İnternette Tanışıp Evlenen ya da Sevgili Olanlar

5 bucuk yıl önce eşimle internette bir forumda tanismistik. :)
Arkadas, sevgili bulma sitesi vs degildi sadece ortak hobimizle alakali bir forumdu.

Bu sekilde evlenenler oldugu, olabildigi ne kadar gercekse, manyagin tekine denk gelme olasiliginiz da o kadar gercek tabi ki bunu unutmayin.👍
Hehe bizimki de ortak hobili face grubuydu. Ortak hobimizdi 😂

İnternetten tanışıp arkadaş olarak görüştüğüm 2 kişi oldu, ikisi de kötü niyetli insanlar çıktı. Ben de bir daha böyle bir şeye kalkışmadım :KK50: Sevgili işleri çok daha şans gibi geliyor gözüne
Evet kesinlikle şans işi...

Internetten tanışıp kotuluk gören de var güzel şeyler yaşayan da. Biz face de tanıştık bi grup da. Dün tanıştık bugün buluştuk etkileşim olunca sabah 3 4 e kadar.. neyse sonra arada buluştuk bazen aynı ev sonra aileyle tanışma sonra onun ailesinin bi kere evimize geldin elalem gördü adını koyalım artık acelesiyle tanıştıktan 6 7 ay sonra nikah iki bayram arası düğün. benim evlilik düşüncem yoktu sevgililigi sürdürürken, buluşma amacımız da beliydi.biraz Ailesinin acelesi biraz da bizim gönül raziligimizla oldu.. sen benim yaptimi yapma ama kötü şeyler yasama
Ya şu ailelerin elalem ne der baskısına sinir oluyorum. Ya bırak da çocuğun tanısın evleneceği insanı ki sonradan pişman olmasın. Ama yok yani aileler önce millet ne der diye düşünüyor. Mutlu musunuz? Evliliğiniz nasıl gidiyor?

Back
X