İnternetten aşk olmaz diyenlere :) Biz evleniyoruz :)

ayyyyy bu çok gzüel hbr cnm ya allah da,m etsin inş. mutluluğunuzu buda bnm gibi inanmayanlara ders olsun bakalım aslında öle demzler ama nese ben öle diiim bari ....
ömür boyu mutluklar dilerim cnmcm.....

Çok teşekkür ederim hepinize güzel dilekleriniz için a.s.

Ben sahsen böyle bir seye kalkisamazdim diye düsünüyorum, ama yakin arkadaslarimdan biride senin gibi nette tanisip nisanlandi, demekki kaderinizde varmis canim benim. Allah mutlu mesut etsin, tamamina erdirsin

bende merak ediyorum nişanlanan ve evlenenler ailelerinize internetten tanıstıgınızı anlatabildinizmi
önyargı oldugu için ben anlatamıcam senağlama

bende sevgilimle netten tanışmıştım 3 yıl önce :asigim:

ailelerimiz biliyor netten tanıştığımızı hiiiiiiiiç yadırgamadılarhihoyyyt.... arkadaşlarıma hep dışarıda tanıştığımızı söylüyordum ama şimdi gerçeği hiç çekinmeden söylüyorum.

ne var ki bunda çekinecek:1shok: kimisine doğru gelir, kimisine yanlış. isteyen istediğini desin ben doğru insanı buldum ya önemli olan bukaydirigubbakcemile2

ayrıca da.. HAYAT87 arkadaşım.. Allah gönlüne göre vermiş.. mutluluğunuz, huzurunuz hiç bozulmasın umarım:Saruboceq:

erkek arkadaşımla netten tanışmış biri olarak sonuna kadar destekçinim:içelim:

öpüyorum canııııııııııımmmmmmmmmmmŞeniz

canım benimm güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum darısı başınıza Şeniz

Allah bizlere hic beklemedigimiz yerlerden ummadigimiz kapilar acar. senin de kismetinde bu varmis. abimin arkadasi da netten tanistigi kizla evlendi. simdi cocuklari var. netteki tanisma bir baslangic sadece birisiyle bir arkadas toplantisinda tanisip sonrasinda netten gorusmeye devam etsen de bunun adi internet aski olucakti. sonucta isler nette gelisior...yasanan askin buyuklugunun yaninda bunlar cok detay mevzular...

Allah mesut etsin!! ne diyeyim darisi benim basima...

yaaa ne güzel yaaaa. burda netten tanısıp mutlu olduğunun söyleyen birçok kişi var ne güzel gercekten. MAŞALLAH. böyle aşklar bizi vurmuyo hep hayal kırıklığı.ALLAHIM bizde nasip etsin inş. sizlerin gibi

myrosegarden_35
mnla
kibele190

çok teşekkür ederim hepinize gerçek aşkın karşınıza ne zaman nerde çıkacağı belli olmuyor Allah hepimize mutlu sağlıklı günler nasip etsin inşallah a.s.

mutlaka istisanalar vardır sende onlardansın canım galiba

benimde cevremde duydugum net yoluyla tanısıp cok mutlu yuvası olanlar var

mutluluğunuz daim olsun

Allah mutlu mesut etsin inşallah

ne güsel ne güsel sevdigi insanla bir yuva
kurması bir insanın....:çok üzgünüm:

bende int den aşk yasıorum yani bizimkisi int boyutlarını gecti artık yaklasık 2 aydır nişanlıyız we ewlenicez allahın izniyle
bunu int die ayırmak dogru deil bence
reelde tanıyıp sewdiiiin bi insanla da ayrılabiliosun yada ewlenebiliosun
int içinde aynı sey gecerli
önemli olan yürütebilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…