- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende bu sayfayi takip ediyorum hatta ... sayfasını güvenilir sayfa olarak yayınladılar bir sürü çeyiz alışverişi yaptim oradan tavsiye ederim..Instagramdan alışveriş sakat iş ya ama alacaksanız da almadan güvenmeden önce sayfayı biraz araştırın.
ifsa_dolandirici_sayfalar diye bir hesap var oraya yazabilirsiniz mağduriyetinizi
Ordan yaptım değişim için gönderdim ama göndermedilerinstagramdan alisveris yapacaksaniz kapida odeme secenegi sunan yerlerden yapmaniz daha dogru olur
ifsa sayfalarina vermekten baska careniz yok sanirimOrdan yaptım değişim için gönderdim ama göndermediler
kapıda ödeme + şeffaf kargo olsun hatta.kargocular açtırıp kontrol ettirmiyor , ayakkabı kutusundan salatalık falan çıkmasın.instagramdan alisveris yapacaksaniz kapida odeme secenegi sunan yerlerden yapmaniz daha dogru olur
NE kadarBen Instagramdan bir kere dolandırılmıstım
yazdım kaç defa geri dönmedilerBende instagram üzerinden butil isletiyorum yasal birsekilde yaklasil 1 senedir. Yasadigim ülkede tekstil gelismedigi icin türkiyede instagram butiklerinden ürün alip satiyordum. Okadar cok sorun yasadim ki.. isimden sogumama neden oldular. En son sizin dediginiz gibi bir sorunla karsilasinca degisik hesaplardan defalarca bu sayfa dolandirici yazinca bir baktim sorunu cözdüler. Size tavsiyem sikayetvaf sayfasina yazmaniz ve benim yaptigim gibi yapmaniz dönüs yapiyorlar sonra. Bu isin pesini birakmayacagim dersiniz onlara
NE kadar
Sormayin bende cok hayiflaniyorumKac yil once, 100 TL. Yine de icimde hala vardir acisi. Kolay kazanilmiyor ki. İnsallah haram olmustur