• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Internet ortaminda kandirildim :(

Canım benim yaşın çok küçük galiba ki böyle şeylere inanıyorsun..
Bi adam geliyor, senden hoşlandım diyor sen de hemen inanıyorsun.. Ahh ahhh :delphin:
Eğer böyle devam edersen daha çok kişiye inanırsın ve sonra da çooook hayal kırıklığı yaşarsın..
ınternetten gelecek hiçbir şeye inanma...

artık gerçek hayatta karşındaki insandan şüphe ederken, sanal dünyada kendini kaptırmak çok yanlış be güzelim. sanırım bir boşluktasın ve ilgiye ihtiyacın var. ama bunu sanal alemde araman çok sakıncalı. kesinlikle böyle şeylerden uzak durmalısın canım.

bir kere şu internet aşkları bana hiç mantıklı gelmiyor kafamçokkarıştı
bir insan gormedigi goz teması kurmadıgı birine nasıl aşık olur aklım almıyor ...
hadi nette tanışırsın normal bi arkadaş dost olarak muabbet edersin ilerde real bir dostun olabilir sonrasında aşka donuşur ona bir ihtimal verebilirim ama netten aşk meşk saçma geliyor bana :umursamaz:

neden sacma geLiyo ki? reaLde askLar ne kadar gercek ki göz teması kurunca? yüreKLe sevince farketmiyor :)

senn durumuna üzüLdüm ya görmeeden nsıL inndınki :(

şimdi herkes nasıl olur int ortamında olurmu böyle şeyler diyor ama oluyor geçmiş olsun arkadaşım zaten üstünden bay bi zaman geçmiş oluyor şuann umarım unutmuşsundur :(

Back
X