• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Internet aşkları

ben e$imle netde tani$tim evlendim 6 sene once , daha dogrusu 7 sene once tani$ip 6 sene once evlendim :)
tabi evlenme sitesinde deildik biz :)))

yanli$likla tani$tik, taesaduf gibi ama kaderimizmi$ diyelim
reele dokdukden sonra bi sorun yok bence net a$kinin

e$imle anla$amadigim seyler olmuyormu , oluyor
ama bunu hiç internete baglmadimben, her evlilikde olan $eyler çunku

haa bu arada iki tane dunyalarr tatlisi yavrum var, babasi ba$kasi olsa çocuklarimda farkli olurdu herhalde :) ben bu çocuklarimi isterim ba$ka çocuk istemem :))

hayatta istisnalar kaideleri bozmazlar bence:DD

Son düzenleme:
Allah bozmasın çok sevindim isteyen herkese nasip etsin. belki ben doğru adamı seçemiyorum. elediklerim belkide düzgün adamlar bilemiyorum. peki genel olarak beğenip de evliliği ilişkisi iyi gidenler seçtiğiniz erkekler çirkin mi kariyerli olmayan yada ne bileyim üniversite okumayan yada yaşlı olanlar mı? acaba buna göre de sonuç değişir mi ne dersiniz bu konuda?

benim eşim üniversite mezunu polis ve beğenilen biri. sanırım hersey kısmet

haa bu arada iki tane dunyalarr tatlisi yavrum var, babasi ba$kasi olsa çocuklarimda farkli olurdu herhalde :) ben bu çocuklarimi isterim ba$ka çocuk istemem :))

cok tatlısın.bızde nette tesadufı taıstıgım adamla sevgılıyız cok mutluyuz. gercekden. evlenırmıyız evlenmesmıyıs benı yarı yoldamı koyar dıe dusunmuyorum ben.dusunmedem yasıyorum. ve 6.ayımız halende el ele tutusmadık bıle oyle sevıyelı gıdıo oyle agır gıdıo. ya bırıyle evleneceksen ıllakı bısıler bahane oluyo tanısıosun evlenıosun ha arkadasın aracı olmus ha ınternet.reele tasıdıgında neler olucagı neler oldugu ve sevıyenın gıdısatı onemli.sevıye dusuomu yoksa sevıyeyı koruomusunuz fılan falan . yalnısmıyım. cocuklarından operm. cok tatlısınız...:54::54::54::54:

benim e$im uni mezunu deil ama bende deilim, oyle bi kriterim olmadi o yuzden evlenirken :)
guzellik gorecelidir bence yzki$ikliydi o yuzden elektrik aldim reele dokdum

nasip kismet bu i$ler

o zaman netde sevgili arayan konu sahibesi, sende guzel olmayan, elinden bi i$ gelmeyen,ya$i geçmi$ kariyer polmayan birisinmi diyelim netde sevgili aradigin için, yani oyleleride vardir daaa $ans artik :))

cok tatlısın.bızde nette tesadufı taıstıgım adamla sevgılıyız cok mutluyuz. gercekden. evlenırmıyız evlenmesmıyıs benı yarı yoldamı koyar dıe dusunmuyorum ben.dusunmedem yasıyorum. ve 6.ayımız halende el ele tutusmadık bıle oyle sevıyelı gıdıo oyle agır gıdıo. ya bırıyle evleneceksen ıllakı bısıler bahane oluyo tanısıosun evlenıosun ha arkadasın aracı olmus ha ınternet.reele tasıdıgında neler olucagı neler oldugu ve sevıyenın gıdısatı onemli.sevıye dusuomu yoksa sevıyeyı koruomusunuz fılan falan . yalnısmıyım. cocuklarından operm. cok tatlısınız...:54::54::54::54:

bence bu i$ reele dokuldugu an sanallik bitmi$tir geçmi$ ola :)))
hayirlisi olsun in$alalh sizin içinde
çocuklari seviyorsun galiba darisi ba$ina :)

sevmesmıyımm cocukları... hele benm askıma bensıolarsa:)))))) bızımssssee fılan dıcemde dedıgım gbı henuz o hayallere gırmedm okulum bıtsın hele.bebecıklerın kaçar yasındalar konu dısınamı cıkıoruz blmıorum ama

benim e$im uni mezunu deil ama bende deilim, oyle bi kriterim olmadi o yuzden evlenirken :)
guzellik gorecelidir bence yzki$ikliydi o yuzden elektrik aldim reele dokdum

nasip kismet bu i$ler

o zaman netde sevgili arayan konu sahibesi, sende guzel olmayan, elinden bi i$ gelmeyen,ya$i geçmi$ kariyer polmayan birisinmi diyelim netde sevgili aradigin için, yani oyleleride vardir daaa $ans artik :))

burara bi yanlış anlama söz konusu olmuş acaba internetteki öyle erkekler mi daha sadık oluyorlar demek istedim. yani çirkin vasıfsız erkekler mi ciddi düşünüp gerçek hayatta bi kız bulamadıkları için sadık oluyorlar dmek istedim.

