Bu konuyu genel olarak herkes ders çıkarsın ve deneyimler aynı doğrultuda mı bi sonuç çıkarmak için paylaşıyorum. ki biriyle tanışan olur tereddüt ederse bu deneyimleri okusun istedim. İnternet aşkından ileriye dönük seviyeli bir birliktelik beklememek lazım. üye olduğum bi sitede fabrikasyon gibi her erkek aynı mesajı yazmış kopyala yapıştr olarak hem sana 30 kere görderiyorlar, hem de diğer kızlara yolluyorlar. ama yazılanı doğal bi konuşma zannedersin. üç farklı hesap açtım 3 üne de aynı anda fabrikasyon mesajlar yolluyorlar. farklı günlerde farklı aylarda bide. 3 kişi ile tanıştım ve gerçek hayatta görüştüm yakışıklı olmalarına rağmen yanlarına 100 metreden fazla yaklaşılmayacak cinslerdi. ben internet aşkına gerçek bir sevgi duyacağın sevileceğin bir ilişki çıkacağına inanmıyorum. zaten hepsinin resmine bakıyorum buram buram çapkınlık akıyor gözlerinden adamların. ya çook vasıfsız ve çirkin olanlar var yaDa da burnu kaf dağında tek bir kadına bağlanamayacak çapkın erkekler var. bi de seni salak yerine koyup o laflara sözlere şakalara iltifatlara kanarsın sanıyorlar ya kaba yerimle gülüyorum. gerçek hayatta görüştüğünde eğer dokunamadıysa menfaatine ters düştünnmü sevgili olmayı bırak arkadaş bile kalmıyorlar. zaten tel vermiyorsan kestirip atıyorlar fotosuz ve kiloların hiç şansı yok. neyse sizler deneimlerinizi paylaştıkça ben de bir kaç şey anlatacağım yazıma dewam edeceğim yaşadıklarınızı duyduklarınızı bekliyorum.