internette tanıştık :( aileme nasıl anlatacam :(

kızlar şimdi size şöyle özetleim ben geçen şubatta faceten biriyle tanıştım tesadüf ve görüşmeye başladık. ben aşık oluyordum ve ailem kabul etmez düşüncesiyle ayrıldım. buunun sebebi hem internette tanışmış olmam hemde okumamış olması. ama ben onu unutamadım ve temmuzda tekrar aradım görüştük ve onun benim için doğru insan olduğunu düşünüyorum. okumamamış olması benim için zaten sorun değil kendini geliştirmiş ve güzl bi mesleği var. anlayışlı benide sevdiğinden eminim.ve ona güveniyorum ailemi bu konuda ikna edebileceğimi anladım fakat internette tanıştğmı duyarlarsa asla kabul etmezler. sizce ne yapmalıyım çünkü bayramda annemle konuşmam lazım bu yaz nişan düşünüyoruz allah kısmet ederse.

net pek güven vermez iyce bi araştır derim ve birbirinizi gerçekte seviyosanız neden ailene yalan söyleyesin doğruyu anlat görüyoruz nette tanışıp evlenenleri

ben de nişanlımla netten tanıstım..olabilir boyle seyler olamaz diye bişey yok..
ustelik ben de cok karsıydım netten tanısma işlerine..ama neye karsı olursan bir gun basına geliyor..
benim ailem de basta kabul etmedi..
kızım nasıl guvenecen diye..
ama ben ciddi birseyler olmadan once ailemle tanıstırdım..(once annemle)
onların goruslerinden sonra ciddi bir adım attık..
umarım hakkında hayırlsı olur..

Son düzenleme:
cnm ne varki burda nette tanıştığın adam gibi çıkmamışsa normal tanıştığın adam çıkacak hali yokya kandıran her türlü kandırır ailene bu şekilde anlatabilirsin kısmet işleri bunlar.ayrıca insan 2 ayda tanıştığı biriylede evlenebiliyor 8 yılda çıktığı birisiylede bunun hiç önemi yok.aynı evin içine girmeden kimseyi tam anlamıyla tanıyamazsın.ailenin anlayışlı olacağını düşünüyorum olmasada söyleme cnm kalkıpta öbür taraf pat diye bizimkiler böyle tanıştılar der mi bilemicem tabi

Bende internetten tanıştım ve nişanlıyım şuanda.
Bunda çok garip birşey yok.
İnternette de olsa normal hayatta da insan insandır işte.
Önemli olan senin iyice tanımış olman ve kafanda bir soru işaretinin kalmaması.
Ailene böyle izah et canım.

bende eşimle internette tanıştım benim ailemde böyle bi durumu kesinlikle kabul etmezdi ve ayrı şehirlerde oturuyorduk.tesadüfen onun oturduğu şehirde benim üniversite arkadaşım oturuyodu ve onun düğününe gittim orda tanıştık dedim. hakikatende orda görüştük ilk defa iyiki görüşmüşüm o benim için dünyadaki en iyi insan.onun ailesi bu durumu biliyo benimkiler hala bilmiyo.2 yıllık evliyiz yakında bebeğim olucak.ama hala bazen biri ağzından kaçırıcak diye ödüm patlar

kızlar dün anneme biraz çıtlattım daha doğrusu düşüncesini öğrenmek için. verdiği cevap millet kolay kanıyo hırsızı var dolandırıcısı var dedi bende sanki anne herkes dürüst mü ki gerçek hayatta da yok mu öylesi dedim adam kandırmak istese seni elinde oynatır haberin olmaz dedim bence imkanlar çok ilerledi eskisi gibi deil hiç bişe dedim annemde haklısın ama yine evlilik olmaz dedi bende üstüne gitmedim :(

kızlar dün anneme biraz çıtlattım daha doğrusu düşüncesini öğrenmek için. verdiği cevap millet kolay kanıyo hırsızı var dolandırıcısı var dedi bende sanki anne herkes dürüst mü ki gerçek hayatta da yok mu öylesi dedim adam kandırmak istese seni elinde oynatır haberin olmaz dedim bence imkanlar çok ilerledi eskisi gibi deil hiç bişe dedim annemde haklısın ama yine evlilik olmaz dedi bende üstüne gitmedim :(

