• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetteki üyelik ve nişanlıma güven problemim :(

x_girl_y0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
2.905
2.327
198
Merhaba bayanlar,

Formu bayadır takip ediyorum, seviyorum da. Arada bir üye girişi yapmadan girip okurum, ama yine ağlama duvarıymış gibi yazıyorum. İçimdekileri kimseye anlatamam ve ben bu sorunun içinden çıkamıyorum.

2 ay sonra nasipse düğünüm var, kısa bir flörtün ardından evlenme kararı aldık. Şuan nişanlıyız, evimiz eşyalarımız gelinlik vs herşeyimiz hazır. Dün gördüğüm bir mail yüzünden bütün dünyam yıkıldı desem yeridir.

Nişanlım çok yoğun çalışan birisi. İş dışında bütün zamanımızı birlikte geçiririz. Bana karşı çokta ilgilidir, bir dediğimi iki etmez, canım sıkıldıysa hava aldırmaya götürür, süprizler yapar. Evimizi döşerken bile, son onayı bana bırakır. Herşeyin en içime sineni olsun diye. Yalnız bir sıkıntımız var, aslında sıkıntı bir değilde, insan bazı şeyleri alttan almasını öğreniyor.

İlişkimizin başında, birgün içim o kadar sıkıldı ki, sanki şehir bana dar geldi, resmen yerimde duramadım.. Daha sonra aradan biraz zaman geçince facebookunda bir kızın mesajını tesadüf eseri gördüm, kız durmadan mesajlar yazmış, hemde benim içimin daraldığı gün. Benimkide, sonra konuşuruz demiş, ama o zaman hayatında ben olduğumu söylememişti. Ve bende böyle yürütemem dedim, gittim. Yalvardı, sarıldı, bırakmadı, saçmasapan insanlar yüzünden beni kaybedemezmiş, gönül kırgınlığım vardı ama o gün yemin etti, yeminler etti, facebookunda yada telefonundaki herkesi açıkladı, istediklerimi sildi. O günden sonrada hiçbirşey ne sakladı, nede gördüm, zaten facebooklarımızıda kapattık. Ama bu bende güvensizlik yarattı, haberi olmadan mail adresini açıp bakıyordum falan filan. Dünde yine gecenin bir vakti, içime bir kurt düştü. Çok uzun zamandır açmadığı mail kutusunu açtım. Ve bir arkadaşlık sitesine tekrar üyeliğini gördüm. Önce spamdır diye düşündüm ama üyelikten ayrıl linkini tıklayınca, arkadaşlık sitesi direk açıldı. Kimseyle konuşulmamış, sadece isim değiştirilmiş. Hepsini anlardım,fakat öyle bir resim eklenmiş ki... Bizim için özel olan bir manzara resmi, öyle herkeste görülecek birşey de değil. O an anladım onun tekrar girdiğini. Nişanlımın o siteye akşam üye oluyor, ertesi günde ben kahvaltıya gittim. Kayınvalidemle konuştuk, iyi dinlenmiştir dedim. Dün çok geç yattı dedi. Çok üstünde durmadım, çünkü alır bilgisayarını açar haberleri karşısında uyur. Kızlar adım gibi biliyorum, o girdi üyelik yaptı. Ama bana davranışları... Daha bi kaç gün önce evlenme teklifi ettiği yere yemeğe çıkardı beni, mezuniyetimin şerefine. Bir gün önce bir kutu çikolatayla çat kapı süpriz yaptı.

