- 30 Temmuz 2016
- 100
- 56
- 3
- Konu Sahibi Pink_Women
benim öğlen zamanda şarjım bitti...ve elektrik kesildi....2 saat internetsiz geçti)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kitap okuma alışkanlığı olan biriyim zaten ama uzun zamandır onuda yapamıyorum bu bağımlılık yüzündenBazı siteler ciddi anlamda bağımlılık yapsın diye yapılmış mesela Onedio gibi siteler. Instagram bunlardan bir tanesi olabilir. Bunun en güzel çözümü kitap okumaktır. İlginizi başka yöne çekmelisiniz. Mutlaka seveceğiniz türde bir kitap vardır, alın okuyun.
gece uyku sersemi uyandıgım gibi haber sitelerine girdimHayırlı Akşamlar bayanlar
Nasil cözümleyeceği mi bilmediğim bir sıkıntı daha...
Son zamanlarda o kadar İnternette takılıyorum ki anlatamam arkadaşlar
Ülkemizin o acı gecesinden sonra resmen uykumun dışında hep internetteyim
İlk aralar uykumdan bile uyanıp internette takiliyordum
O kadar halletmem gereken iş varken
Ben yine bdv ve sosyal medyada takılıyorum
Alışkanlık oldu galiba
Bu alışkanlığı nasıl yenebilirim ki?
Çalışmam gereken bir ton ders yapmam gereken bir sürü iş varKen yine internetteyim malesef![]()
Pomotodo diye bir program var. Ben sınav zamanları onunla biraz olsun bırakabilmiştim. O gün arkadaşımla hedef koyuyordum şu kadar pomo yapacağım diye ona ulaşmaya çalışıyordum.
25 dk ders 5 dk mola şeklinde periyotlar yapıyorsun 4 tanede bir 15 dk mola veriyorsun şeklindeydi ama benim pek o şekilde yaptığım söylenemez. Günlük 8 pomo hedefi koyuyordum mesela. 25 dk hiç bakmıyorum tlf bilg vs. Tamamen işine odaklanıyorsun, sonra tuvalet arası yemek arası namaz arası falan sırada ne varsa onu yapabilirsin.
Bi de pomotodo programının bi özelliği var; benim tlf numda çalışmamıştı ama anneminkinde kontrol ettim çalıştı. Benimki biraz eski model kalmış :) telefonu kilitleme özelliği var, sen 25 dk lık periyoda başladığında. İstesen de göremiyorsun ya da iptal edersen belli bi dk beklemen gerekiyor emin misin? Diye sorarak.
Malesef öylegece uyku sersemi uyandıgım gibi haber sitelerine girdim
bişey oldu sandım yine
normal bence bu sıralar
Hemen bakıyorum o programaPomotodo diye bir program var. Ben sınav zamanları onunla biraz olsun bırakabilmiştim. O gün arkadaşımla hedef koyuyordum şu kadar pomo yapacağım diye ona ulaşmaya çalışıyordum.
25 dk ders 5 dk mola şeklinde periyotlar yapıyorsun 4 tanede bir 15 dk mola veriyorsun şeklindeydi ama benim pek o şekilde yaptığım söylenemez. Günlük 8 pomo hedefi koyuyordum mesela. 25 dk hiç bakmıyorum tlf bilg vs. Tamamen işine odaklanıyorsun, sonra tuvalet arası yemek arası namaz arası falan sırada ne varsa onu yapabilirsin.
Bi de pomotodo programının bi özelliği var; benim tlf numda çalışmamıştı ama anneminkinde kontrol ettim çalıştı. Benimki biraz eski model kalmış :) telefonu kilitleme özelliği var, sen 25 dk lık periyoda başladığında. İstesen de göremiyorsun ya da iptal edersen belli bi dk beklemen gerekiyor emin misin? Diye sorarak.
çok ilginç bir şey. bende bakıcam.nerde indirdin bunu? bende bakıcam Valla)))Pomotodo diye bir program var. Ben sınav zamanları onunla biraz olsun bırakabilmiştim. O gün arkadaşımla hedef koyuyordum şu kadar pomo yapacağım diye ona ulaşmaya çalışıyordum.
ben tatildeyim şimdi ve bizim kaldığımız yerde wifi yok.bir gün aquapark bir gün tekne turu kaç gün hiç bakamadım hiç girmedim kk ya...ama şimdi girdim ve 1 saat boyunca kalkmadan oturuyorum..özledim
Siz bağımlısınız 4 tane daha üyeliğiniz var !
Ama bu da yapılmaz kiResmen bu mesajı yazmasını beklemişsiniz
İfşanın da böylesi
![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/gulfem0483.777018/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/meltem-m.776031/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/ozge-dilan.776004/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/09damla09.775974/
ekstra 4 üyelik daha ne olsun ?
aslında bi kaç gün hiiiiç girmedim..belki bağımlılık geçiyorSiz bağımlısınız 4 tane daha üyeliğiniz var !