internetten aşk? yaş farkı?

benim hiç bi şeyim yok ama. beş sene beni bekler mi bu adam beklemez. evlenmeye kalksak çeyiz şu bu ben nasıl karşılarım hepsini. zengin çocuğu yoktan anlamaz ki.

sen de okuyorsun, okulun bitmeden ciddi düşünemezsiniz zaten, sen güzelce derslerine odaklan üniyi bitir, ondan sonra baktınız hala çok iyisiniz, evlenirsiniz, ama okulunu bitirmeden diplomanı eline almadan olmaz elbette, mezun olunca işine gücüne bakacaksın zaten, maaşın olacak, evlenirken belki durumun olmayabilir ama sen de kendi ayakları üzerinde durabilen eğitimli para kazanan bir kadın olacaksın.

bekler mi demişsin, beklemezse gitsin yoluna, o kaybeder. ama bunu diyebilmek için de okulunu bitirip işini eline al ve flört döneminde sonradan pişman olacağın şeyler yapma :34: bunları hallettin mi tamamdır. zaten emin ol böyle planları olan bir kadını hiçbir erkek beklememezlik etmez.

Eşimle internetten tanıştık.:3:

Hem de bi forumda :103:

Moderatördü kendileri :24:

1.5Sene flört ettik :12:

Şuan 6yıllık evliyiz :38:

Önyargılı oluyor insan ilk başta.

İyice tanımak gerekiyor.

Tanımadan ilişkiye başlanmamalı zaten:20:

Sizdeki yaş farkı ahım şahım değil.Makul bi fark...

İyice içinize sinsin kafanızda soru işareti kalmasın yoksa sağlıklı bi ilişki olmaz.

Ama istemiyorsanızda zorla güzellik olmaz hiç başlamayın olsun bitsin.

Hakkınızda hayırlısı olsun...

Sizin ki tam olarak internet aşkı denilen şeye uymuyor. Sonuçta adam atlamış gelmiş, ortak tanıdıklarınız çıkmış, internette kalmamış yani arkadaşlarında dediği gibi tanışma ve devam etme evresi yüz yüze olduktan sonra ha internette tanışmışsın ha kafede aynı gibi.. Eğer ısındıysanız ona bir şeyler hissettiyseniz zenginlikmiş fakirlikmiş yaş farkıymış bunlar çokta önemli değil. Ayrıca aranızda uçurumlar yok yaş olarakta. Hem erkekler daha geç olgunlaştığından emin ol ki aynı seviyedesinizdir birbirinizi taşıyabilirsiniz diye düşünüyorum :)

çok teşekkür ederim =) haklısın ilk defa yüzüme çarptı bu gerçek. internet aşkı değil. =) saol şimdi kafam bastı daha =)

sen de okuyorsun, okulun bitmeden ciddi düşünemezsiniz zaten, sen güzelce derslerine odaklan üniyi bitir, ondan sonra baktınız hala çok iyisiniz, evlenirsiniz, ama okulunu bitirmeden diplomanı eline almadan olmaz elbette, mezun olunca işine gücüne bakacaksın zaten, maaşın olacak, evlenirken belki durumun olmayabilir ama sen de kendi ayakları üzerinde durabilen eğitimli para kazanan bir kadın olacaksın.

bekler mi demişsin, beklemezse gitsin yoluna, o kaybeder. ama bunu diyebilmek için de okulunu bitirip işini eline al ve flört döneminde sonradan pişman olacağın şeyler yapma :34: bunları hallettin mi tamamdır. zaten emin ol böyle planları olan bir kadını hiçbir erkek beklememezlik etmez.

çeyizi önemsemem her şey var zaten falan diyo ama kendimi ezdiremem ailesi karşısında. okul bitmeden de evlenmek beni aşar. mecbur bekleyecek. başka çaresi yok ki. yaşı 32 33 olacak ama ben ne yapayım =)

Bana göre netten tanıştığınız biriyle zaten arkadaş kalamazsınız,
siz de karşınızda ki zaten bir ilişki adına konuşmuşsunuzdur,
siz öyle değilseniz bile karşınızda ki öyledir en azından.
Beklentisi ve verdiği tepki gayet doğal bu anlamda.
Siz ne bekliyordunuz ki, netten tanışıp arkadaş dost olacağınızı mı?
Netten tanışmanın çok ta bir sakıncası yok bana göre, olmaz diye birşey yok yani.
Yaş farkı da gayet normal.
Ama net diyince biraz dikkatli olmak lazım, çünkü yalan dolan kolay söyleniyor.
Eğer böyle bir niyete girerseniz iyi değerlendirin ve araştırın bu kişiyi.
Güven zamanla olur.
Eğer tam tersini düşünüyorsanız da bu kişiyle arkadaş kalamazsınız, görüşmeyin.

