baktim cok az sayfa varİnstagram butiklerinden alışveriş yapmak demek bu tip riskleri göze almak demek. Sizi koruyan herhangi bir yasa, yaptırım yok orada. Hakkınızı da arayamazsınız. Bu tip sayfaları ifşa edenler var, onlardan birine ulaşın isterseniz.
baktim cok az sayfa var
Bende yaptım aynısınıSikayetvara yazin ve farkli hesaplardan her gonderinin altina bu sorunu yazin emin olun bikip yatiracaklar. Daha ince yasadim sirf ofkemden her gonderinin altina dolandiricisiniz yazdim birkac gun sonra para hesabimdaydi
Zoom butikHangi sayfan hepimiz yazalım
Lütfen magduriyetinizi bu sayfaya mesaj olarak atın sizin gibi bir çok kişi geri ödeme aldı. Tamamen ücretsiz yardım edip.ilgilenip dolandırıcı olan sayfayı ifşa ediyorlar
Ettim paranızı yatıracam dediler yalan tabiDefalarca alışveriş yaptim sorun yaşamadım ama evet yasayan çok. Ne yapılır bilmem ama tehdit edin. Sizi ihbar edicem diye
Bir sayfa var Instagram da kızlar takip edin, böyle dolandırıcı sayfaları ifşa ediyor, konuşup ücretin size geri ödenmesini sağlıyor. Ücretsiz yardım ediyor . Sayfa ismi paylaşmak yasak mı bilmiyorum o yüzden konuyu acan üyeye mesaj atacağım.
Yazabiliyor muyum sayfayı buraya, yasak mı bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?