İnternette tanıştığım sevgilim.. Kızlar yardım edin.. :(

20 yaşındasın bende senden çok büyük değil 21 yaşındayım gayette anlaşılır bir durum uzun uzadıya anlatmaya gerek yok sende çok iyi anlamış olmalısın ki kalp kırıcı konuşmayın lütfen deme gereğinde bulunmuşsun
sevgilinin niyeti gayet açık ne duymak istiyorsun ne diyelim sana bile bile lades olur durumun eğer gidersen
kimse kimseyi yargılayamaz tabi seçim senin bu ise sadece benim düşüncem...

Merhaba kızlar, başlıktan da anlaşılacağı üzerine internette tanıştığım sevgilim var. 20 yaşındayım o da 24 yaşında. uzun bir süre konuşuyoruz ciddiyiz yani. geçende de benimle buluşmak istediğini söyledi ve de telefon numaramı ben numaramı vermedim daha ama buluşmak istiyorum anlaştık zatn haftaya buluşuyoruz, bana birde buluştuktan sonra bizim eve gideriz kimse yok rahat rahat otururuz diyor. bende biraz tedirgin davranıyorum. kızlar sizce buluşmalı mıyım mesela buluştuk diyelim anlayın; bana birşey yapar mı zorla ? güvenmeli miyim ? lütfen arkadaşlar kalp kırıcı da konuşmayın lütfen çok üzülürüm :( şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

Hey Allahım biri çıkar der 17 yaşındayım sevgilimden çocuk yapacağım biri çıkar der sevgilimle birlikte olurken ileriye gidemiyorum bu yüzden benden ayrılır mı korkuyorum... Daha niceleri.. Biride çıkmış bunu söylüyor.. Nasıl bir nesil geliyor? Akılsız mısın? Allah ıslah etsin hepimize toptan akıl fikir versin.. Uzak tutsun sen ve senin gibi akılları şeylerinde olan kimseleri çoluğumuzdan çocuğumuzdan.. Allah ıslah etsin..

Daha adamla bir kere bile gorusmemissin seni evine gotureceginden bahsediyor, sen de biraksak gideceksin. E pes yani

SONRA BİZİM EVE GİDERİZ RAHAT RAHAT OTURURUZ MU :53::53::53:

AAA evet gerçekten çok tatlıymış konuştuğunuz adam...!

Merhaba kızlar, başlıktan da anlaşılacağı üzerine internette tanıştığım sevgilim var. 20 yaşındayım o da 24 yaşında. uzun bir süre konuşuyoruz ciddiyiz yani. geçende de benimle buluşmak istediğini söyledi ve de telefon numaramı ben numaramı vermedim daha ama buluşmak istiyorum anlaştık zatn haftaya buluşuyoruz, bana birde buluştuktan sonra bizim eve gideriz kimse yok rahat rahat otururuz diyor. bende biraz tedirgin davranıyorum. kızlar sizce buluşmalı mıyım mesela buluştuk diyelim anlayın; bana birşey yapar mı zorla ? güvenmeli miyim ? lütfen arkadaşlar kalp kırıcı da konuşmayın lütfen çok üzülürüm :( şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

Canım bende 19-20 yaşlarımda internetten biriyle tanışmıştım ve yaklaşık 1,5-2 sene çıkmıştık. Sevebilirsin evet konuşmaları tavrı sana çekici gelmiş olabilir ama daha görüşmediğin biri "eve gidelim" derse art niyet ara onda. Ben ilk buluşmamı yapana kadar göbeğim çatlamıştı. Çünkü karşımdaki adam biraz kenar bir mahallede oturuyordu, bende ona nazaran daha lüks görülebilecek bir yerde yaşıyorum(kızmayın adını bulamadım kabaca bu şekilde söyledim).. Benım onu beğenmeyeceğimi hoşlanmayacağımı düşünmüştü ve hep buluşmaktan kaçmıştı. Buluştuk görüştük çok sevdik ama zamanla kötü huylarını öğrendim, madde kullandığını söylediler, imam nikahıyla zamanında biriyle evlendiğini resmi nikah kıymadığını söylediler...
Ailem istemedi doğal olarak ve bende o askerdeyken bıraktım, içim acısada.. Bağlanmıcam diyosan git görüş (mesafeni koruyacak şekilde), ama herşeye hazırlıklı ol. Yaşı da küçük değil ve sen de küçük değilsin koca kızsın. Dikkatli ol derim ve üzüleceğin şeyleri sakın yapma..

Gormedigin herifle nasil ciddi olunuyor konu sahibi?

canım böyle internetten adam arayacağınıza, gezin dolaşın, çevrenizden birilerini bulun. ona da %100 güvenilmez ama en azından internette ağına düşürmeye çalışan erkeklerden iyidir.

Konu bariz sahte yeni uyelik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Siz yeni üyesiniz dimi:27::27:

Havlayan köpek ısırmaz git git evine sen :34::35::35::35:
ama nickinizi aklımda tutayım
"kotu çıkarmadan bişiler yaptı bişi olmuşmudur"
diye konu açarsanz 3-5 gün sonra bağlantı kurmakta sıkıntı çekmeyeyim dimi:24::24::24:

:10::10:Neeeey? :53:

Biz hergün koynun da uyuduğumuz kocamıza güvenemiyoruz,

Sen hiç görüşmediğin, gerçekte in mi? Cin mi? belli olmayan birine mi güveneceksin? :53:

Tövbe ya Rabbim :1:

Sakın öyle bir hata yapma. Bu devirde nasıl güvenebileceksin..

O "ciddi " düşündüğün sevgilin ...
Niyetini daha açık dile getiremezdi ilk buluşmada bence.
Sana bunca insan gitmeeee ! dediği halde siz yine bildiğinizi okumazsınız inşallah. :31:

Adam niyeti bozmuş ev rahat olurmuş boş konuşmuş bence buluşmayın.

hiç mi tv izlemiyosun bu işler öyle tacizle bitmiyor. etrafta kayıp yüzlerce kız var. kendinden sonra eve başka arkadaşlarını da çağıranlar var bilmem anlatabildim mi? yaşın 16 17 de değil ki sakın sakın sakın senin yüzyüze tanıdığın yıllardır tanıdığın biri olsa bile evinde başbaşa ne işin var. ne demek rahat ederiz ne yapacaksınız ki rahat edeceksiniz? bu adam sağlam pabuç değil haberin olsun kim vurduya gidersin

ciddiyseniz bişi olmaz. zaten evlenceksiniz ne olacakki:27:

ama şu sorularıma cvb verirmisiniz
1) nekadar zamandır birbirinizi tanıyorsunuz. bukadar kısa sürede nasıl ciddi olmayı başardınız :44: varsı bir formülü bizede söyle :31:
2) ne yapacaksınıki rahatlığa ihtiyacınız var? amaç görüşüp tanışmak deilmi. benim bildiğim hobileriniz nelerdir fobileriniz nelerdir gibi şeyler konuşulur ilk buluşmalarda :27: bunlar çokmu gizli kimse duymasın mı :25:
3) buda abla tavsiyesi, karşındaki adam olsa seni ilk günden eve davet etmez.. rhata rahat konuşmak için gidiyosanız rahatta bişeyler giyin :27:

1;nerdeyse 2 aydır falan ama numara mı versem mi diyorum ? ama vermesem daha iyi rahatsız eder. 2; :D 3: cevap için saol.

Back
X