İnternetten alışveriş

CinnamonQueen

N'oublie pas d'où tu viens.
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
6.664
2.417
448
Merhaba hanımlar,
az önce n11.com dan kredi kartımla parfüm sipariş vermeye çalıştım, yurtdışı kart ile işlem yapılamaz paypal ile ödeyebilirsiniz gibi bir yazı çıktı, 2 gün önce de çamaşır sipairş etmiştim yine aynı şey olmuştu. Halbuki ben yurtdışında yaşamıyorum, daha önce de birçok alışverişim oldu n11.com'dan kredi kartımla, sorunsuz almıştım. Destek merkezini aradım, kart bilgilerimi verdim bana dönüş yapacaklarını söylediler ama yok, yetkili kız bazen garanti bankasında bu tip aksaklıkların olduğunu söyledi.
Acaba hiç başına böyle bir şey gelen var mı?? Neden olabilir acaba bu??

Bir haftadır hepsiburada üzerinden garanti kartımla alışveriş yapamıyorum red edildi diyor limit falan var borç yok anlamadım nedir. Yalnız biraz da iyi olmuş n11 için iyi konuşmuyorlar aracı firmaymış ve ürünler sorunlu çıkınca ilgilenmiyormuş.

Garanti kartınız flexi bonus mu ? Benim kartım o bazen sorun oluyor internette.

Bir haftadır hepsiburada üzerinden garanti kartımla alışveriş yapamıyorum red edildi diyor limit falan var borç yok anlamadım nedir. Yalnız biraz da iyi olmuş n11 için iyi konuşmuyorlar aracı firmaymış ve ürünler sorunlu çıkınca ilgilenmiyormuş.

Garanti kartınız flexi bonus mu ? Benim kartım o bazen sorun oluyor internette.
Yok benim kartım bonus genç=))
şimdi müşteri hizmetlerini aradım da, ben çok taksit seçiyorum ondan onay vermemiş, halbuki önceki alışverişlerimde vermişti.
Valla ben de n11. com hakkında çok şikayet okudum ama bu zamana kadar yaptığım hiçbir alılveriş sorunlu olmadı, mesela bir ürün sipariş etmiştim stokta yokmuş ertesi gün paramı iade ettiler, kargolar da çok hızlıydı, şimdi de parfüm sipariş ettim bakalım inşallah sorunsuz ulaşır elime.. Belki sizinki de taksit seçeneğinden dolayı red ediliyordur :/

Evet American expres. Yurtdışı alışverişlerde kullanıyorum ben genelde mağazalarda sorun çıkarıyor. Belki öyle bişeydir dedim. Yarın bi bankayla görüş istersen.

Yalnız belirtmeden geçemicem Nar Gourmet'den gizli bir İndirim kodu buldum. Internetten sipariş verebilirsiniz. Bence deneyin bir kaç defadan fazla denedim çalışıyor ben bir sürü şey aldım o yüzden artık sizle de paylaşabilirim :)) Alışveriş yapacaklara afiyet olsun...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X