internet aşkım = ÖMRÜM

patsizcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
788
2
46
Diğer
Onunla bir forumda tanıştık.. Sıradan meraba tarzı bir mesajdan sonra konuşmanın devamı gelmedi..Sonra aylar sonra yine mesajlaşma.."Seninle aylar önce yine konuşmuştuk" dedim.
Nedense yine cevap gelmedi ve "aylar önce yaptığın gibi yine mesak yazmayacaksın galiba" dedim çünkü ortak arkadaşlarımız çıkmıştı :) Aslında nasıl bir cesaretle böylesine hesap sorma cesaretini kendimde buldum acaba? Kimbilir belki de kader kısmet olunca bir şekilde oluyordu...
Daha sonra mesajlaşmaların devamı geldi ve 1 hafta kadar sonra face hesaplarımızı verdik ordan devam ettik görüşmeye... İşyerinde sürekli internette ondan mesaj beklemekten artık yorulmuştum.. O da yorulmuş olmalı ki telefon numaramı istedi telefonları aldık ve sürekli görüşüyorduk telefonda.. Birgün sürpriz yapıp yaşadığı yere gittim (aynı şehirler fakat farklı ilçelerdeydik) 3 saat kadar görüşebildik ama akşam evime dönerken onun hakkında söylediğim cümle şuydu "hayatımın aşkı işte buuu"
6 ay sonra nişanlandık ve resmi olarak evliyiz yazın da düğünümüz var kısmetse :))
İnternetten aşk mı olurmuş derken başıma aşkların en güzeli geldi ÖMRÜMMM BENİM ÇOK SEVİYORUM ONU :))

ne güzel :16: kısmetin nerden çıkacağı belli olmuyor işte

Canım mutluluğun daim olsun, Rabbim keşke dedirtmesin, sevginiz,saygınız bağlılığınız,sadakatınız gün be gün artsın inş. :16:

Ne güzel...Rabbim bir ömür mutlu mesut etsin inşallah..
Ne kadar çok olumsuzluklar varsa aralarından nadir güzzel olumlu şeylerde çıkıyo bu internetin.Şahsen ben bir kere darbesini yedim ama olmayacak diye birsey demem neden olmasın sonucda sadece tanışma kısmı internetten oluyo gerisi zaten normal bir ilişki şeklinde yürüyo :)

Allah bozmasın aynı şehirde olduk tan sonra ben internet aşkının olabileceğini düşünenlerdenim
ki bende öyle evlendim :)))

çok şükür çok mutluyum.

uzaklıklar aşkı öldürür hep söylemişimdir.

Allah bozmasın aynı şehirde olduk tan sonra ben internet aşkının olabileceğini düşünenlerdenim
ki bende öyle evlendim :)))

çok şükür çok mutluyum.

uzaklıklar aşkı öldürür hep söylemişimdir.

biz de internetten tanıştık o hanyada ben konyadayım ve birbirimizi seviyrz. yAni uzaklıklar aşkı öldürüyor diyemeyiz

Sağolun bacılar Rabbim hepimizin mutluluklarını daim etsin gönlümüze göre versin :)) Aynennn internet işin tanışma kısmı yoksa sürekli görüşme imkanımız olmasaydı zordu benim bu ilişkiyi yürütmem ama yürütenlere helal diyorum valla Allahım bozmasın :))

biz de internetten tanıştık 2 yıl oluyor onu kimseyi sevmediğim kadar sevdim gerçi şuan ayrıyız....
ama gerçekten de aşkın nereden geleceği belli olmaz..

umarım rabbim de onunla beni birbirimize hayırlı kılar :16:

Onunla bir forumda tanıştık.. Sıradan meraba tarzı bir mesajdan sonra konuşmanın devamı gelmedi..Sonra aylar sonra yine mesajlaşma.."Seninle aylar önce yine konuşmuştuk" dedim.
Nedense yine cevap gelmedi ve "aylar önce yaptığın gibi yine mesak yazmayacaksın galiba" dedim çünkü ortak arkadaşlarımız çıkmıştı :) Aslında nasıl bir cesaretle böylesine hesap sorma cesaretini kendimde buldum acaba? Kimbilir belki de kader kısmet olunca bir şekilde oluyordu...
Daha sonra mesajlaşmaların devamı geldi ve 1 hafta kadar sonra face hesaplarımızı verdik ordan devam ettik görüşmeye... İşyerinde sürekli internette ondan mesaj beklemekten artık yorulmuştum.. O da yorulmuş olmalı ki telefon numaramı istedi telefonları aldık ve sürekli görüşüyorduk telefonda.. Birgün sürpriz yapıp yaşadığı yere gittim (aynı şehirler fakat farklı ilçelerdeydik) 3 saat kadar görüşebildik ama akşam evime dönerken onun hakkında söylediğim cümle şuydu "hayatımın aşkı işte buuu"
6 ay sonra nişanlandık ve resmi olarak evliyiz yazın da düğünümüz var kısmetse :))
İnternetten aşk mı olurmuş derken başıma aşkların en güzeli geldi ÖMRÜMMM BENİM ÇOK SEVİYORUM ONU :))

Kısmetin nereden geleceği belli olmaz derler ya, en güzel örnek senin yaşadığın sanırım :16:

:nazar::nazar: Maşallah, Allah mutluluğunuzu daim etsin... :34:

uzaklık mı?? aşkı öldürür müü??
neye göre kime göre??uzağı bahane etmek
"uzaklık diyip dert ettiğin nedir ki sevgili?
biz Yaradan'ı görmeden sevmedik mi?" demiş
Mevlana:31: o uzaklığın mutlak bir gün vuslatı da vardır
üstelik..ya da şartlar bir gün öyle olur ki uzak olmak
durumunda kalınır,evliyken bile..işte o vakit her
şeye rağmen sevmektir mühim olan...:69:

size de mutluluklarrr:16:

Son düzenleyen: Moderatör:

hiç inanmazdım ben böyle net aşklarına gerçek olabiliyormuş demek ki canım Allah mutlu etsin inşallah aranız hiç bozulmasın :)

Benimde en güzel ilişkim internetten tanıştığım biri ile yaşamıştım. Aşk ki iliklerime kadar hissettiğim bir aşktı. Aşkı onunla yaşattım yüceltmişti beni sevgisi ile.

Sonu hüsran ayrıyız 4yıldı oldu o evlendi ve bana hala öyle bir aşk denk gelmedi. Aşkı bırakın düzgün bir insan bile denk gelmedi.

Mutluluğunuz daim olsun canım.

inşallah pişman olmazsın...allah daim etsin...

net ortamına güvenmem ben kendi adıma benimde eski erkek arkadaşım netten tanıştık ve çok kötü bir ilşki yaşadım .ayrıca yine sizi netten bulduğu biriyle aldatmayacağı ne malum?bazı kişiler bunu alışkanlık haline getirir .ömrüm falan deme hemen bence üzülme sonra.

net ortamına güvenmem ben kendi adıma benimde eski erkek arkadaşım netten tanıştık ve çok kötü bir ilşki yaşadım .ayrıca yine sizi netten bulduğu biriyle aldatmayacağı ne malum?bazı kişiler bunu alışkanlık haline getirir .ömrüm falan deme hemen bence üzülme sonra.

Benimle tanıştığında bir başkası yoktu ki hayatında nasıl seni de aldatır diyorsun? Bazı kişiler alışkanlık haline getirebilir ama eşimden emin olmak içimi rahatlatıyor yorma kafanı ;)

ben de ingiliz esimle internette tanismistim oyun oynarken hem de :126: :1: sayesinde dunyanin oteki ucuna tasindim, ama cok mutluyum bir daha dunyaya gelsem yine onunla evlenirdim

size mutluluklar dilerim canim

Back
X