Ona güvenemiyorum artık. Ben girmedim diyor, ama ortada somut mailler var. Ne yapacağım bilmiyorum. Lütfen ablalarım kardeşlerim olarak bir iki yorum yazın. Her türlü eleştiriye açığım, şuanda karmaşık duygular içerisinde olduğum için doğru düzgün düşünemiyorum.

merhaba.........
insanlar yaptıkları hatalarıyla vardır.....ki öyle çok büyük bir yalan,aldatma da yok ortada.......güven bu kadar şeyle yıkılmamalı bence.....
acaba siz bu kadar üzerine düştüğünüz için yalana sevk ediyor olabilir misiniz?
ayrıca şu cümleyi okuyunca'' öyle bir resim eklemiş ki '' deyince bende müstehcen bir foto sandım..adam manzara resmi eklemiş ya!
ben öyle sitelere girilip sohbet edilmesini hoş karşılamıyorum.........ama bunu neden yapıyor,bence siz öncelikle bunu öğrenmelisiniz.....
alışkanlık mı? ne? neden yapıyor....ark ı mı yok,sosyal çevresi mi kısıtlı nedir yani onu int. sohbetine sürükleyen.....

bende sevgiliyken böyle şeylerini görmüştüm ben yazmadım kardeşim yazmıştır demişti.yedim mi yemedim ama herşeyi kestirip atmadımda.bütün sitelerdeki üyeliklerini kapattım facesini sık sık kontrol ederim.allaha şükür evlendikten sonra hiçbirşeyini görmedim.bir ara eski sevgilisi faceden mesaj atmış ben görmemiştim onu bile açtı bak neler yazmış dedi.yaklaşık olarak 7-8 aydır çalışıyorum ondan önce 1 sene evde oturdum.eşim hep eve internet alalım gündüz sıkılma derdi (evlendikten sonra taşındığım yerde bir allahın kulunu tanımıyorum) interneti istemedim.ikimizde masa başında çalışan insanlarız ve internette işimiz olsa bile gündüzleri halledebiliyoruz.akıl vermek değil ama evlendiğinde 3-5 sene eve internet sokma derim.

Nıye kurgulayıp duruyosun kı nısanlın o senın sorcaksın tabıkı. Hem madem herseyını bılıyorsun nısanlının laptopunu al arama gecmısıne bak. Hem guven bukadar kolay yıkılmamalı bence.

Zor bir durum.
İnkar etmesi daha fena.
Eğer kabul etseydi en azından amacını öğrenirdin.

Merhaba bayanlar,

Formu bayadır takip ediyorum, seviyorum da. Arada bir üye girişi yapmadan girip okurum, ama yine ağlama duvarıymış gibi yazıyorum. İçimdekileri kimseye anlatamam ve ben bu sorunun içinden çıkamıyorum.

2 ay sonra nasipse düğünüm var, kısa bir flörtün ardından evlenme kararı aldık. Şuan nişanlıyız, evimiz eşyalarımız gelinlik vs herşeyimiz hazır. Dün gördüğüm bir mail yüzünden bütün dünyam yıkıldı desem yeridir.

Nişanlım çok yoğun çalışan birisi. İş dışında bütün zamanımızı birlikte geçiririz. Bana karşı çokta ilgilidir, bir dediğimi iki etmez, canım sıkıldıysa hava aldırmaya götürür, süprizler yapar. Evimizi döşerken bile, son onayı bana bırakır. Herşeyin en içime sineni olsun diye. Yalnız bir sıkıntımız var, aslında sıkıntı bir değilde, insan bazı şeyleri alttan almasını öğreniyor.