Eşimle internetten tanıştık.:3:

Hem de bi forumda :103:

Moderatördü kendileri :24:

1.5Sene flört ettik :12:

Şuan 6yıllık evliyiz :38:

Önyargılı oluyor insan ilk başta.

İyice tanımak gerekiyor.

Tanımadan ilişkiye başlanmamalı zaten:20:

Sizdeki yaş farkı ahım şahım değil.Makul bi fark...

İyice içinize sinsin kafanızda soru işareti kalmasın yoksa sağlıklı bi ilişki olmaz.

Ama istemiyorsanızda zorla güzellik olmaz hiç başlamayın olsun bitsin.

Hakkınızda hayırlısı olsun...

tanımaya çalışıyorum şu anda =) güven sorunu oluyor internet başlangıcı olduğu için. bir kere şans vereceğim. keşke demek istemiyorum.
teşekkürler yorumun için. allah mesut etsin sizi :nazar: inşallah bana da nasip eder:)

Bana göre netten tanıştığınız biriyle zaten arkadaş kalamazsınız,
siz de karşınızda ki zaten bir ilişki adına konuşmuşsunuzdur,
siz öyle değilseniz bile karşınızda ki öyledir en azından.
Beklentisi ve verdiği tepki gayet doğal bu anlamda.
Siz ne bekliyordunuz ki, netten tanışıp arkadaş dost olacağınızı mı?
Netten tanışmanın çok ta bir sakıncası yok bana göre, olmaz diye birşey yok yani.
Yaş farkı da gayet normal.
Ama net diyince biraz dikkatli olmak lazım, çünkü yalan dolan kolay söyleniyor.
Eğer böyle bir niyete girerseniz iyi değerlendirin ve araştırın bu kişiyi.
Güven zamanla olur.
Eğer tam tersini düşünüyorsanız da bu kişiyle arkadaş kalamazsınız, görüşmeyin.

yalan söylemeye fırsatı pek olmadı. ilk defa konuştuk, 3. gün yüzümü gördü 4. gün ben geliyorum dedi 7. gün yanımdaydı. bi yalanını daha duymadım. bi kez görüşüp olmayacaksa kestirip atacağım. görüşmeyeceğim.

başıma bela olabilecek bi tip değil. onu anlayabildim hiç değilse. zarar veremez bana. çok dişli olduğumu da biliyor.

İnanma bi insanı çok iyi tanımadan bela olabilecek bi tip değil deme.Benimde çevremdeki herkese böyle dediğim ve gerçek yüzünü 1.5 senede gördüğüm bi insandı.
Sen yinede akıllı ol sık sık yüz yüze görüşün,ailenle tanıştır onların fikrini al ve netten devam etmeyin dediğim gibi olabildiğince yüz yüze.Nette kendini iyi saklar ama yan yana iken haraketlerinden davranışlarından çözersin zaten.

İnanma bi insanı çok iyi tanımadan bela olabilecek bi tip değil deme.Benimde çevremdeki herkese böyle dediğim ve gerçek yüzünü 1.5 senede gördüğüm bi insandı.
Sen yinede akıllı ol sık sık yüz yüze görüşün,ailenle tanıştır onların fikrini al ve netten devam etmeyin dediğim gibi olabildiğince yüz yüze.Nette kendini iyi saklar ama yan yana iken haraketlerinden davranışlarından çözersin zaten.

ailesine benden bahsetmiş. bi ilişkiye başlarsak tanışmak istiyorum zaten. bu kadar ciddi niyette olan birisinin ailesini tanımak isterim. zaten aile rıza göstermeyecekse başlamam neler okuyorum burda aah ah.

bir hafta sonra atladı geldi, nette devam ettirmedi. takdir ettim. içim ısınmadı değil. o zengin ben fakirim. yaş farkı var küçüğüm okuyorum bir sürü düşünce var aklımda.