tatlım moralini bozma ben de eşimle internette tanıştım 3 ay sonra evlenme kararı aldık anneme ben de çıtlatmıştım ilk başta olmaz asla olmaz dedi hem netten olduğu için hem de benden 13 yaş büyük olduğu için.Eşim de ben de müzikle uğraşıyoruz ara ara yaptığı müzikleri aça aça nette annemin yanında onla konuşa konuşa anneme sevdirdim eşimi ve en büyük destekçim başta olmaz diyen annem oldu 2 ay sonra da nişan yapmıştık.Doğru kişi olduğuna eminsen mutlaka annen görür ve bi yerden sonra destekler:34:

tatlım moralini bozma ben de eşimle internette tanıştım 3 ay sonra evlenme kararı aldık anneme ben de çıtlatmıştım ilk başta olmaz asla olmaz dedi hem netten olduğu için hem de benden 13 yaş büyük olduğu için.Eşim de ben de müzikle uğraşıyoruz ara ara yaptığı müzikleri aça aça nette annemin yanında onla konuşa konuşa anneme sevdirdim eşimi ve en büyük destekçim başta olmaz diyen annem oldu 2 ay sonra da nişan yapmıştık.Doğru kişi olduğuna eminsen mutlaka annen görür ve bi yerden sonra destekler:34:

bende anlatıp anlatmamakta kararsızım hala. ondan eminim ve pes etmeye niyetim yok ama nasıl ikna edrim onuda bilmiyorum :(

biz de şu malum sosyal paylaşım sitesinde tanıştık ve nişanlıyız
bi sürü ortak arkadaşımız vardı, aynı lisede okumuşuz, o beni eklemişti ben de onu tanıdığımı düşünerek kabul etmiştim ama sonradan hiç tanışmamış olduğumuzu öğrendik
bu işler kısmet, bu devirde o kadar da güven olmuyo herkese ama karşındakine bağlı.. ben tanıştıktan 2 ay sonra onun ailesiyle tanıştım o da tanıştıktan 5 ay sonra benim ailemle tanıştı
yakın çevrem biliyo nasıl tanıştığımızı ama daha mesafeli olduklarımın o kadar ayrıntı bilmesine gerek yok
o nedenle ortak arkadaşlarımız vardı, bi arkadaşıma beni sormuş sonra beğenmiş ekledi,zaten aynı lisede okuduk.. öyle tanıştık nette diyoruz.. çok da yalan sayılmaz he :9:
sen de bu tarz bişey diyebilirsin

interntte değilde arkadas aracılıgıyla tanıstım drsin yakın bi arkadasınıda ayarlayıp o sekilde cıkabilirsin karsılarına

biz de şu malum sosyal paylaşım sitesinde tanıştık ve nişanlıyız
bi sürü ortak arkadaşımız vardı, aynı lisede okumuşuz, o beni eklemişti ben de onu tanıdığımı düşünerek kabul etmiştim ama sonradan hiç tanışmamış olduğumuzu öğrendik
bu işler kısmet, bu devirde o kadar da güven olmuyo herkese ama karşındakine bağlı.. ben tanıştıktan 2 ay sonra onun ailesiyle tanıştım o da tanıştıktan 5 ay sonra benim ailemle tanıştı
yakın çevrem biliyo nasıl tanıştığımızı ama daha mesafeli olduklarımın o kadar ayrıntı bilmesine gerek yok
o nedenle ortak arkadaşlarımız vardı, bi arkadaşıma beni sormuş sonra beğenmiş ekledi,zaten aynı lisede okuduk.. öyle tanıştık nette diyoruz.. çok da yalan sayılmaz he :9:
sen de bu tarz bişey diyebilirsin

sizin ortak arkadaşlarınız varmış biz aynı şehirde bile değiliz:( ama yanıma geliyyo tabi :) ve benim sınıfımda istanbuldan kimse yok :(