İlişkimizin başında, birgün içim o kadar sıkıldı ki, sanki şehir bana dar geldi, resmen yerimde duramadım.. Daha sonra aradan biraz zaman geçince facebookunda bir kızın mesajını tesadüf eseri gördüm, kız durmadan mesajlar yazmış, hemde benim içimin daraldığı gün. Benimkide, sonra konuşuruz demiş, ama o zaman hayatında ben olduğumu söylememişti. Ve bende böyle yürütemem dedim, gittim. Yalvardı, sarıldı, bırakmadı, saçmasapan insanlar yüzünden beni kaybedemezmiş, gönül kırgınlığım vardı ama o gün yemin etti, yeminler etti, facebookunda yada telefonundaki herkesi açıkladı, istediklerimi sildi. O günden sonrada hiçbirşey ne sakladı, nede gördüm, zaten facebooklarımızıda kapattık. Ama bu bende güvensizlik yarattı, haberi olmadan mail adresini açıp bakıyordum falan filan. Dünde yine gecenin bir vakti, içime bir kurt düştü. Çok uzun zamandır açmadığı mail kutusunu açtım. Ve bir arkadaşlık sitesine tekrar üyeliğini gördüm. Önce spamdır diye düşündüm ama üyelikten ayrıl linkini tıklayınca, arkadaşlık sitesi direk açıldı. Kimseyle konuşulmamış, sadece isim değiştirilmiş. Hepsini anlardım,fakat öyle bir resim eklenmiş ki... Bizim için özel olan bir manzara resmi, öyle herkeste görülecek birşey de değil. O an anladım onun tekrar girdiğini. Nişanlımın o siteye akşam üye oluyor, ertesi günde ben kahvaltıya gittim. Kayınvalidemle konuştuk, iyi dinlenmiştir dedim. Dün çok geç yattı dedi. Çok üstünde durmadım, çünkü alır bilgisayarını açar haberleri karşısında uyur. Kızlar adım gibi biliyorum, o girdi üyelik yaptı. Ama bana davranışları... Daha bi kaç gün önce evlenme teklifi ettiği yere yemeğe çıkardı beni, mezuniyetimin şerefine. Bir gün önce bir kutu çikolatayla çat kapı süpriz yaptı.

Ona güvenemiyorum artık. Ben girmedim diyor, ama ortada somut mailler var. Ne yapacağım bilmiyorum. Lütfen ablalarım kardeşlerim olarak bir iki yorum yazın. Her türlü eleştiriye açığım, şuanda karmaşık duygular içerisinde olduğum için doğru düzgün düşünemiyorum.

benim anlamadığım senin mail şifrelerini bilerek nasıl arkadaşlık sitesine üye oluyor? yani nasıl bir rahatlık ya da cesaretle?
yapacaksa zaten sen bile dur bütün şifreleri fason mail adresleri alır bunlar zor şeyler değil..
önce güven sağlanmalı. bence açıkça ve güzelce yeniden konuşmalısın.

canım öncelikle sakin ol derim ben . haklısın yaptığı hoş bir şey değil ama her şeyi silip atmak için de yeterli değil . demişsin ki üzerime çok düşer beni düşünür. biz ne insanlar tanıyoruz burada arkadaşların anlatığı kadarıyla hem davranışları ile öküz hemde yaptıkları ile üste çıkmaya çalışan . nişanlın böyle değil en azından . git açık açık konuş ben salak değilim o resmi görünce senin olduğunu elbette ki anladım . bana doğruyu söyle ki sana olan güvenim iyice sarsılmasın. olabilir bi an hata yapıp girmiş olabilirsin . kızmıyorum ama benden saklama ve bir daha da yapma de. ama adamın üstüne gidip höd möd dersen elbet yalana başvuracaktır . boş ver sıkma canını . bazen gerçekten ne kadar bu cümleye kızsam da başımıza geliyor erkektir yapar. bizi sevmedikleri için değil ama onların beyinleri farklı çalışıyor ne var ki diyor . ben sevgilimle internette tanışmıştım bundan 7 sene önce ama 3 senedir beraberiz aşağı yukarı evlerimiz birbirine çok yakın nasıl bir şansa bizimkisi :9::9: her neyse tanıştığımız siteye üyeliğimi iptal ettirdi . ama bundan 1 sene öncesine kadar kendi hala giriyordu . bir şey yapmak için değil öyle bakınıyordu . sitede hani öyle bir arkadaşlık sitesi evlilik sitesi değil normal sohbet sitesiydi. hani olabiliyor anlatmak istediğim o . ben kıskançlığımdan ölüp gebersem de kesinlikle bir şey demedim. bir gün oturup konuşuyorduk konu nasıl olduysa siteye geldi . oturduk konuştuk o sıkıntılarını söyledi ben sıkıntılarımı söyledim sonuçta o da artık girmiyor. yani sıkmadan bağırmadan kıskançlık triplerine girmeden uygun yolla anlat . eminim seni bu kadar seviyorsa anlar üzüldüğünü görünce :16::16::16:

