• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toplanın Mucizemi Anlatıyorum

Sepsise girmişsiniz. Çok şükür iyi ki size bir şey olmamış. Canınız pahasına korudunuz yavrunuzu. Çok güçlüsünüz. Birçok anne ilk aşamada pes ediyor. Allah sizi cennetinde buluştursun
Amin inşallah.gitmedigim doktor kalmadı.allahim diyordum eğer bu dünyada kısmeti yoksa bana bırakma diyordum sebebi ben olmayayim diyordum.kalbi atarken sonlandırmak istediler.vicdanim el vermedi.sehir hastanesinde kadınların çığlıkları canlı canlı bebeğini dusurmelerini görünce sonuna kadar gitmek istedim.bebekle ilgili de kötü bir yorum yapmayınca bana da Umut oluyordu.bekleyip saglikla kucağıma alırım diyordum ama kısmet olmadi

Kese delinmesi için de kesin bişey demediler enfeksiyon olabilir dediler.affedersiniz yeşilimsi akıntı kaşıntı oluyordu fitil kullaniyordum ama düşük dozda olanı veriyordu fayda etmiyordu.kendi doktorum bile 20 haftalıkken direk yüzüme bu bebekten bişey çıkmaz zaten başta kesen küçük suyun azdı kanaman oluyordu demişti.oyle kötü olmuştum ki.oysa 8 haftalıkken suyum az kesem küçüktü ama 11 haftalık olunca düzelmişti.20 haftalık olunca gittiğimde de suyum tekrar azalmıştı ve suyum 22. haftadan sonra su gelmeye başladı .23 haftalıkken vajinadan kültür testi yaptılar ama temiz çıktı
Çok büyük ihtimalle önceden beri su sızıyordu siz 23 de anladınız. Çünkü su azalmasının sebebi bu. Maalesef enfeksiyon keseyi deliyor. Ondan olmuştur büyük ihtimalle. Ama siz rahim filmi de çekin bence. Çok geçmiş olsun

Amin inşallah.gitmedigim doktor kalmadı.allahim diyordum eğer bu dünyada kısmeti yoksa bana bırakma diyordum sebebi ben olmayayim diyordum.kalbi atarken sonlandırmak istediler.vicdanim el vermedi.sehir hastanesinde kadınların çığlıkları canlı canlı bebeğini dusurmelerini görünce sonuna kadar gitmek istedim.bebekle ilgili de kötü bir yorum yapmayınca bana da Umut oluyordu.bekleyip saglikla kucağıma alırım diyordum ama kısmet olmadi
İyi ki siz sonlandirmadıniz. En azından vicdanınız rahat. Acaba beklseydim yaşar mıydı demeyeceksiniz

Çok büyük ihtimalle önceden beri su sızıyordu siz 23 de anladınız. Çünkü su azalmasının sebebi bu. Maalesef enfeksiyon keseyi deliyor. Ondan olmuştur büyük ihtimalle. Ama siz rahim filmi de çekin bence. Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim.normalde de bende idrar torbamda sarkık olduğu için öksürük hapşırma da idrar kaçırması oluyordu.hamilelik de daha da çoğaldı.eger su da geldiyse ona bağladım.ilk haftalarda da kese kucuklugu Su azligi da vardı artık gerçekten kendime sürekli sorup arastirmaktan canım bilemiyorum.rabbime bıraktım .olmazsa bir rahim filmi de cektiririm.

Back
X