• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internetten aşk

memurun işi garantidir diye böyle birini istiyor insanlar demek ki..
işte bu yüzden uzak duruyoruz ya.. en iyisi hiç bu strese girmemek

Valla insanların ne istediği gelen mesajlardan anlaşılıyor zaten sorun orada. Memur eş falan değil. Artık ne kadar doğru bilemem, nöbetleri sırasında sıcacık muhabbet vs. Hatta aynı mesajı devamlı yollayan tipler de var.

Onun dışında internetten tanışmak bence sorun değil ama ilişkiyi internetten yürütmek akıl karı değil.

Son düzenleme:
Valla insanların ne istediği gelen mesajlardan anlaşılıyor zaten sorun orada. Memur eş falan değil. Artık ne kadar doğru bilemem, nöbetleri sırasında sıcacık muhabbet vs. Hatta aynı mesajı devamlı yollayan tipler de var.

Onun dışında internetten tanışmak bence sorun değil ama bu ilişkiyi yürütmek akıl karı değil.
hmm ya açıkcası sizden sıcak muhabbet bekleyen insanla, sizinle sohbet eden sizi tanımak isteyen insanı ayıramamak mümkün değil. bu kişiyle zaten arkadaşça sayılabilecek bir diyalogum vardı. pat diye sizi beğendim tanışalım falan demedi.
ama yine de çok ciddi düşünüyor diyecek değilim tabi. insanlar ne zararı olur ki deyip biriyle tanışıp görüşebiliyorlar pek ala öylesine.

hmm ya açıkcası sizden sıcak muhabbet bekleyen insanla, sizinle sohbet eden sizi tanımak isteyen insanı ayıramamak mümkün değil. bu kişiyle zaten arkadaşça sayılabilecek bir diyalogum vardı. pat diye sizi beğendim tanışalım falan demedi.
ama yine de çok ciddi düşünüyor diyecek değilim tabi. insanlar ne zararı olur ki deyip biriyle tanışıp görüşebiliyorlar pek ala öylesine.

Diyorum ya reele taşıyabildikten sonra hiç bir sorun yok. Çıkış yeri mühim değil.

Diyorum ya reele taşıyabildikten sonra hiç bir sorun yok. Çıkış yeri mühim değil.
anladım. haklısınız.
ama işte ben o riski şuan göze alamadım. bir hayal kırıklığı yaşamak istemedim. kendimi zor affediyorum hata yaptığımda. bi de ne kadar geç o kadar zor bitirmesi. kusurlarını farkettiğinde duygulsallamış olabilirsin bu da sıkıntı.

bahsettiğiniz kişi acaba sizi reelde tanıyor mu
tanımıyor, hatta çok uzak şehirlerde yaşıyoruz. etnik ve kültürel yapılarımız farklı.
bence karşı taraf denemekten ne zarar çıkar diye düşünüyor ben öyle hissediyorum iyi bir şey çıkarsa ne ala çıkmazmazsa bir kızla konuşmuş görüşmüş olur her halükarda kötü değil durum.

Valla ben 3 yilimizi doldurdugumuz evlilik düşündüğümüz sevgilimle internetten tanıştım, oldu. Ama bu demek değil ki internetteki herkes iyi.. iyisi var kötüsü var sans verirsiniz guvenirseniz, ama belliki size o guveni veremememis. Boşverin

Valla ben 3 yilimizi doldurdugumuz evlilik düşündüğümüz sevgilimle internetten tanıştım, oldu. Ama bu demek değil ki internetteki herkes iyi.. iyisi var kötüsü var sans verirsiniz guvenirseniz, ama belliki size o guveni veremememis. Boşverin
doğru söylüyorsunuz, içime sinmiyorsa üstüne gitmenin hiç anlamı yok bence de

Bana garip geliyor, insan görmediği birinden nasıl hoşlanabilir, nasıl çekim duyabilir ?