canım malesef bazı erkekler böyle. eğer ayrılamam diyorsan yapacak bir şey yok. evlenince daha sıkı kontrol altına alırsın. bu internetten kızlarla konuşma merakı tamamen takıntı alışkanlık bir kaçış gibi ibir şey. bi arkadaşımın sevgilisi sürekli internetten kızlarla flört ediyordu. evlendiler hala ettiğine eminim. sen bambaşkasın onun için eşi olarak seçtiği kadınsın. netten kızlarla konuşmak ise bir alışkanlık ben böyle düşünüyorum canım.

ben de güvenemezdim açıkcası sahte isimle kayıt yapması hoş değil ama bi de şu var başka mail adresi alır ruhunuz duymaz o mailden de hesap açar..belkide siz takip edip kıskandıkça hoşuna gidiyordur

senin nişanlını nasıl gördüğün ve güvendiğin önemli bence ,

bi adma o sitelere neden üye olur ,2 çi,ft laf etmek içinmi, kızlarla tanışmak içinmi tanışınca nolucak vs vs vs bneim kafamda bu sorular dolanır dururdu,

sürekli bunu takip ederek yaşamak kolay olmasa gerek

kimine göre basit birşeydir bu konu ama benim için değil .

sürekli acaba ne yaptı diye düşünmekten ben harap olurdum.. ayrıca ilgili oldugu halde size karsı böyle yapması da tuhaf..

ben yapamazdım sanırım.sürekli bu tarz şüphelerle yaşamak :ssz:

bir de bu tür zaafları olan erkekler çok zor ıslah olur ve alıcıları her zaman az da olsa açık kalır ilerleyen zamanlarda. bir arkadaşım vardı. doktor bir nişanlısı vardı. adam çok saygın biri dışarıda ve askeri kökenli bir doktor diyeyim size kısaca. bir gün kız şüphleniyor bir şeyinden mail şifresini alıyor ve giriyor. her şey normal.. ancak gelen maillerden biri ne hikmetse bunun adına çok yakın. bir sürü isim ekliyorlar ya açıktan...o mail adresine giriyor ve şifre tesadüfen aynı. manzara içler acısıydı. üye olmadığı yer yok. jigolo siteleri bile.. yani dışarıdan görsen olacak şey değil ama adam pc başında tek kalınca kendine hakim olamıyor. ve sabit konuştuğu kişiler dışında da bir sürü insanla konuşmaya devam etmiş. ortak özellikleri de hep meslekleri iyi olan kadınlar olması. arkadaşım hemen ayrıldı zaten..şimdi çocuk hala bekar kız evlendi çocuğu bile var.

merhaba.........
insanlar yaptıkları hatalarıyla vardır.....ki öyle çok büyük bir yalan,aldatma da yok ortada.......güven bu kadar şeyle yıkılmamalı bence.....
acaba siz bu kadar üzerine düştüğünüz için yalana sevk ediyor olabilir misiniz?
ayrıca şu cümleyi okuyunca'' öyle bir resim eklemiş ki '' deyince bende müstehcen bir foto sandım..adam manzara resmi eklemiş ya!
ben öyle sitelere girilip sohbet edilmesini hoş karşılamıyorum.........ama bunu neden yapıyor,bence siz öncelikle bunu öğrenmelisiniz.....
alışkanlık mı? ne? neden yapıyor....ark ı mı yok,sosyal çevresi mi kısıtlı nedir yani onu int. sohbetine sürükleyen.....

sanırım doğru ifade edemedim. öyle bir resim eklemiş ki :) bu resim sıradan bir manzara değil yani herkeste olabilecek bir resim değildi, bunu oraya profil yapsa yapsa benim nişanlım yapardı ki o yüzden onun oraya girdiğine eminim. birde öyle sosyal çevresi kısıtlı olan, zamanı bol olan biri değil ki. bende hoş karşılamıyorum elbette, zaten daha hiç sohbet başlamamış. birde bizler, ailesi falan çok ilgiliyiz, yani öyle tanımadığı insanlarla boşboş muhabbet edecek kadar aciz bir durumuda yok.

