kilonuzda sevmesini beklemeyin, her halimizle koşulsuz sadece anneler sever ve onlarda belirli yaştan sonra her şeye tahammül edemezler. Sağlıcakla, sevgiyle kalın.
Psikolojisinin bozuk olduğu 3 metreden belli insan sanal ilişkilere, sextinglere vakit bulabiliyorsa bunlar peşinde koşmak yerine psikologa gidebilir, spora yazılıp kendine odaklanabilir, bir hobi edinebilir. Bazı yorumlarda fazlaca yüklenilmiş ama çocuklu da olsa kadının ihtiyacı vardır bahanesi arkasına sığınarak salak saçma ilişkiler peşinde koşamaz. Konu sahibi çocuklu olmasa da yaşadığı şeyler hayat tarzına uygun değil belli ki içinde çatışma yaşıyor. Böyle hayatlar da genelde bir sıçrar iki sıçrar sonra hem kendine hem çoluğuna çocuğuna zarar verecek şeyler yaşar

Psikolojisinin bozuk olduğu 3 metreden belli insan sanal ilişkilere, sextinglere vakit bulabiliyorsa bunlar peşinde koşmak yerine psikologa gidebilir, spora yazılıp kendine odaklanabilir, bir hobi edinebilir. Bazı yorumlarda fazlaca yüklenilmiş ama çocuklu da olsa kadının ihtiyacı vardır bahanesi arkasına sığınarak salak saçma ilişkiler peşinde koşamaz. Konu sahibi çocuklu olmasa da yaşadığı şeyler hayat tarzına uygun değil belli ki içinde çatışma yaşıyor. Böyle hayatlar da genelde bir sıçrar iki sıçrar sonra hem kendine hem çoluğuna çocuğuna zarar verecek şeyler yaşar
Evet bende onu söylemek istedim bu tarz ilişkiler aslında kendisi ile iletişimini öteliyor. Bunun yerine kendine bakmalı silkelenmeli.
Bir kez yaşadığımız şu hayatta gizlenerek, saklanarak ne kadar doyum elde edebiliriz ki.
Bunun yerine her yönden sağlam bir destekle yaşamına yeni bir yön verebilir. Yoksa yaş olur 60/80 bende yaşadım mı yahu der, aklı başına gelir ama elde kalan boşa geçmiş koca bir ömür olur.

pamuk nasıl oldun?bu olay sana ders olsun unut gitsin.adamla iletişimini de kes.kadınlara saygısız gereksiz bir adam o çok belli.sana namus dersi vereceğine önce kendine baksın.birileriyle sanaldan konuşma ihtiyacı duyarsan da uzak şehirleden birileriyle konuş.adını yaşadığın şehri falan da asla söyleme.resim atma kamera açma.

Back
X