İnternet bağımlılığı

bir saat belirle ve sadece o saatte gir yada şu konuyu bitirince ödül olarak 1 saat takılacağım de.ne bileyim aklıma başka bir şey gelmiyor. ayrıca bende alese hazırlanıyorum 14 aylık oğlumla.

ben yavaş yavaş bıraktım önce face ye girmedim mesela hep twittra girdim sonra face den kopunca twittrdan çıktım kk ya girdim sonra twittrdan da kopunca buraya da çok girmedim sonuç olarak bir iki ay kafa dınledım buraya da arada bır bakıyorum bazen ilginç konular oluyor acıp okuyorum o kadar bu taktik belki sizde de işe yarar deneyın derim.

Ben face ve instagrama mı kapattım ohh kafam rahatladı aslında sebebi hem vakit kaybetmem hem de herşeyi isrer istemez göz önünde olmasından sıkıldım diyelim gel gör ki bende bir işsizim ve kitap okumak yerine çogunu zaman kendimi bdv deki konuları okurken buluyorum :KK12:

Ben internet e sadece KK instagram ve alacağım birşey varsa alışveriş için takılıyorum, facebook yok mesela, zaten gün içinde hiç bakmam çünkü çocuklarım var onlara kötü örnek olmak istemiyorum.
Akşam çocukları yatırdıktan sonra telefonu alıp birde sigaramı (gün içinde sigarada kullanmıyorum, çocuklar görmesin diye) alıp terasa geçiyorum ve biraz takılıyorum bukadar.

Hayırlı Akşamlar bayanlar
Nasil cözümleyeceği mi bilmediğim bir sıkıntı daha...
Son zamanlarda o kadar İnternette takılıyorum ki anlatamam arkadaşlar
Ülkemizin o acı gecesinden sonra resmen uykumun dışında hep internetteyim
İlk aralar uykumdan bile uyanıp internette takiliyordum
O kadar halletmem gereken iş varken
Ben yine bdv ve sosyal medyada takılıyorum
Alışkanlık oldu galiba
Bu alışkanlığı nasıl yenebilirim ki?
Çalışmam gereken bir ton ders yapmam gereken bir sürü iş varKen yine internetteyim malesef:KK43:
Kitap okuma aliskanligi edinseniz,sevdiginiz türden kitaplar alıp okumaya baslayarak internetteki zamaninizi azaltin.Sonra eger ki zamanınız varsa sevdiginiz bir konuda bir kursa gidin.Ve interneti birden kapamak yerine ona harcadıgınız zamanı baska seylere harcayın tabiki ders internete göre cazip bir sey degil.Gece sürekli uyanip bakiyorsanız,ona bakmak yerine bir film izleyin.Hep onun yerini birseyle doldurun ve eger ki yapacagınız her seyi yapmıssanız internete zaman ayırıp bakin.

Bence bi oturtmanız gerek düzeni..
Mesela ders çalışmak,ev işi bunlar telefondan bin kat iyidir kitap okuyun..
Kendinizi şartlamayın şu kadar zaman bakmıcam diye sadece bugünü kendime ayırıcam deyin:deli:
Benimde derslerim yığınla var internetede bakyorum derslerimide yapyorim:KK200: herşeyin bi dozu var hedeflerinizi,hayalleriniz bırakmayın..

Bence bi oturtmanız gerek düzeni..
Mesela ders çalışmak,ev işi bunlar telefondan bin kat iyidir kitap okuyun..
Kendinizi şartlamayın şu kadar zaman bakmıcam diye sadece bugünü kendime ayırıcam deyin:deli:
Benimde derslerim yığınla var internetede bakyorum derslerimide yapyorim:KK200: herşeyin bi dozu var hedeflerinizi,hayalleriniz bırakmayın..
İnanın ben televizyon bile izlemeyen insanım
Hani okuma alışkanlığı olan
ama ne olduysa son zamanlarda böyle oldum

Kızlar dün abartısız 1 saat uyumak yerine ona buna baktım. Faceden çıkıp instagrama ondan çıkıp swarma ondan çıkıp whatsapa sonra birdaha instaya ay deliricem :deli: gece arada uyandığımda yine bakıyorum gözüm yarı kapalı. Çözüm bulursanız takipteyim :halay::KK76:

şimdi çıkıyorum)))temizlik yapıcam...piano çalışırım...sonra bi bakalım ne zaman tekrar giricem...deneme)))

Hayırlı Akşamlar bayanlar
Nasil cözümleyeceği mi bilmediğim bir sıkıntı daha...
Son zamanlarda o kadar İnternette takılıyorum ki anlatamam arkadaşlar
Ülkemizin o acı gecesinden sonra resmen uykumun dışında hep internetteyim
İlk aralar uykumdan bile uyanıp internette takiliyordum
O kadar halletmem gereken iş varken
Ben yine bdv ve sosyal medyada takılıyorum
Alışkanlık oldu galiba
Bu alışkanlığı nasıl yenebilirim ki?
Çalışmam gereken bir ton ders yapmam gereken bir sürü iş varKen yine internetteyim malesef:KK43:

Kapatın telefonunuzu açmayın yavaş yavaş alışırsınız

Kızlar dün abartısız 1 saat uyumak yerine ona buna baktım. Faceden çıkıp instagrama ondan çıkıp swarma ondan çıkıp whatsapa sonra birdaha instaya ay deliricem :deli: gece arada uyandığımda yine bakıyorum gözüm yarı kapalı. Çözüm bulursanız takipteyim :halay::KK76:
Bizde aynı durumdayız
Derdimize derman arıyoruz
Galiba dermanı kararlılık
Ama cesaret edemiyorum şimdilik

Back
X