internette boş zaman aktivitesi?

millamiya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
347
107
merhaba arkadaşlar,

ben çalışıyorum özel bir şirkette. bazen işlerimi bitirdiğimde boş zamanım kalıyor mesai bitimine kadar internette dolanıyorum boş boş zaman geçirmek için, onun yerine bilgisayar başında kendimi geliştirecek ne yapabilirim? yabancı dilim var, dil öğrenmenin dışında ne olabilir? faydalı bir şeyler yapmak istiyorum

Goodreads diye bir site var. Kitapların facebooku gibi bir şey canım. Birçok insan okuduğu kitaplarla ilgili yorumlar yapıyor,tavsiyeler bırakıyor. Türk veya yabancı birçok arkadaş edinebilirsin orda. Hatta zaman zaman popüler yazarların söyleşileri oluyor. Bi inceleyebilirsin. Ben çok takip edemiyorum ama hoşuma gitmişti.

merhaba arkadaşlar,

ben çalışıyorum özel bir şirkette. bazen işlerimi bitirdiğimde boş zamanım kalıyor mesai bitimine kadar internette dolanıyorum boş boş zaman geçirmek için, onun yerine bilgisayar başında kendimi geliştirecek ne yapabilirim? yabancı dilim var, dil öğrenmenin dışında ne olabilir? faydalı bir şeyler yapmak istiyorum
Kaç tane yabancı dilin var? İngilizce ise ikincisi neden olmasın?

Ya da işine yarayacak bir program da öğrenebilirsin. Muhasebe/ ofis programları/ web yazılımı vs.

Blog/ günlük tutabilir, yeterince takipçin olursa reklam alabilirsin.

Kaç tane yabancı dilin var? İngilizce ise ikincisi neden olmasın?

Ya da işine yarayacak bir program da öğrenebilirsin. Muhasebe/ ofis programları/ web yazılımı vs.

Blog/ günlük tutabilir, yeterince takipçin olursa reklam alabilirsin.

aktif olacağım değil de bir şeyler öğrenebileceğim tarzda öğrenmek istiyorum. blog tarzı şeyleri pek beceremem diye düşünüyorum. kaliteli zaman geçirmek için

Goodreads diye bir site var. Kitapların facebooku gibi bir şey canım. Birçok insan okuduğu kitaplarla ilgili yorumlar yapıyor,tavsiyeler bırakıyor. Türk veya yabancı birçok arkadaş edinebilirsin orda. Hatta zaman zaman popüler yazarların söyleşileri oluyor. Bi inceleyebilirsin. Ben çok takip edemiyorum ama hoşuma gitmişti.
teşekkürler buraya da bakayım

peki dil öğrenmek için hangi siteleri önerirsiniz ücretsiz olanlardan
şöle dili sistemli sekilde öğreten bi site bilen var mı

ben "mahjong" oyununu oynuyorum..
o eşleştirmeleri yaparken beynimi dinlendiriyorum..
yada düşünecek bişeyler varsa kendi içimde o oyunu oynarken hesaplaşma yapıyorum.
bana iyi geliyor tavsiye ederim :)

X