Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
netten arkadaşlık pekte güvenli değil....ha olmuyormu böyle tanışarak evlenenler var tabi ama oranlarsak çok az sayda gerçekçidir evlilikleri....
ben yakın çevremden çok duydum...yalan çok fazla oluyor nette ....hem netemi kaldı hayat arkadaşınızı bulmak??.....bana göre çokta olası gelmiyor....kapılmayın derim...
yüzyüze görüşmeden sadece iyi bi ilişki yaşadıgını sanarsın cnm..telde ve nette konuşmakla iş bitmiyo yanyanayken olaylara tepkisi nsl,bisürü soru var yanii..telde nette herkes iyi..tanışmana vesile olmuş olabilir net,ama devamını yüzyüze görüşerek saglamalısın..üzülmeni istemem..umarım çok mutlu olursun:)
bence önyargılı davranmayın farz edin ki bu insanla reelde tanıştı ve aynı şekilde aşık oldu yalan söyleyecek insan reelde de yalan söyler bence yüz yüze görüş ondan sonra karar ver zamanla da güvenip güvenmeyeceğini anlarsın zaten sözlerinden davranışlarından
yanyana olduğunuz insanlara güvenemiyor kalmış ki nette tanıştığın insana güvenecen tabi hepsi kötü değil iyi insanlarda varda ama genel de sanal diye yalana sözlerin sayı yok. evli insan bekarım diye bilecek kkadar çok ya:çok üzgünüm: