• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Internet aşkları

mermalade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
258
2
38
35
İzmir
Bu konuyu genel olarak herkes ders çıkarsın ve deneyimler aynı doğrultuda mı bi sonuç çıkarmak için paylaşıyorum. ki biriyle tanışan olur tereddüt ederse bu deneyimleri okusun istedim. İnternet aşkından ileriye dönük seviyeli bir birliktelik beklememek lazım. üye olduğum bi sitede fabrikasyon gibi her erkek aynı mesajı yazmış kopyala yapıştr olarak hem sana 30 kere görderiyorlar, hem de diğer kızlara yolluyorlar. ama yazılanı doğal bi konuşma zannedersin. üç farklı hesap açtım 3 üne de aynı anda fabrikasyon mesajlar yolluyorlar. farklı günlerde farklı aylarda bide. 3 kişi ile tanıştım ve gerçek hayatta görüştüm yakışıklı olmalarına rağmen yanlarına 100 metreden fazla yaklaşılmayacak cinslerdi. ben internet aşkına gerçek bir sevgi duyacağın sevileceğin bir ilişki çıkacağına inanmıyorum. zaten hepsinin resmine bakıyorum buram buram çapkınlık akıyor gözlerinden adamların. ya çook vasıfsız ve çirkin olanlar var yaDa da burnu kaf dağında tek bir kadına bağlanamayacak çapkın erkekler var. bi de seni salak yerine koyup o laflara sözlere şakalara iltifatlara kanarsın sanıyorlar ya kaba yerimle gülüyorum. gerçek hayatta görüştüğünde eğer dokunamadıysa menfaatine ters düştünnmü sevgili olmayı bırak arkadaş bile kalmıyorlar. zaten tel vermiyorsan kestirip atıyorlar fotosuz ve kiloların hiç şansı yok. neyse sizler deneimlerinizi paylaştıkça ben de bir kaç şey anlatacağım yazıma dewam edeceğim yaşadıklarınızı duyduklarınızı bekliyorum.

eskiden şimdi olduğundan çok daha iyiydi aslında internet aşkları. internetten tanışıp evlenen çok kişi oldu tanıdığım. hatta bende ilk evliliğimi internetten yaptım görüştüğümüz süre içinde hiç cinsel yaklaşımı olmadı bana zarar gelsin üzüliyim istemedi iyi bi insandı saygılıydı aslında ama anlaşamadık bu yüzden yollarımızı ayırdık

eskiden şimdi olduğundan çok daha iyiydi aslında internet aşkları. internetten tanışıp evlenen çok kişi oldu tanıdığım. hatta bende ilk evliliğimi internetten yaptım görüştüğümüz süre içinde hiç cinsel yaklaşımı olmadı bana zarar gelsin üzüliyim istemedi iyi bi insandı saygılıydı aslında ama anlaşamadık bu yüzden yollarımızı ayırdık

:))) ınternet askları ıyımı kotumu aylar sonra tecrubelerımı sonuclarımı yazıcam dostlar :* suan hersey cok ıyı. öptum:*:52::52::52::52::52::52::52::32::32::32::32:

bence pek birşey değişmedi önceden de gazete ye ilan verip ordan evlenen varmış. Yani insanlık aynı olduktan sonra devrin değişmesini pek bir anlamı kalmıyor :31:

inşallah herşey yolunda gider hep

ınsallah canım benım.bazen sartlar deısık tanısma sekıllerı doguruyo.Yaradan'ın belırledıgı sınırlar ıcerısınde bır ask yasıyosan zaten pek kotu bıtısler yasamıo ınsan sankı.bılemıyorum tabı ben neler gorucem hayatnn bakalm.Ama öyle yada boyle tanıstık ALLAH'a emanetiz bakalm.dualarımızı bırbırımız uzerınden eksık etmeyelım mumının duası diğer mumın kardesınee şifa.dualarınızda olmak kabul olunan dualardan olmak umıdıyle...ve dualarımdasınız sıkıntıda olanlarınız.öpüorum sızleri.saglıcakla:54::54:

bbenimde internet aşkı deneyim de arkadaşlıklarım oldu ama her zaman güvenmemeye güvendiğim için pek de birşey kaybetmedm zaten kaybedeceğimi kaybetmiştim. Her zaman güzelin güzeli iyisin iyisi olduğu sürece ve erkekler de çok yalancı olduğu sürece internet aşkları ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum :ssz:

:))) ınternet askları ıyımı kotumu aylar sonra tecrubelerımı sonuclarımı yazıcam dostlar :* suan hersey cok ıyı. öptum:*:52::52::52::52::52::52::52::32::32::32::32:

Hiçbir genç kızın acı çekmesini istemem. Allah her genç kızın hayallerini gerçekleştirsin umarım ki hep iyi devam eder. Ben mesela takmam sanıyrdum ama üzülüyorum. Erkek için vaad etmek çok kolay sözlerine kanmamak gerekir. Şaşıyorum birgün neler derken birgün bi bakmışsın çekip gitmiş. İnanın şuan iki iş yapıyorum hem de bilgiye dayalı. ve kpss ye hazırlanıyorum. Bebek yüzlü diye iltifat ediyordu yani okadar da güzelim. Zevkli medeni modern biriyim. ama bunların hiçbiri eğer onun istediklerini vermezsen işe yaramıyor. yani sarılmak öpmek beraber uyumak aklı fikri böyle şeylerde. yapmadım ve ses seda yok. tüm gün telefona baktım üzüldüm nasıl bu kadar gaddar ve belden aşağılar bilemiyorum.. umarım bunları çürütebilecek insanlarla tanışırız..:26::26::26::26::26:

evet genelde haklısın ama istisnalar var mesala biz internetten tanıştık evlendik ve bebek bekliyoruz çok şükür rabbim bozmasın çok da mutluyuz. ama gerçekten çok dikkat etmek gerekli senin dediğin gibi korkulacak tiplerde var

bbenimde internet aşkı deneyim de arkadaşlıklarım oldu ama her zaman güvenmemeye güvendiğim için pek de birşey kaybetmedm zaten kaybedeceğimi kaybetmiştim. Her zaman güzelin güzeli iyisin iyisi olduğu sürece ve erkekler de çok yalancı olduğu sürece internet aşkları ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum :ssz:

Bikere şunu standartlaştırabilirim. eskilerin tarık akan ferit gibi zamane yakışıklısı kaslı falansa sadakat beklememeliyiz. ben hep yakışıklı olanlara gidiyorum malesef daha hareketli daha neşeli komik. İşlerini sorarsanız orta hallice 2000 ayda getirecek işleri vardı . kariyer öyle vauvv dedirtecek değil ama kör cahil de değillerdi. Sonuç olarak yakışıklı ise sadakatli olması çok daha zor bağlanmak istemiyorlar. fazla oturaklı inek tipleri de ben istemiyorum. bu sefer demiştim ki bak yakışıklı hareketli ele avucasığmıyor. sakın seni kırarsa giderse hiçbişi olmamış gibi hayatına dewam edeceksin. Ama olmuyor işte duygulu bi kızsanız etkileniyorsunuz. bugün şuan bunu yazıyor olmam bile olumsuz etkisi.

İnternet ilişkileri bana sağlıksız geliyor bilemiyorum...

Düşünsenize karşınızdaki insan doğru biri olsa ne işi var internette chat sitelerinde kız bulma çabalarında? Allah herkese hayırlı kısmetler versin amiin

evet genelde haklısın ama istisnalar var mesala biz internetten tanıştık evlendik ve bebek bekliyoruz çok şükür rabbim bozmasın çok da mutluyuz. ama gerçekten çok dikkat etmek gerekli senin dediğin gibi korkulacak tiplerde var

Allah bozmasın çok sevindim isteyen herkese nasip etsin. belki ben doğru adamı seçemiyorum. elediklerim belkide düzgün adamlar bilemiyorum. peki genel olarak beğenip de evliliği ilişkisi iyi gidenler seçtiğiniz erkekler çirkin mi kariyerli olmayan yada ne bileyim üniversite okumayan yada yaşlı olanlar mı? acaba buna göre de sonuç değişir mi ne dersiniz bu konuda?

İnternet ilişkileri bana sağlıksız geliyor bilemiyorum...

