İnternete her yazan hastalığa yazıya inanma

salayaaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
307
18
18
26
Sekiz ay önce kaygı bozukluğu teşhisi almıştım ve hiç ilaç kullanmadim hamile olduğum için ve sürekli iç bunaltısi ve huzursuzluk yaşıyorum biraz iyi olsam yine aynı hep huzursuz kaygıli ve korkulu oluyorum internete iç huzursuzluk yazınca da bipolar ve şizofreni hastalığı yazıyor ödüm kopuyor bunu okuyunca ve aylardır delirme sizofren bipolar olma korkusu ile yaşadığım için düzgün bir şekilde hayatıma devam edemiyorum ve bu düşünceleri düşündükçe çok korkuyorum internette her yazan şey gerçek değil benimle uyusmak zorunda da değil ama çok korkuyorum kendimi ikna edemiyorum

Geçende buna benzer konu açtınız. İlaç kullanın demiştim bende hamileyken kullandım. İsterseniz sonrasında azaltarak doktor kontrolünde bırakırsınız. Ama siz ilaç kullanmaya karşısınız anladığım kadarıyla. En azından internetten araştırma yapıp kendinizi daha fazla korkutmayın.
Geçmiş olsun.

Yaa dayanamıyorum engel olamıyorum iç huzursuzluk yazınca bile çıkan şey beni korkutuyor bazen çok bunaliyorum kendi bedenim ben kendime garip geliyorum garip hisediyorum acaba öyle mi oluyorum diyorum ne yapicam hiç bilmiyorum

Doktora gideceksiniz, doktor neye karar verirse ona uyacaksınız. Tedaviniz olumlu ilerlerse sizin için ne mutlu, ilerlemezse doktorunuzla durumu tekrar paylaşacaksınız tedaviyi ona göre planlayacak.

Doktora gideceksiniz, doktor neye karar verirse ona uyacaksınız. Tedaviniz olumlu ilerlerse sizin için ne mutlu, ilerlemezse doktorunuzla durumu tekrar paylaşacaksınız tedaviyi ona göre planlayacak.
Aslında ben iyim ama korkudan korkmak kelimesini yaşıyorum kendi kendime vesvese veriyorum ondan huzursuzluk yaşıyorum

Majör depresyon , anksiyete ve travma sonrası stres teşhisi ile 2 buçuk senedir kontrol altındayım. Intihar girişimim oldu. Şu an sadece majör depresyon ile mücadele ediyorum diğerlerini atlattım.

Doktorum ne derse harfiyen yapıyorum çünkü depresyonun geri gelmesinden ölümüne korkuyorum. Tam 2 buçuk senedir doktorun kapısını aşındırıyorum.

Kusura bakmayın ama... anksiyeteden şikayet eden ve ara sıra doktora uğrayıp ilaç alıp sonra o ilacı arada kullanan,arada aksatan bi arkadaşım var. Ve ben hastalığının gerçek olduğuna inanmiyorum.

Psikolojik rahatsızlıklar tedavi edilmezse adam öldürür. Doktora gitmeyen de net hasta değil-dir. Gerçek hasta olan o kadar korkuyor ki doktorun gözünün içine bakıyorum. Ilac kullanmaktan obez oldum ama umrumda değil. O günlere dönmektense morbit obez olmaya bile bin kere rızam var.

Bu eğer hayatınızı etkileyecek bir derecede ise bir uzmandan yardım almanızda fayda var.
Çok haklısınız ailemin yanında olduğum için koydeyim aldığım randevunun daha vakti gelmedi yoksa gidicem en kısa sürede ama ilaçta kullanmak istemiyorum çocuğum için

Çok haklısınız ailemin yanında olduğum için koydeyim aldığım randevunun daha vakti gelmedi yoksa gidicem en kısa sürede ama ilaçta kullanmak istemiyorum çocuğum için
Çocuğunun akıl sağlığı için kullanman gerekiyorsa kullanmalısın ilaç. Online terapi alabilirsin. İnternette de hastalık arama, internet kullanımını azalt. Dışarı çıkıp sosyalleşmek iyi gelir.

Çözüm belli aslında bi doktora gidip danışın belki ilaca gerek yoktur. Terapiyle halledersiniz.

Keşke hiç baştan araştırmalar yapmasaydim korkular beni öldürüyor randevumu brkleyecegim aldım bakalım doktor ne dick
Ilac kullanmayacaksaniz, faydasinida görmeyeceksiniz, birakin o halde cidden ihtiyaci olan insanlar faydalansin.

Hamileyim, cocuguma zarar verir diye korkup ilac kullanmayip, dogdugunda yasayacaginiz seylerle cocuga vereceginiz zarari düşünemiyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…