Allah bağışlasın yavrularınızı. ben zaten mutlaka da internet aşkları asla olmuyor evlilik olmuyor demedim bu konuyu açmamın nedeni de bunun aksi örnekler olup olmamasıydı. ya da genelleme yapabileceğim çıkarımlar yapmaktı. Belki de ben de problem var. kafasız değilim bilgi ile para kazanıyorum ama erkekte demekki ciddi bi ilişki yerine farklı duygular çağrıştırıyorum yada ben adam gibi adam seçemiyorum. yakınlarda böyle bişi yaşayınca sizlerle paylaşmak istedim hepsi okadar.

burara bi yanlış anlama söz konusu olmuş acaba internetteki öyle erkekler mi daha sadık oluyorlar demek istedim. yani çirkin vasıfsız erkekler mi ciddi düşünüp gerçek hayatta bi kız bulamadıkları için sadık oluyorlar dmek istedim.

VALLA iki cumlede ayni kapiya çikiyor gibi sanki :)

insanin içinde varsa çapkinlik kiz bulsun bulmasin devam eder herhalde
bi tane buldum rahat duruyumda kaçmasin ku$ dermi acaba:27:

bunu erkeklere sormak lazim galiba biz bu bilmeceden zor çikariz biraz:1:

Son düzenleme:
sevgiye ,aşka hiç inanmıyorum nefrete bile inanmıyorum bazen ...duyguya dair hiç birşey kalmadı içimde acımasız olup çıkacağım yakında

Allah bağışlasın yavrularınızı. ben zaten mutlaka da internet aşkları asla olmuyor evlilik olmuyor demedim bu konuyu açmamın nedeni de bunun aksi örnekler olup olmamasıydı. ya da genelleme yapabileceğim çıkarımlar yapmaktı. Belki de ben de problem var. kafasız değilim bilgi ile para kazanıyorum ama erkekte demekki ciddi bi ilişki yerine farklı duygular çağrıştırıyorum yada ben adam gibi adam seçemiyorum. yakınlarda böyle bişi yaşayınca sizlerle paylaşmak istedim hepsi okadar.

bende bi ornek olarak yazmak istedim
ankete faydam olsun, maksat kamu hizmeti :)
$aka bi yana b i$ler gerçekten nasip kismet

burda ne a$klari okuyoruz evlenince hiçbi$eyin yolunda gitmedigi ..

bende bi ornek olarak yazmak istedim
ankete faydam olsun, maksat kamu hizmeti :)
$aka bi yana b i$ler gerçekten nasip kismet

burda ne a$klari okuyoruz evlenince hiçbi$eyin yolunda gitmedigi ..

ya hayırlısı tabiki. ben de muhabet edellim die açtım konuyu. gerçek hayatta bunu kimle konuşucam ki? gerçek hayatta yolunda gitmedi ilişkim güvenemiyorum o nedenle.

bu olayda çıtayı tam ortada tutmak gerekiyor dengeyi bulmak adına.
benim de şuan görüştüğüm birisi var.olur ya da olmaz.önemli olan tutarlılıktır.

arkadaşlık sitesinde tanışmadık, uzun zaman aynı sitede bulunduk sonrasında denk geldik vs.
dışarıda da tanışabilirdik ama artık sosyal hayat neredeyse sıfırlandığı için insanlar nete yöneliyor,direk olmasa da
bir şekilde karşındakini tanımış olarak buluyorsun kendini.amaç sevgililik olmasa da tanışma, görüşme derken yolun sonu oraya
çıkabiliyor.iyi bir gözlem ve mantıklı karar vermek her ilişkinin ilk şartı olsa gerek.gerçekte ya da sanalda tanışılmış olsa da .

üstelik ben neti daha avantajlı bulan bir insanım.olaya direk görsellikle başlamıyorsun.iyice tanıyabiliyorum,zaman geçirebiliyorum.

biz internette tanışıp evlendik.. istisna çıkabiliyor bazen :17:

Back
X