• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten alışveriş

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
mrb hanımlar
internetten almak istediğim bazı ürünler var çünkü öylesi daha çok işime gelicek.bunlar;krem,yüz temizleme jeli v.b ama güvenemiyorum sahte olmasından korkuyorum
sahte olup olmadıklarını anlamanın bi yolu var mı?bazı sitelerde fiyatlar eczaneyle aynı ama bazıları indirimli, hediyeli filan.

Malesef bildiğim kadarıyla almadan anlayamazsın.

Gittigidiyor gibi bir çok dükkanın bulunduğu bir siteden alış-veriş yapacaksan eğer o dükkan hakkında daha önceden bulunulmuş yorumları okuyabilirsin. (gerçi gitti gidiyorda böyle bir sistem var mı bilmiyorum ama e-bay'de vardı dükkan sahibini puanlama vs.)

ay canım ben ggden porselen makyaj fondoteni almıştım bundan 5-6 ay önce bayada pahalı birşeydi bu kadar pahalıysa orjinal güzel üründür diye düşündüm. elime ulaştı dış kabı falan aynı ama gelelim içindeki ürünü yüzüme bi sürdüm ucuzluk pazarlarında satılan fondotenler bile ondan daha iyidir. öyle attım bi köşede duruyor verdiğim paraya acıdım. internetten kozmetik alışverişi yapmanı önermem eline al testerlerini dene öyle ürünün kalitesine karar ver

Ben internetten çok alış veriş yaparım.Kozmetik ürünü almadım diye hatırlıyorum.Alsam bile bildiğim bi markayı bildiğim bir siteden alırdım.

bende internetten cok alışveriş yaparım en son cosmetica.comdan bişiler almıştım:12: ürünleri orjinal bilgine:34:

Güvenilir olduktan sonra hiç bir sıkıntı yok bi kac site var her zaman alışveriş yaptığım onlardan gönül rahatlığıyla alabilirsin buycosmo hassascilt.com misspera

tşk ediyorum cevaplar için hala karasızım ama dediğiniz sitelere bakıyorum,bide almak istediğim ürünler kozmetik değil dermokozmetik,içinde eczane geçen bi site vardı orayı düşündüm ama ne kadar güvenilir bilmem

Hangı sıteden almayı dusunuyorsun bılmıyorum ama ben kozmotek'den kryolan urulerını alırım bır sıkıntı yasamadım...

Son düzenleme:
sitenin adını hatırlayamıyorum ama içerisinde eczena geçiyodu baya genişti ürün yelpazesi

Dermoeczanemden aliyorum ben de, indirimleri takip ediyorum. Cilt bakim urunlerinin hepsini bioderma ve la roche posay kullaniyorum, gecenlerde yuz yikama jelinde bir alana bir bedavaydi kaptim hemen.

Bi de indirim olmasa da interneyyen almayi tercih ediyorum, eczaneye gittigimde ille daha pahali baska ürünler satmaya calisiyorlar, tipim cok mu zengin gosteriyor anlamadim :KK70:

.... Yeni bir alışveriş sitesi güveni denemek için ucuz bir ürün sipariş edip deneyebilirsiniz ben kefilim Lorena

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X