İnternetten aşk olmaz diyenlere :) Biz evleniyoruz :)

ayyy valla aynı kaderi paylaşıyoruz
bende 2005 te bi chat yapayım dedim ilk ve son oldu
ama 2007 te ancak açılabildi
çok iyi iki arkadaştık 2 yıl boyunca
sonra çok iyi iki sevgili olduk
şimdi de iki aşık nişanlıyız
hamdolsun...

ne güzel karşına doğru insan çıkmış
olmaz olmaz diye birşey yoktur
önemli olan doğrulara denk gelmek senin adına sevindim mutluluğun daim olsun ALLAH tamamına erdirsin

Allah mutlu mesut etsin hiçbir zaman ayırmasın cnm sizi mutluluklar......Şeniz

Cok güzel bi hikaye bence,
ALLAH mutlulugunuzu arttirsin insallah...
Birsey sorucam, sirf merakimdan gercekten...
Ailelerinize bu net kismini aciklayabildiniz mi?

hayırlısı olsun tatlım ben de esımle ınternette tanıstım netten evlılık tabııkı olur bak ben ıkı yıllık evlıyım cok da mutluyum

bende anlatayım hikayemi.intden ablamın arkadası ile konuştum bikaç kez.ertesi gün ist.gidicektik gezmeye ve bana dediki tlfn numaramı veriyorum ama sen verme nezamanki ihtiyacın olur ararsın beni,kız başınıza ist tekin yer degil.tmm dedim aldım ve binerken inerken msj attım(TEMBİhlemişti msj atarsın diye inerken)ve günler sonra bana msj attı msjlaşmamız sıklaştı ve benimle görüşmek istedigini söyledim.
ablama açtım konuyu aldı beni halamın kızıyla götürdü buluşmaya o gündür bugündür birbirimize aşıgız kopamıyoruzzz.herekez karsı uzak yer ist diye ve gecen gün evimize misafir ettik çok iyi geçti ama hala karsılar.kopamıyorum ayrılamıyorummmm benimde intden olan sevdam böyle işte.neden olmasınki????BEN ONU KOCA ARARKEN BULMADIM ODA BENİ SEVGİLİ NİYETİNE BULMAMIŞTI(pardon büyük olmuş yazım:))böyle işte.
Canım Allahım mutlulugunuzu daim eder inşallahhhhh.e tabi benimkinide.

bende merak ediyorum nişanlanan ve evlenenler ailelerinize internetten tanıstıgınızı anlatabildinizmi
önyargı oldugu için ben anlatamıcam senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ailelerden bir tek nişanlımın annesi biliyor nette tanıştığımızı diğerleri arkadaş aracaılığı ile tanıştık biliyorlar..

çok sevindim...allah tamamını erdirsin..sanal alemde sadece boş şeyler olmadığının en güzel kanıtısısınız..kutluyorm

mutluluklar dilerim canım ..ayrıeten herkes senin kadar şanslı olmayabilir onun için genede tedbiri elden bırakmamk gerek bence ....

internetten tanışmak ile internettten/telefondan aşkı yaşamak farklı kavramlar..internetten tanışmak ile sokakta arkadaş aracılığı ile yada bir yerde yada görücü üsülü ile tanışmanın hiçbir farkı yok artık..insanın içini ne yazıkki onu tanıdıkça görebilirisiniz ki bu bile çoğu zaman yetmiyor..
inşallah çok mutlu olursun arkadaşım kalbinin güzelliğini karşındaki insanda yaşadığın her cümlenden belli umarım hep böyle sürer..tanışma yerinin artık hiçbir önemi kalmıyor bu devirde...hatta internetten tanışıpta evlenen o kadar çok ki..bu kavram artık yadırganmıyor..çünkü %95 internet kabul etsekte etmesekte hayatımızda artık...artık insanlar görücü usulü istemiyor bile..

Back
X