portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Hayatın için bu kadar önemli bir dönemde kendi elleriyle bir insan nasıl yapar bunu?Bu pek cogumuzun basina gelmistir eminim yalniz hayatimi cok fazla etkilemeye basladi universite sinavina hazirlaniyorum ders calisicam ama ozellikle instagramdan vakit bulamiyorum!! Benim gibi sinava hazirlanan kisileri takip ediyorm sadece onlar ne yapmis diye bakarken bir bakmisim aksam olmus ;( kapattim bir iki hafta, bu kez de forumlara takildim birseyler okudum arastirdim yine ders calisamadim.
Sinava 4 ay kaldi gunlerim bosa akip gidiyor ..
Bu pek cogumuzun basina gelmistir eminim yalniz hayatimi cok fazla etkilemeye basladi universite sinavina hazirlaniyorum ders calisicam ama ozellikle instagramdan vakit bulamiyorum!! Benim gibi sinava hazirlanan kisileri takip ediyorm sadece onlar ne yapmis diye bakarken bir bakmisim aksam olmus ;( kapattim bir iki hafta, bu kez de forumlara takildim birseyler okudum arastirdim yine ders calisamadim.
ve hala burdasın kak git dersinin başınaBu pek cogumuzun basina gelmistir eminim yalniz hayatimi cok fazla etkilemeye basladi universite sinavina hazirlaniyorum ders calisicam ama ozellikle instagramdan vakit bulamiyorum!! Benim gibi sinava hazirlanan kisileri takip ediyorm sadece onlar ne yapmis diye bakarken bir bakmisim aksam olmus ;( kapattim bir iki hafta, bu kez de forumlara takildim birseyler okudum arastirdim yine ders calisamadim.
Okuma hevesim bazen kaciyor cunku yas 21 oldu hala sinava hazirlaniyorum. Ama bahsettiginiz kadar kotu degilim asla denemelerde 330-340 yapiyorum tabi bana yetmiyor 380e cikarmam lazim iste.. Fakat yapamiyorum vaktim olsun diye sabah 5te kalktim 12 oldu hala internetteyimhedefin ne eger çok yüksek bir puan almaksa kapat interneti felan tleine alma internet lakin hedefi olmayan zaten sınavdan düşük puan alcağına kendini şartlandıran insanlarda böyle çalışma hevesi olmuyor , kafası zehir gibi çalışan hukuk, ögretmenlik, aşkıyla yanıp tutuşan bir insan oturup internette takılmaz, senin zaten okuma hevesin yok, o yüzden bu tembellik , denemelerde kaç net yapıyosun eminim 200 puanı geçemiyosunduır.
Onu da yaptim eski tuslu telefonlardan kullandim 1 hafta falan, yapamadim ama ya telsiz internetsiz olmuyorinternet bağımlısı olmayan mı kaldı, adı üstünde bağımlılık, birden bırakınca yoksunluk belirtileri gösterebilir insan
sadece bir saat kota koy kendine, baktın yine kontrol edemiyorsun akıllı telefonunla ve internetinle vedalaş sınav bitene kadar, başka da bir çözümü yok bence
iyiymiş netlerin ama peşini bırakma sakın , delimisin , üniversite sınavı senin hayatının sınavı , 410 ları bulman lazım bence, iyi bir üniversite için , sınavdan sonra bol bol istediğin gibi takılırsın onu düşün, buralarda vakit kaybettme.Okuma hevesim bazen kaciyor cunku yas 21 oldu hala sinava hazirlaniyorum. Ama bahsettiginiz kadar kotu degilim asla denemelerde 330-340 yapiyorum tabi bana yetmiyor 380e cikarmam lazim iste.. Fakat yapamiyorum vaktim olsun diye sabah 5te kalktim 12 oldu hala internetteyim(
Onu da yaptim eski tuslu telefonlardan kullandim 1 hafta falan, yapamadim ama ya telsiz internetsiz olmuyor
Cok haklisiniz.tam bahsettiginiz gibi biriyimcanım sen dış müdehaleli bi insansın, o zaman ona göre davrancaksın, yazdın mı bilmiyorum dershane, özel hoca, sınav konusunda rekabetçi hırslı arkadaşlar, eli maşalı bi anne lazım sana, yani sürekli seni şöyle yap böyle yap diye yönetecek idare edecek
iç müdehaleli bi insan olsaydın zaten bunlara gerek kalmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?