Dikkatini cekmeye calis güzel giyin süslen püslen
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
yapıyrum canım aklına gelebilecek herşeyi yapıyorum oda ilgilenmeye çalışıyo ama yinede işten kafasını kaldırmıyobugün pazar gezilebilr mesela ama şuan oturma odasıda kanepede oturuyoruz o bi kanepede pc önünde iş yapıyo,bense tv ye bakıyorum sohbet bile etmiyoruz konuşcak şey bulamıyorum artık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba
Daha 10 aylık evlisiniz nasıl konusucak bisey bulamiyosunuz canim.bak bence gir internetten sinemadan 2 kisilik bilet al hatta hangi filme gidelim diye onun fikrinide al.ortak eglenebilceginiz biseyler yapmaya calis bence
samsung cihazımdan gönderilmiştir.
evet haklısın canım uzun zamandır gitmedik sinemaya,normalde her haftasonu giderdik .bunu hemen uygulayayım ben :)
Insallah ise yarar canım.ayrica onun dikkatini cekicek kendinde degisiklikler yapabilirsin.ne biliyim sac rengin modelin degismesi gibi.beraber ortak yapicaginiz ve kaliteli zaman gecirmeniz ikiniz icim iyi olucaktir.
samsung'dan Kadınlar kulübü aracılıgıyla gönderilmiştir.
daha yeni saçımın hem rengini hem modelni değiştirdim canım hoşunada gitti.yalnız suan mralim çok bozuk..eşim az önce dediki iyi bi il aldım dükkana gidiyim yapıyım dedi.tamam dedim ama çok moralim bozuldu.ona belli etmedim tabi.sende gel beraber gidleim dedi yok dedim.belki beni biraz olsun özlesin diye.çünkü dakka başı beraberiz ve beni özlemedigini düşünüyorum artık..
daha cok yeni evlisiniz ..
bu ilgisizlik neden ??
tatile cıkın,birlikte vakit geçirin ..
Ayni seyleri bende yasadim canim.zor..
samsung'dan Kadınlar kulübü aracılıgıyla gönderilmiştir.
bilmyorum galiba devamlı yanyana oldugumuz için ..
devamlı neden yanyanasınız ..
farklı yerlerde calısmıyor musunuz ?
sürekli beraberlikte sıkıcı olsa gerek..
birbirinizi özleyin ..
ben ev hanımıyım ama eşmin dükkanı var.onun yanına gidiyorum yardıma.artık bi haftadır gitmemeye başladım.yani anlıcagınız devamlı birlikte sayılırız canım
sürekli gitme,özleyin birbirinizi ..
değişiklikler yapın,renk katın evliliğinize ..
mutluluklar cnm :123:
ne yapmamı önerirsin peki
Baska kadin yok insallah
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
yok başka kadın yok eminim.bu arada sıkıntılarımıkonuştum eşimle.düzeldik eskisi gibi olduk çok şükür :) artk bnmle daha çok vakit geçiriyr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?