internet ve aldatma

• Konu Sahibi Konu Sahibi pacifist74
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pacifist74

Ziyaretçi
selam arkadaslar kafama takılan bir konu var, fikirlerinizi bekliyorum...
erkek arkadaşım beni çok sevdiğini sölüyo ama net kanallarından da vazgeçmiyo, evlendikten sonra hepsi bitecek, şu an çalışmıyorum ve sıkılıyorum diyor. onu çok seviyorum... inanayım mı yoksa inanmak sazanlık mı :) şimdiden teşekkürler....senağlama

şayet sohbet kanallarına giriyorsa bu kabullenilir bir durum değil.

canım sen daha iyi bilirsin tabiki ama bana pek doğru gelmiyor.. ayrıca emin misin evlendikten sonra bırakacağına...

ben kıskanç biri olarak nişanlımda bu durumu kabullenmezdim heralde..

yok canım evlendikten sonra bırakmaz.
evlenirsin iki ay sonra napıym işten yorgun geliyorum kafamı dağıtmak istiyorum der yine girer
1 sene sonra artık hergün aynı pilavı yiyemiyorum bana yetmiyosun der girer
3 sene sonrada aman be karı sen karışma sus çocuğunu büyüt der yine girer...

nasıl internet kanalı?

bizler gibi forumlara mı takılıyor yoksa sohbet sitelerinde mi..?

eğer öyle ise siz nasıl devam ediyorsunuz ki ilişkinize..

eğer net e takılıp, gazete, haber, vs. ye bakıyorsa, sorun gözükmüyor..
ama, chat, arkadaşlık, sohbet kanalları gibi sakat yerlere takılıyorsa, bundan vazgeçmesi zor olur..
inanıp da kendi tabirinle sazanlık yapma sakın..
zararın neresinden dönülürse, kardır..

internetten evlilik oluyorsa şayet aldatmada olur
ayrıca aldatmanın sanalı reelide yoktur
arkadaşlarında dediği gibi bu siteler arkadaş bulma sitesi sohbet kanalıysa
acaba orada arkaaş aramaktan başka ne yapar insan
ortada ters bir durum var.....
değil ki evlilikte bu durum sevgilikte bile kabul edilemez
böyle bi insan arayış içindedir bence bu arayışın ne arayışı olduğunu sizde çok iyi biliyorsunuz
ayrıca evlenince bırakacağım diye bir şey söz konusu değil
bu bir bağımlılık türü değil alkol uyuşturucu gibi insanı kendine bağlayan maddelerde içermiyor
bu sadece bir tercih bir vakit geçirme aracı yani vazgeçilmez yada bırakılması zor bir durum değil
bu seçimi ya şimdi yapar yada ömür boyu yapmaz
seçim sizin

hiç uzatmaz direk bırakırdım..canı sıkılıyorsa beni arasın benımle konuşsun orda harcayacgı vakti bana ayırsın..sadece seviyorum demekle olmaz

evlendikden sonra bitecek:roflol: koca bi yalan

internete her giren sevgilisini eşini aldatmıyordur tabiki ama sohbet kanallarına,arkadaşlık sitelerine giriyorsa tehlikeli bence...tepkini koy girmesin..

evet sazanlık.

bencede kesinlikle inanma benim evliliğimede gölge gibi düştü internet bu yüzden yaşamadımız tartışma kalmadı benim eşim aldatmıyor ama sabahlara kadar oyun oynuyor

yazılarınızı şimdi okudum arkadaşlar. aslında şöle: oyun oynuyor ve facebooka takılıyor. arkadaşlık sitelerine falan girmiyo. ama ne bileyim ben rahatsız oluyorum.

nerden biliyosun girmediğini.henüz evli değilsiniz olsanız diycem ki takiptesin sürekli.facebook şifresini msn şifresini iste bakalım verecek mi?