evlenmeyi düşünüyorsunuz bence hiç yalan söylemeyin... yumuşa biranını bulmaya çalışın ve söyleyin...
evlilik 2 günlük iş değil bugün çıkmasa yarın çıkar ortaya boşa yalan söylemeyin... sonradan ortaya çıktığında ailenin kendilerini bir erkek için kandırdığını öğrendiğinde bence daha kötü olurlar :34:

aynı şehirde olmadığınız birine nasıl güvenebiliyorsunuz ki.
nasıl bir yalanını yakalamayı düşünüyorsunuz.
internet aşklarına inanmayan biriydim büyük konuştuğumdan olsa gerek zamanında bende birine internetten tanışıp tutuldum.
sonuç tamamen facia 3,5 senemi yedi desem ve bu süre zarfında hiçbir yalanını yakalamadım =)

en yakın arkadaşım internetten biriyle tanıştı 1 sene içinde evlendi istanbula gitti. herkes orda bi başınasın tanımıyorsun etmiyorsun yapamazsın dedi
ve verdiği tek cevap yok o çok iyi biri ben her boşlukta gelcem buraya vs vs.
şuan ki durum ne biliyor musun eşi olmadan kapı önüne çıkamıyor ben onun çocukluk arkadaşıyım ama benimle ve birçok akrabası ile konuşması yasaklanmış telefondan numaralı silinmiş ailesinin yanına 1 kere 2 günlüğüne getirdiler o kadar . ne olur yüzyüze zaman geçirmedikten sonra yalanını yakalamadım iyi biri diye düşünmeyin.

inşallah hakkınızda hayırlısı neyse onu yaşarsınız

aynı şehirde olmadığınız birine nasıl güvenebiliyorsunuz ki.
nasıl bir yalanını yakalamayı düşünüyorsunuz.
internet aşklarına inanmayan biriydim büyük konuştuğumdan olsa gerek zamanında bende birine internetten tanışıp tutuldum.
sonuç tamamen facia 3,5 senemi yedi desem ve bu süre zarfında hiçbir yalanını yakalamadım =)

en yakın arkadaşım internetten biriyle tanıştı 1 sene içinde evlendi istanbula gitti. herkes orda bi başınasın tanımıyorsun etmiyorsun yapamazsın dedi
ve verdiği tek cevap yok o çok iyi biri ben her boşlukta gelcem buraya vs vs.
şuan ki durum ne biliyor musun eşi olmadan kapı önüne çıkamıyor ben onun çocukluk arkadaşıyım ama benimle ve birçok akrabası ile konuşması yasaklanmış telefondan numaralı silinmiş ailesinin yanına 1 kere 2 günlüğüne getirdiler o kadar . ne olur yüzyüze zaman geçirmedikten sonra yalanını yakalamadım iyi biri diye düşünmeyin.

inşallah hakkınızda hayırlısı neyse onu yaşarsınız

biz zaten her fırsatta yüzyüze görüşüyoruz ailesi ile konuşuyorum.insallah yaşamam böyle bişeyi ama bende yanımda olan gece gündüz gördüğüm insana 4 yılımı verdim ve kaç kere aldatılmışım. internet yada reel yanii her yerde insan dürüst olmadıktan snra farketmiyo

Artik devir degisti cesme basinda tanisamayacagina gore internet gayet normal bu devirde:51:

evlenmeyi düşünüyorsunuz bence hiç yalan söylemeyin... yumuşa biranını bulmaya çalışın ve söyleyin...
evlilik 2 günlük iş değil bugün çıkmasa yarın çıkar ortaya boşa yalan söylemeyin... sonradan ortaya çıktığında ailenin kendilerini bir erkek için kandırdığını öğrendiğinde bence daha kötü olurlar :34:

bencede kesinlikle yalan söylemeyin belki sen ailene yalan söylerken o bunu yapmayacak ya da ufak bi tartışmanızda bunu kullanacak bence hiç risk alma doğruyu söyle başta belki biraz tepki verirler ama çağ teknoloji çağı eminim seni anlayacaklardır.benim kızkardeşimde internetten tanıştı eşiyle 3 yıllık evliler ve maşallah çok mutlular yani artık çok normal böyle şeyler..

Back
X