- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öylemi bilmiyorum ama daha 3 gun olmuş kargo verileli ve ikinci günde böyle mesaj atmalari normal mi ? Kargonun elimize ulasmadigini söyledik ve 3 günde avukata verdik deniliyor bu mantiklimi
Böyle bir durumda yasal işlem başlatılmaz en fazla siteden tekrar sipariş vermeniz engellenir eğer dolandırıcılıkla alakalı bir site değilse diyeceğim ama dolandırıcı olsa kapıda ödeme seçeneği olmaz kredi kartı bilgisi ister.
bence vermezler.. yanı ben takıp edıyorum butıklerı vs genelde kullanıcı ısmını yazıp bela okumakla kalıyorlar:) kolay bır yolu olsa hepsı basvururdu dıye dusunuyorum... ama hukukı yonunu bılmıyorum bu kapıda ödemelerın...
siz ulasmadıgını ama ıade ıcın neler yapabilecegnızı konussaydnz orta yol bulurdunuz ama
O seni ilgilendirme z. Mali sen sipariş etmedin senin adına işlem yapan oderse kargo parasını öder. Sen sipariş etmedigin mali neden alasin ki. Kimsede 20 lira için avukat tutup icraya vermez rahat ol. Ayrıca benim de başıma geldi. Kapıdan ödemeli kendi kargom döndü. Ki hukuk sitesiydi bu, tekrar yollayın başka kargo şirketiyle dedim derhal yolladılar. Aynı paraya. Onlar anlaşmalı oluyorlar. Hiçbirşey olmaz.Kızlar yanlız sayfada söyle birsey yazıyor eft havale ve kapıda ödeme islemlerinde siparis teslim alınmadan işlem iptali yapılamaz..?
Vallaha siteden ben daha önce hiç birşey almadım guvenilirliginide bilmiyorum ama kafam çok karıştı bunca dert arasında birde bu offff
mesaj atın belkı okuyunca anlar sorunu.. hackerlar mı varmıs:) zaten hukukı yolla alacak olsa agız dalasına gırmez bence korkmayınTelefona bakan bayanla konusulmuyorki ben siparisimizi iptal etmek istiyoruz diyorum o bana siz dolandirici siniz diyor bu şekilde hackerlar var diyor
çok yüksek ihtimalle kandırıyorlar. avukatla, yasal işlemle falan uğraştıklarını hiiiiiç sanmıyorum. muhtemelen sizi korkutup para sızdırmaya çalışacaklar. müşteri hizmetlerindeki kadının tavrı da cabası.Öylemi bilmiyorum ama daha 3 gun olmuş kargo verileli ve ikinci günde böyle mesaj atmalari normal mi ? Kargonun elimize ulasmadigini söyledik ve 3 günde avukata verdik deniliyor bu mantiklimi
Sizin bakicinin siparis versigi site dolandirici bence. Sizi avukata verdik deyip sizden fazla para koparacaklardir belki de. Evde bulunamayan kisilerin kargolari bir kac gun kargo merkezinde bekletilir. Siz de kargonuz hangi subeden gelmisse arayin konusun.