Düşünsenize karşınızdaki insan doğru biri olsa ne işi var internette chat sitelerinde kız bulma çabalarında? Allah herkese hayırlı kısmetler versin amiin

bu konuda kendimden çıkarımım olacak. bu konuda katılmayabilirim. Ben çok yoğunum iyi bi işim var ve gidip de bi erkeğe sulanamam ilk adımı atabilen kur yapabilen biri değilim. yani biraz burnu havada olan benim. zaten etrafımdakilerin ya sevgilisi eşi var yada artık o gözle bakmıyoruz. e iki iş yapıyorum işten eve geliyorum bide kpss ye hazırlanıyorum. sıkılınca sanalda ben de konuşuyorum aynı şehirden olanlarla tabi 5000 mesaj geliyorsa üçüne yazmışımdır oda seviyeli konuşarak. kız bulmak yada erkek bulmak o kadar kötümü. mesela işim var yaşım gelmiş kardeşim evlenmiş çook severek aldığım çeyizlerim var. yuva kurmayı istemek kötümü sizce. Annnem babam hala aşk yaşıyor 30 yıldır. kardeşimle eşi keza. :(( ya bennn

bence internet aşklarından UZAK DURUN.....
bi çok yönden çok tehlikeli.....
normal hayattada bi çok insan var değilmi?, acele etmeyin evlenmek için, dua edin derim acele ediyorsanız şayet.....
geç olsun güç olmasın kızlar.....
evlilik çok mühim bi konudur, insanın hayatının önemli dönüm noktalarından biridir, evlilik öncesi kılı kırk yararak düşününde öyle evlenin, evlendikten sonra bazen bazı şeylerin geri dönüşü mümkün olmuyor.......
hayatta her zaman elden gelen doğruyu yapın sonrada tevekkül edin, tevekkülden sonrada çokta takmayın.......
"AKIL = TECRÜBE + ZEKA" dır.....
hayatta akıllı davranmaya bakın her daim, bunları sizleri sevdiğim için yazdım, aynen bu sözler banada hitap ediyor......
sevgiler.......

bence internet aşklarından UZAK DURUN.....
bi çok yönden çok tehlikeli.....
normal hayattada bi çok insan var değilmi?, acele etmeyin evlenmek için, dua edin derim acele ediyorsanız şayet.....
geç olsun güç olmasın kızlar.....
evlilik çok mühim bi konudur, insanın hayatının önemli dönüm noktalarından biridir, evlilik öncesi kılı kırk yararak düşününde öyle evlenin, evlendikten sonra bazen bazı şeylerin geri dönüşü mümkün olmuyor.......
hayatta her zaman elden gelen doğruyu yapın sonrada tevekkül edin, tevekkülden sonrada çokta takmayın.......
"AKIL = TECRÜBE + ZEKA" dır.....
hayatta akıllı davranmaya bakın her daim, bunları sizleri sevdiğim için yazdım, aynen bu sözler banada hitap ediyor......
sevgiler.......

çok doğru sözler sağol samimi duyguların için ama etrafıma bakıyorm benim kadar kılıkırk yaran yok kardeşim arkadaşlarım küçüklük dostum yani daha kasmadan fazla düşünmeden ilişki yaşadı evlendiler. mutluular da brnim gibi yok buna dikkat etmeliydi yok şunu yapmalıydı ailesi böyle parası şöyle güvrnsemmi aldatıyormu sınayım sınavdan geçireyim derken. el de var sıfır. çok değer verdiğim adam da zaten biyeri kalktı çekti gitti bni kıskançlıkla yedi bitirdi önce posamı çıkarınca da kavga gürültü yapamadık. üzülüyorum gerçekten..

Bikere şunu standartlaştırabilirim. eskilerin tarık akan ferit gibi zamane yakışıklısı kaslı falansa sadakat beklememeliyiz. ben hep yakışıklı olanlara gidiyorum malesef daha hareketli daha neşeli komik. İşlerini sorarsanız orta hallice 2000 ayda getirecek işleri vardı . kariyer öyle vauvv dedirtecek değil ama kör cahil de değillerdi. Sonuç olarak yakışıklı ise sadakatli olması çok daha zor bağlanmak istemiyorlar. fazla oturaklı inek tipleri de ben istemiyorum. bu sefer demiştim ki bak yakışıklı hareketli ele avucasığmıyor. sakın seni kırarsa giderse hiçbişi olmamış gibi hayatına dewam edeceksin. Ama olmuyor işte duygulu bi kızsanız etkileniyorsunuz. bugün şuan bunu yazıyor olmam bile olumsuz etkisi.