internet ortamı bazen zararlı olabiliyor
kontrol altına alın diyeceğim ama şunuda gözardı etmemek gerek
yapmak isteyene ne yapsanız boş :1no2:
öncelikle sizin yapmanız gereken sağlam bir ilişkinin temeli olan güven unsurunu sağlamlaştırmak
güvensiz bir ilişki yürümez sizde de gördüğümz kadarıyla sağlam bir güveniniz yok
olsa oyun oynuyor der geçerdiniz hep aklınızın bir köşesinde acaba mı var :delphin:
evet tam anlamıyla güvenmemek gerekiyor erkek milleti bu napacağı belli olmaz ama
oyun oynuyorsa ve biliyor acaba mı diyorsanız paranoya yapıyorsanız sizinkide fazla derim
ya güvenin yada güvenmiyorum deyin açık açık :1closedeyes::1closedeyes:

yani ilişki süreciniizn nasıl geçtiğide önemli , size ne kadar zaman ayırıyor, size ayırdığı zamanda yaşadığınız duygu yoğunluğu ne , saygısı, sevgisi davranışları size yeterli geliyormu, onunlayken sizmi bulutlardasınız o mu size yere bastırmayacakmış gibi kıymet veriyor ... yani pek çoğumuzun facebooku , msn si var yada bakın blog tayız ...bu nasıl ne amaçla kulandığımızla alakalı galiba ...chat kanallarında bayanlar ayarlayıp , facebookta msjlaışp msn de ilerletenler olduğunu çok duyduk ancak zaman geçirmek için oyun oynayan ve facebookta gerçeten öyleisne zaman geçiren de çok , sorunun cevabı sizde ..sözlerine ne kadar güvenilir biri. Sorunuzun cevabı birlikte geçirdiğiniz ve ayrı olduğunuz vakitlerde sana olan yaklaşımlarında gizli .

ben olsam böyle birine güvenmezdim :delphin:
internet hayatı olan bi erkegin (evli/ bekar farketmez) sabahtan akşama kadar yalnızca oyun oynuyo olmasına ihtimal vermiyorum ben :delphin:
takip ederseniz siz de öyle olmadıgını anlarsınız zaten şakkıdı

pehh bende chat yapıyo sandım ya.

zaten interneti kontrol etmek imkansız. siz şifresini istersiniz yeni mail alması iki saniye sürer. o yüzden ara sıra bilgisayarını karıştırın ileti geçmişi filan...

ben olsam böyle birine güvenmezdim :delphin:
internet hayatı olan bi erkegin (evli/ bekar farketmez) sabahtan akşama kadar yalnızca oyun oynuyo olmasına ihtimal vermiyorum ben :delphin:
takip ederseniz siz de öyle olmadıgını anlarsınız zaten şakkıdı

ama arkadaşlar ortada işsizlik gibi bir sorunda var , yani bu konuda bir şey yapmıyor iş aramıyor sa galesizse, sorumluluk duygusu azsa zaten iice düşünmek gerek ...fakat bazen hayat adil davranmaz kişi işinden olur, bunalıma girer, tabiki tasvip edilemez bu net chat olayları ama oyun oynamak içinde bilgisayara girilebilir , arada vakit geçirmek içinde , bu yapanın niyeti ile de alakalı ...bir oğlum var öğrenci, msn si hep açık , pek çok blogta üye ve bilg.de oyunda çok oynar, ancak intten kız arkadaş aradığını hiç görmedim ,gerçek arkadaşı çok , kişinin sosyaliğinde bağlı bu ve çevremdeki pek çok gençkız ve erkekte böyle hep msnler açık , facebook üye , bloglara paylaşım kanalarına üye , hatta okullarla ders ödev , mailerle oluyor , iş aramak ta intle, şaka değil ilk iş görüşmeleri de artık yavaş yavaş msn üzerinden yapanlar varmış, bu nedenle kişi işlikisinin gidişatına bakmalı değer görme, zaman ayırma kalitesi ne , ama tabii takibe devam :yerimseniben

Back
X