Nıye kurgulayıp duruyosun kı nısanlın o senın sorcaksın tabıkı. Hem madem herseyını bılıyorsun nısanlının laptopunu al arama gecmısıne bak. Hem guven bukadar kolay yıkılmamalı bence.

evet eve gelince bakmak istediğimi söyleyeceğim, umarım silmemiştir geçmişi..

Gerçekten kızlar, bana çok ilgili. Yani öğle yemeğini bile iş arkadaşlarıyla yemez, eğer bize yakınsa bize gelir, şirketin verdiği yemek hakkıylada akşam beraber dışarda yeriz. yada gelir benide alır.bazen diyorum neyim yetmedide böyle birşeye yeltendi, hayır yani bir insanın ne amacı olur ki. abdesinde namazında birisi, diğer tarafta hesaplaşacağımızıda biliyor. anlam veremiyorum bu yüzden

Ben şunu anladım artık geç oldu ama olsun zorda olsa yapılması lazım bence, 3 maymunu oynamak en rahatı.. Bazen bazı şeyleri bilmemek, görmemek çok daha güzel ve huzur verici kim ne derse desin..

canim kuskuyla yasanilmazki surekli yapmasa bile suphe hep seninle olacak cok kotu birsey allah yardimcin olsun ne diyeyim yani benimde esim kucuk bir defteri vardi bune yaaaa dedim attim kenara sonra seytan durttu kalk bak diye tek tek sayfalarina bakdim site isimleri sifreleri tek tek girdim bekarken piskopatca alis veris yapmis umdugum gibi cikmadi :27:yalniz o ise gider bende onun facesini acardim kim var kim yok diye bi tane sacma sapan siteden sistttttttttt baksana yakisikli deyince ahanda yakaladim diye baliklama kayit ettim manyak gibi virusmus bizim :27:bilgisayar coktu sonra esim yaptirdi bide zavallim dediki benim face msn biri ele gecirmis birsuru pis sitelerden gacilar eklemis virusde cabasi haberi yok o manyak benim :1:allah suphede birakmasin kimseyi

hep kasımızdakını cok masul goruoruz..bende nısanlıyken esımın pcde müstehcen bıkac foto gormustum ay senmı bakıosun bunlara demıstım ay ayıp sen bılmezsın böyle seylerı sana zarar verırler sen kucuksun daha demıstım :1: amaaaaa sımdı anladımkı bır erkegın fırsatı varsa mutlaka ama mutlaka yapar yapmasada seyta bı dürter sanırım:47: dıkkatlı olmak lazım ama bı evlılık ıcınde uc maymunu oyuncaksın maalesef herseyı görürsen cokkkkk yıpratıcı...
.böyle durumlardada zaten görmeyen gozun bıle goresı gelıo:9::9::9::9::9::9:

böyle durumlarda yapılabilecek tek şey var seni kangren eden dokuyu kesip atmak, yani nişanı atıp bitirmek.

ama yapamayacaksın, bunun için de başka çözüm yolu bilmiyorum. o şüphe içimden gitti sansan bile ufacık bir olayda yine kemirecek seni. ben şüphelerimi hiç yenemedim.

Nişanlımda birde suçluluk psikolojisi var. Neyse olayı kapattık falan, konuştuk ettik. Hala ben girdim evet demiyor, bende üstelemedim. Ama şimdide, en ufak bir bakışımdan, sen bana suçluymuşum gibi bakıyorsun sen bana kötü bakıyorsun diye tartışma çıkartıyor. Suçluluk psikolojisi olsa gerek...

Back
X