Meraba bisey sormam gerekiyor, ben internet sayfasından kapıda ödemeli olarak bir ürün aldim ve kapiya gelmedi bende satıcıyı aradim gelmedi diye gidip kendiniz alacaksınız dedi bana bende peki adresi verir misiniz dedim ve bana kendiniz bileceksiniz onu size en yakın kargo adresinden alacaksınız dedi ve ben hanım efendi siz musterilerinizle bu sekilde mi iletişim kuruyorsunuz dedim ve bana ses kaydı atti hanfendi bir daha söylemeyeceğim kendiniz alın ürününüzü biz iade almıyoruz zaten ve iade oldugu taktirde yasal işlem başlatılacaktır dedi bende almayacağım kapıda ödemeli olduğu icin boyle birsey yapamazsınız aksine sizin bana karşı olan tutum ve davranislarinizdan dolayi ben dava acacagim dedim oda avukata verecegim bilgileri siz yasadiginizda goreceksiniz 40 katini odediginizde goreceksiniz goruskmek uzere dedi bende ayni şekilde görüşmek uzere dedim yapabilir mi dava acabilir mi ? Yani netice de kapida odeme ve urun kapiya gelmedi lutfen yardimci olur musunuz? Abla ben hepinizden küçüğüm belki bilmiyorum ama lutfen bana yardım eder misiniz?