Zengin fakir durumunu dert etmeyin
Aksine isteyen taraf o değil mi?
Ciddi kararlar almak için erken olabilir ama bir ilişki için küçük değilsiniz
Her şey tanıyarak, konuşarak netlik kazanır

bir hafta sonra atladı geldi, nette devam ettirmedi. takdir ettim. içim ısınmadı değil. o zengin ben fakirim. yaş farkı var küçüğüm okuyorum bir sürü düşünce var aklımda.

yaşadığı şehirde hiç bir kızın dikkatini çekmemişmi hem zengin hem de sevgili yok

tum sayfalari okuyamadim bahsedildi mi bilmiyorum ama cok kisa zamanda assigim cok seviyorum kivamina gelmesi biraz iskillendirdi beni acikcasi:26:

yas farkiniz cok makul bu arada hatta olumlu..ama siz sanki pek isinmamissiniz acaba olsa ne olur diyosunuz gibi bu yuzden hic baslamamaniz daha mi hayirli olur acaba:44:

5-6 yaş için mi yaş farkı diyorsun sen ? :53:

Gayet ideal bir yaş aralığı...

Ben de aranızda büyük bir uçurum var sandım yaş farkı deyince............

bende eşimle internette tanıstım tabi bu sürece kadar hiç zorlukları olmadı mı oldu hem de cok ama bunların hiçbirirne sebep int deildi
yani bana kendini farklı tanıtmadı
şöyle düşünüyorum reelde tanıdığım bi erkek de beni aldatabilirdi internette taaaaa uzaktaki adam da yapabilirdi yapmadı şükür
bu bi örnekti
aranızda yaş farkı çok yokmus gayet normal
zengin fakir olayına bu şekilde bakma
seni sewdiyse herşekilde yanında olur sonucta sen okicaksın çok çok güzel bi meslegin inş olucaktır
sana tawsiyemm
uzaklıktan kaynaklı bazı şeyler çok hızlı gelişicektir mesela nişanlanmak istemek falan filan gibi
hasretten özlemden kaynaklı
olabildiğince okulunu dewam ettir üniw okuyo musun şuan bilmiyorum
okicaksan onun yanında yakınında biyer kazanabilirsin
hiçbirşey için acele etmeyin
herşeyden önce kendi hayatından wazgecme yada erteleme
mutluluklar:16:

sürekli çocuğun zengin olduğunu vurguluyorsun neden bunu takıntı yaptınki ayrıca bence hiç yaş farkı denecek bır yaş yok bir gun evlenırsen daha ıyı anlarsın erkeklerçok geç olgunlaşıyor

ailesine benden bahsetmiş. bi ilişkiye başlarsak tanışmak istiyorum zaten. bu kadar ciddi niyette olan birisinin ailesini tanımak isterim. zaten aile rıza göstermeyecekse başlamam neler okuyorum burda aah ah.

Böyle düşünüyorsan güzel sorun yok.İnş karşındaki doğru insandır.:34:

Ben de eşimle internette tanıştım...Uzak şehirlerdeydik...Sürekli git-gel yaptı yanıma...Yani birbirimizi gerçek hayatta tanımaya çalıştık..Aramızda da 5 yaş var..Tanıştıktan 7 ay sonra evlendik..Şu an 5 yıllık evliyiz ve 2 çocuğumuz var...Ben 34, eşim ise 39 yaşındaydı evlendiğimizde....:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
tum sayfalari okuyamadim bahsedildi mi bilmiyorum ama cok kisa zamanda assigim cok seviyorum kivamina gelmesi biraz iskillendirdi beni acikcasi:26:

yas farkiniz cok makul bu arada hatta olumlu..ama siz sanki pek isinmamissiniz acaba olsa ne olur diyosunuz gibi bu yuzden hic baslamamaniz daha mi hayirli olur acaba:44:

o da beklemiyormuş böyle bişi görünce kitlenip kalmış. ben de anlamadım bu kadar çabuk aşığım demesini.
ısınmaktan ziyade güven sorunu. netten tanışıldığı için hep kuşkulu hep güvensizim.

Back
X