Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dert değil ama soruma en rahat cevabı burdan alabilirim sanırım . Sakarya üniv. de bölümümle ilgili kursa kayıt olmak istiyorum 4-6 yaş gelişim bölümü sınavlar internet üzerinden yapılacakmış bu konu hakkında hiç bilgim yok nasıl oluyor internet üzerinden sınav acaba ?
Dert değil ama soruma en rahat cevabı burdan alabilirim sanırım . Sakarya üniv. de bölümümle ilgili kursa kayıt olmak istiyorum 4-6 yaş gelişim bölümü sınavlar internet üzerinden yapılacakmış bu konu hakkında hiç bilgim yok nasıl oluyor internet üzerinden sınav acaba ?
Ben banka için sınava girdim online yani internet üzerinden şifre ve kullanıcı adınla giriyorsun bir saat veriyorlar sana şu saatte sınav diye, ve belli bir dakika yani süre o süre içinde cevaplıyorsun sonra sistemden otomatik olarak çıkıyordu. Burası nasıldır bilmiyorum inan.
Ben banka için sınava girdim online yani internet üzerinden şifre ve kullanıcı adınla giriyorsun bir saat veriyorlar sana şu saatte sınav diye, ve belli bir dakika yani süre o süre içinde cevaplıyorsun sonra sistemden otomatik olarak çıkıyordu. Burası nasıldır bilmiyorum inan.
Kopya olayı derken? iyi niyetinize güveniyorlar işte. Test usulü yapılıyordu sınav, verilen saatte tamamlayıp çıkıyordunuz sistemden, sakarya üniversitesinin uzaktan yüksek lisansında öyleydi.
Yani pek kopya çekecek zaman kalmıyor. belirli süreler var çünkü. Ona bakarsan bize yanınızda hesap makinesi kağıt ve kalem bulundurun diye mail gelmişti. Birde iyi niyetinize güveniyorlardır sanırım.
Hayır zaten benim okuyacağım bölümde kopyaya ne gerek kolay bir bölüm de hep merak etmisimdir bu online sınavlara giren ve üniv okuyanlar kopya falan çekmiyor mu diye .. saolun kızlar açıklamalarınız için
Hayır zaten benim okuyacağım bölümde kopyaya ne gerek kolay bir bölüm de hep merak etmisimdir bu online sınavlara giren ve üniv okuyanlar kopya falan çekmiyor mu diye .. saolun kızlar açıklamalarınız için
Bölümüne göre değişiyordur her bölüme zaten böyle sınav koymuyorlar canım. Mutlaka çeken oluyordur ama ben o sınavda çekmedim. Zaten her soru için bir süre vermişler onu bulana kadar. Ayrıca gerek yok ben yapamam. :) Rica ederim ideallerine kavuşursun inşallah. :)