İnternetteki evlilik siteleri güvenilir mi ?

NehirMehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
370
295
28
Sevgili arkadaşlar , internetdeki şu evlilik sitelerine nasıl bakıyorsunuz düşüncelerinize ihtiyacım var.

valla ben de bu tarz bi konu açmıştım.
ben de merak ediyorum açıkcası.
ama çok evlenen var benim etrafımda o yüzden emin değilim bu konuda
sanırım biraz dikkatli olmak gerekiyor. çünkü herkes yalan söylüyor

Kesinlikle guvenli bulmuyorum. Reel de bile insanlar kendi kimlikklerini gizlerken sanal ortamda hiç olmadıkları bi kimliğe burunup sunabiliyorlar..evlilik çok risklidir. Seçeceğin insanı iyi tanımak gerek.

islami evlilik siteleri var ya bi de :KK45:

güvenemiyorum da .. da çıkabilir yani ::KK53:

her ne kadar saçma gelse de çevremde cogu kişi sosyal medya dan bulup evlendikleri için anlam veremediğim bir konu.
ben şahsen güvenli bulmuyorum ama olanlarda var tabii.

bence oradakiler çok güvenilir değil.
pazarda sona kalan çürük sebzeler gibi..
düzgün olsalar zaten oraya gönül indirmezlerdi.

Konu sahibesi Benim Abim Orada tanıştı nişanlısıyla.. Ekimde Düğünleri var .. Bunlar Araçtır.. Kısmetın nerden cıkacagı belli olmaz.. Kız Samsunda Öğretmenlık okuyor... Bu Sene mezun olacak.. Hayırlısı olsun ...

Konu sahibesi Benim Abim Orada tanıştı nişanlısıyla.. Ekimde Düğünleri var .. Bunlar Araçtır.. Kısmetın nerden cıkacagı belli olmaz.. Kız Samsunda Öğretmenlık okuyor... Bu Sene mezun olacak.. Hayırlısı olsun ...

Ikisi de gerçek özellikleri ile mi kayıt olmuş

Bir de tanışmaya ne kadar süre sonra karar vermişler

Kız Üniversitesi okuyormuş abiniz de o civarlardadır yaş olarak

Çevrelerinden neden umudu kesip bu sitelere üye olmuşlar

Sorgu gibi oldu ama merak ettim

Ikisi de gerçek özellikleri ile mi kayıt olmuş

Bir de tanışmaya ne kadar süre sonra karar vermişler

Kız Üniversitesi okuyormuş abiniz de o civarlardadır yaş olarak

Çevrelerinden neden umudu kesip bu sitelere üye olmuşlar

Sorgu gibi oldu ama merak ettim
abım 28 yasında gercek ozellıklerımı bılmıyorum net 3 ay konusmuslar cepten netten cam dan sonra abım samsuna gıttı gorustuler aradan bıraz zaman gectı 3 ay felan ıkı kere gıdıp geldı sonra evlenme teklıf ettı bız gıttık ıstedık verdıler burda nısan yapıldı kızın aılesı bızı bız onları gorduk masallah mutluluar.. abım burda kız arkadas bulamamıstı kımı begense evlı yada nısanlıydı.. kısmetı orda cıktı

Ne çıkacağı belli olmaz karşına, tuhaf tuhaf insanlar var.
Tv programları daha ulu orta, daha güvenli olur belki :KK49:

Bizim sirketteki cocuklar islami evlilik sitelerine uye olup kizlari isletiyolardi... aman diyim dikkatli olun.

X