Daha önce bırı söylese çok yadırgardım..İnternette sahte ınsanlar,klavye kahramanlar dolu..Güvenmekse mesafeler uzak olunca çok daha zor ama tam 2,5 yıl oldu ilişkimizde ..TANIŞMA SİTESİNDE TANIŞMADIK tanışmadık,tesadüf oldu..Asker yolu beklıyorum şimdi..Bazı arkadaşlarım yanlış buldu eleştırdı,yanımda destek olan 2 arkadaşım vardı..Vazgeçmedım..Ailemde doğal karşılamaya yöneldi..Döndüğünde evlenmeyı düşünuyoruz..
Benzer durumda olanlar,netten tanışmayı uygun bulan ya da yadırgayanlar..Gelin eğrisiyle doğrusuyla konuyu irdeleyelim..
hiç takma böyle şeylere canım..ben de netten tanıştım 5 yıllık bir ilişkimiz var ve nişanlıyız..gvenme konusundaysa biraz klasik olucak ama yapıcak her yerde yapar aldatır..bizde uzaktan yürüttük ilişkimizi çoğu zaman..ünideyken bir süre yanyanaydık.fakat çok şükür şimdiye dek güvenimi kırıcak bir şey yapmadı yalanını en küçük bişeyini bile görmedim..zaten güven çok önemlidir benim için küçük bir şey olsa bile bırakırdım heralde..bu net olayınıda zaten ne ailemize ne arkadaşlarımıza söyledik.çünkü bu devirde ön yargıları kırmak çok zor.ne onları yıpratalım ne biz yıpranalım dedik sakladık..yakın arkadaşlardan bikaç kişi biliyo sadece onlarda hiç karşı çıkmadılar..
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar umarım sizde ayrılmazsınız mutsuz olmazsınız :)
5 senelik bi ilişki ve netten tanışmak çok güzel umarım en iyi şekilde noktalanır. bende tesadüfen biriyle tanıstım uzak oldugumuz için fazla görüşemedik bu sene okul için onun okudugu üni yi yazıcam yani yazmak istiyorum hayatımda ne benim ne onun bi ilişkisi olmus yani olursa birbirimizin ilk aşkı olucaz arkadaslarının bi kaç tanesiyle tanıştım olmaz dediler onuda benide kırdılar şimdi görüşemiyoruz pek arada arıyor beni bi ay sonra görüşecez devamlı bakalım ne ollacak sonu olur mu cok merak ediyorum....
Daha önce bırı söylese çok yadırgardım..İnternette sahte ınsanlar,klavye kahramanlar dolu..Güvenmekse mesafeler uzak olunca çok daha zor ama tam 2,5 yıl oldu ilişkimizde ..TANIŞMA SİTESİNDE TANIŞMADIK tanışmadık,tesadüf oldu..Asker yolu beklıyorum şimdi..Bazı arkadaşlarım yanlış buldu eleştırdı,yanımda destek olan 2 arkadaşım vardı..Vazgeçmedım..Ailemde doğal karşılamaya yöneldi..Döndüğünde evlenmeyı düşünuyoruz..
Benzer durumda olanlar,netten tanışmayı uygun bulan ya da yadırgayanlar..Gelin eğrisiyle doğrusuyla konuyu irdeleyelim..
valla çok ilginçç dısarı çıktıgında veya cafede oturrken oklda gördgmz vs adamın kızın tabiki sanal ortamda bi yeri var bi profili var uzayda yasamıorya netten tanısılan insanlar yadırganması çok sacmaa cevremde arkdasmn arkadası netten tanstı hiç bi ortak kisi ark olmadan 2 senedir çıkıolar beraberler.benmde en sonki ilskm 1,5 sene netten tanstk fakat ortak arkadsmz vardı olabilio böle şeyler kısmet nerdn glcgi blli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?