kesinlikle canım birde gerçek aşkı arıyor namuslu numarasyla duygularımızı zedeliyorlar. Nasıl bir psikoloji de iseler en tipsizi bile kendisine en güzelini ne kadar yanlış kişi olsa da en doğrusunu layık görüyor
ne zaman bir güzelini daha görseler çok rahat bir şekilde güle güle demesini öğrenmişler daha doğrusu biz öğrettik ama bir türlü öğrenemiyoruz.

bu konuda kendimden çıkarımım olacak. bu konuda katılmayabilirim. Ben çok yoğunum iyi bi işim var ve gidip de bi erkeğe sulanamam ilk adımı atabilen kur yapabilen biri değilim. yani biraz burnu havada olan benim. zaten etrafımdakilerin ya sevgilisi eşi var yada artık o gözle bakmıyoruz. e iki iş yapıyorum işten eve geliyorum bide kpss ye hazırlanıyorum. sıkılınca sanalda ben de konuşuyorum aynı şehirden olanlarla tabi 5000 mesaj geliyorsa üçüne yazmışımdır oda seviyeli konuşarak. kız bulmak yada erkek bulmak o kadar kötümü. mesela işim var yaşım gelmiş kardeşim evlenmiş çook severek aldığım çeyizlerim var. yuva kurmayı istemek kötümü sizce. Annnem babam hala aşk yaşıyor 30 yıldır. kardeşimle eşi keza. :(( ya bennn

Kendinize neden pay çıkarıyorsunuz mesajımdan yapmayın böyle erkeklerden bahsetmiştim.. Yuva kurmak mutlu olmak her genç kızın hakkı elbette ama bunu internette sanal ortamda aramak çok yanlış onu söylemeye çalışıyorum. Kaderinize yazdıysa Yüce Mevlam,olur.Allah korusun başınıza bi iş gelse ne olacak kime güvenebilirsiniz ki şu hayatta ailenizden başka? Yıllardır okumuyor görmüyor muyuz haberleri 3.sayfada zavallı sönen kahrolan hayatlar..

Sizin yerinizde olsam "Yaşım geldi geçiyor mutlaka evlenmem lazım eyvahh :18:" düşüncesinden sıyrılıp hayata daha pozitif bakarım aşkı çağırırım isterim ve gelir inşallah istediğiniz herşey olur mutlu olmayı herkes kadar hakediyorsunuz çünkü heleki sizin gibi kendi ayakları üzerinde durabilen biri..

çok doğru sözler sağol samimi duyguların için ama etrafıma bakıyorm benim kadar kılıkırk yaran yok kardeşim arkadaşlarım küçüklük dostum yani daha kasmadan fazla düşünmeden ilişki yaşadı evlendiler. mutluular da brnim gibi yok buna dikkat etmeliydi yok şunu yapmalıydı ailesi böyle parası şöyle güvrnsemmi aldatıyormu sınayım sınavdan geçireyim derken. el de var sıfır. çok değer verdiğim adam da zaten biyeri kalktı çekti gitti bni kıskançlıkla yedi bitirdi önce posamı çıkarınca da kavga gürültü yapamadık. üzülüyorum gerçekten..

herşeyin ortası iyidir, ne çok irdeliceksin nede az.....
çok irdelemekte iyi değil, az irdelemekte.....
işte dedim ya, sen elinden gelenin en iyisini yap sonrada tevekkül et.....
boşver başaklarını bence, kendine bak sen, hayatın gerçeklerine bak....
belkide kaderinde henüz evlilik yapmak yoktu oyüzden bi şekilde kısmet olmadı, öyle değilmi??
yer gök dua ile; dua et derim.....
benim hayatta tek çarem dualarımdır, türkçe ve arapça olmak üzere......
dua müminın silahıdır.....
bilmem anlatabildimmi canım, seninle aynı düşünce yapılarınamı sahibiz bilemiyorum seni tanımadığım için, ama benim fikirilerim böyle.

bi söz duymuştum birinden, çok manidar bence;

"yolda başlayan aşk, yolda biter......"

Back
X