Internetten alisveris

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.972
3.744
333
Gunaydin arkasaslar yaklasik 3 hafta once Instagram butikten alisveris yaptim bedenler uymayinca degisim icin tekrar gonderdim ,kac haftadir gelmedi kargom , ne kadar Israr etem de iadeniz yapildi dendi, en son telefon ettim iban yollayin paranizi yuklayelim dediler ve yuklemediler ne yapsam resmen dolandirici butun takipcilerine tek tek mesaj atmak istiyorum resmen

Herkese mesaj atın da elinize yine bir şey geçmez. Ama yapmamanız için bir sebep de yok..

Tüketici mahkemesine şikayet etseniz de kayıtları olmadığı için işlem yapılır mı bilmem..

Çok nadir alışveriş yaparım instagramdan.
Ayakkabı, kıyafet, kozmetik almam.
Oğluma eğitici etkinlik, kitap, süs eşyası falan aldım en son..

baktim cok az sayfa var

İnstagram butikleri çok tehlikeli. Ben birilerinin önerdiği binlerce teşekkür mesajları alan ciddiyetle bu işi yapan hesaplar dışında alışveriş etmiyorum instagramdan.
Siz de öyle yapın.. ama bence peşini bırakmazsanız dönerler mecburen. İfşa sayfaları sayesinde birçok insan parasını aldı

Sikayetvara yazin ve farkli hesaplardan her gonderinin altina bu sorunu yazin emin olun bikip yatiracaklar. Daha ince yasadim sirf ofkemden her gonderinin altina dolandiricisiniz yazdim birkac gun sonra para hesabimdaydi

Instagramdan sadece oğluma birkaç birşey almıştım o da baya kişinin önerdiği çok alışveriş yapılan bir sayfaydu ve kapıda ödeme tercih etmiştim bir de mutfak gereçleri falan satan bir yerden sipariş vermiştim o da aynı şekilde çok tercih edilen takip ettiğim kişilerin kullandığı bir yerdi genelde kapıda ödeme yoksa tercih etmiyorum ve kıyafet almıyorum kendim için çünkü olmama beğenmeme olasılığı yüksek değişim iade de sorun çıkarabiliyorlar bilindik siteler gibi standart iade prosedürleri yok.

Bir de oğluma isimli nakışlı tulum şapka takım sipariş vermiştim hastane çekiminde giydirmek için özel yazışmada papyonu olsun düğmeleri de inci olandan olsun demiştim o modelinde fotosunu atıp kadın yapmış bana yollamadan fotosunu attı ben yoldaydım tam dikkat etmedim tamamdır dedim, bir geldi öyle değil kadına yazdım ama bu böyle değil diye, ee ben size foto attım söyleseydiniz diyor dedim ben dikkat etmek zorunda değilim siz zorundasınız ben size örnek foto atmışım yazışmışız üstüne basarak demişim siz mesajları nasıl okuyorsunuz ya da siparişi yapmadan tekrar bakmıyor musunuz ne istendiğine dedim yok yoğunmuş da karışıklık olabiliyormuş yetişemiyorsanız yapmayın o zaman bu işi dedim üste çıktı bir de yani sıkıntılı bir platform bu konuda.

Defalarca alışveriş yaptim sorun yaşamadım ama evet yasayan çok. Ne yapılır bilmem ama tehdit edin. Sizi ihbar edicem diye

Benimde başıma geldi sayfalarına defalarca yorum yazdım.Aynı şeyi yaşayan insanlarda cevap verdi.1-2 gün uğraştım sonra hemen kendileri aradı değişim yapalım diye.Bence sizde yorum yazın mesaj atın sürekli taciz edin.

Lütfen magduriyetinizi bu sayfaya mesaj olarak atın sizin gibi bir çok kişi geri ödeme aldı. Tamamen ücretsiz yardım edip.ilgilenip dolandırıcı olan sayfayı ifşa ediyorlar

Eklentiler

• Screenshot_20190621-124136.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 97
Bir sayfa var Instagram da kızlar takip edin, böyle dolandırıcı sayfaları ifşa ediyor, konuşup ücretin size geri ödenmesini sağlıyor. Ücretsiz yardım ediyor . Sayfa ismi paylaşmak yasak mı bilmiyorum o yüzden konuyu acan üyeye mesaj atacağım.
Yazabiliyor muyum sayfayı buraya, yasak mı bilen var mı?

.yazılmış zaten yeni okudum özür dilerim yorum kirliliği oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…