İnternetten aşk olmaz diyenlere :) Biz evleniyoruz :)

Hayat87

♥αşĸıм,oğlυм ve &
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
1.433
11
116
37
Kocaeli
2007 eylül ayının sonlarında msn'de gezinirken resimlerime yorum yapan bana mesaj atan Tarık diye birini gördüm diğerleri gibi diye önemsemedimm sonradan ne olduysa msn adresini ekleyesim geldi :) İyiki de eklemişim :asigim: 1 ay kadar msn'den konuştuk ben artık msn'de onun gelmesini bekler olmuştum 17 ekim 2007 çarşamba günü görüşme kararı aldık ilk gördüğümde işte bu dedimm benim hayatım bu :asigim: Tanıdıkça ona olan aşkım,sevgim daha çok arttı hayatımın anlamı oldu yaz aylarının sonunda hayatımızı sonsuza kadar birleştirme kararı aldık birbirimizden 1 sn bile uzak kalmaya dayanamıyorduk çünkü :utangac: 8 ekim'de sözlendik 8 şubat pazar günü nişanımız olucak 26 Nisan'da da düğünümüz..

İyiki tanımışım iyiki eklemişim msn'e onu veren Allahıma bin şükürler olsun Seni çoookkk seviyorum aşkımm herşeyim benim :1hug::nazar:

kım demıs ınternetten ask olmaz dıye dıyenler halt etımıs mutluluklar dılerım cnm

Amiinn :Saruboceq: Çokk teşekkür ederim hepinize a.s.

karsında bu yolla tanısım 4uncu yılına gırmıs bı evlı bayan var :))) hıc tereddut etme cnm a.s.

Canım benim....
İnternetten aşk olmaz ( istisnalar hariç ) diyenlerdendim...
Ama her insan aynı değil, tabi ki tanışma şekilleri her türlü olabilir...Senin adına çok sevindim...
Bu hafta sonu nışan var yani, Ne güzel...
Mutluluğun hiç azalması inşallah....

ne kadar güzel... kaderimizde varsa alnımıza yazılmışsa bir tesadüf yeter...
bende eşimle internetten tanıştım ne onun ne de benim daha önce yapmadığımız bişidi. bi sitede tanıştık konuştuk ve beni görmek istediğini söylemişti aynı semtte oturuyordur bu da tesadüften öte kısmet işte.. tanıştık ve aşık olduk birbirimize bir hafta sonra çıkmaya başladık... ve bir sene boyunca yani evlendiğimiz güne kadar bir gün bile birbirimizi görmeden uyumadık... tebrikler, hayırlısı olsun inşallah sizin içinde. seven herkes mutlu olur inşallah. aşksa aşk...

Bende Mavrulama katılıyorum internetten aşk olmaz ama herkes aynı değil tabiki. Allah mesut etsin canım

biz deee netten tanıştıkkk askerde şimdi inşş sizin gibi evlenicezz mutluluklarrr :nazar:

bizde aşkımla nette tanıştık.8 gün sonra buluştuk ve ogünden beri o benim yaşam kaynağım =)
netten koca oluyor arkadaşlar bal gibide hemde =D kısmetimizde nette tanışmak varmış oldu ve evlenicez inşallah

başlığı görünce dayanamadım ben de eşimle netten tanıştım ve onun uğruna onca yıldır yaşadığım yeri bırakıp ankaradan istanbula geldim 2 yıl çıktık yaklaşık 2 yılda nişanlı kaldık şimdi 6 aydır evliyiz kısmet işte nerden geleceği belli olmuyo Rabbim alnına yazmaya görsün bi şekilde çıkıyo karşına kısmetin

bencede olur neden olmasın kı:)))iyi tanıdıkdan sonra problem yok bence:))))ama bence çok hızlı olmamak lazım...dikkatlı olmak lazım:)))

Back
X