Sorun hosuma gitti :D
Bana sormadın ama cevap veresim geldi cunku bende bir forumdan tanistim esimle ,aslinda bakarsan bi cekim filan yasamadım ,ne is yaptigi kimdir necidir cokta sorgulamadim sadece eglendiriyordu beni ve gulduruyordu biyandanda samimiyetine tamamen guvenmiyordum tabi sonra sonra kendi kendini acti bana daha sonra gorustuk ha iste cekim orda baslarsa başlıyor :D
Yoksa 5 aydir cikiyoruz ama sadece sanaldan ve asigiz muhabbetiyse o biraz sakat :D olabiliyor
Bizim ikimizinde amaci evlilik degildi hatta ilk konusmalarimizda laf arasinda soyluyordu evliligi asla dusunmedigini yasi 30 :D
Ama olacagina varir

Neden öyle dedin ki? Ben seni sevdim mesela :KK14:

Aahahhahaha :KK70::KK70::KK70::KK70: Ben bugüne bugün Cherryim başkalarını benimle kıyaslamayalım bu birrrrrr.:KK70::p

Yani ben birazcık garip bir çeşidim zaten her erkeğe alıcı gözüyle bakamam içimin ısınması gerek o da zr oluyor. Son 5 yılda 2 kişiden hoşlandım onlar da birbirlerinden b.k çıktılar. İyisi mi bu topike yazdığım mesajları yok sayın.:KK19:

anladım. haklısınız.
ama işte ben o riski şuan göze alamadım. bir hayal kırıklığı yaşamak istemedim. kendimi zor affediyorum hata yaptığımda. bi de ne kadar geç o kadar zor bitirmesi. kusurlarını farkettiğinde duygulsallamış olabilirsin bu da sıkıntı.

Hata yapmadan hayat geçmez, gerekli ortalama güvenlik tedbirlerini aldığınız takdirde bir sorun çıkacağını sanmıyorum aynı sınıftan tanıdığınız biri de sonrasında sorunlu bir tip çıkabilir. Ama farklılıklar vs. şimdiden içinizi bulandırıyorsa cesarete de gerek yok tabi ki.

hayır netteki herkes kötü demem mümkün değil zaten. ama nette birini tavlamaya çalışınca da acaba normalde bulamıyor mu birini ciddi bir kusuru mu var diye de düşünüyor insan.

Ama şekerim aynı şey senin için de geçerli, sen de internetteki adam şans vermeyi düşünüyorsan ben de sana sorarım sen neden internetten bulacağın adama kaldın derim.

Aahahhahaha :KK70::KK70::KK70::KK70: Ben bugüne bugün Cherryim başkalarını benimle kıyaslamayalım bu birrrrrr.:KK70::p

Yani ben birazcık garip bir çeşidim zaten her erkeğe alıcı gözüyle bakamam içimin ısınması gerek o da zr oluyor. Son 5 yılda 2 kişiden hoşlandım onlar da birbirlerinden b.k çıktılar. İyisi mi bu topike yazdığım mesajları yok sayın.:KK19:
ben de öyle biriyim, bugüne kadar 'gel şununla tanış, bununla görüş'' tekliflerini tamamen reddettim. hep karşıma çıkacaı doğru kişi diye düşündüm çıkanlar oldu ama doğru kişi olmadılar. e haliyle şuan tanıştırma tekliflerine de açık olmalısın diye uyarıyor arkadaşlarım. böyle olmazmış bu işler :)

ben de öyle biriyim, bugüne kadar 'gel şununla tanış, bununla görüş'' tekliflerini tamamen reddettim. hep karşıma çıkacaı doğru kişi diye düşündüm çıkanlar oldu ama doğru kişi olmadılar. e haliyle şuan tanıştırma tekliflerine de açık olmalısın diye uyarıyor arkadaşlarım. böyle olmazmış bu işler :)

Belki adam da doğru kişiyi bulamadı, ya da etrafında beğendiği kimse yok. Kısmet bu işler, 30 yaşında bekar insanlar kusurlu, problemli diye bir şey yok ki.

Ama şekerim aynı şey senin için de geçerli, sen de internetteki adam şans vermeyi düşünüyorsan ben de sana sorarım sen neden internetten bulacağın adama kaldın derim.
ben internetten birini bulmayı düşünmedim hiç. hatta aksine böyle bir şey yapmam diye düşünüyordum hala da öyle. daha kısa süre önce biriyle görüştüm. reelde tanıştım ama kafası bana o kadar uzak ki bitirdim ki fena biri değildi beni de seviyordu. ve böyle başka hikayeler bir şekilde olmadı şuan hayatımda biri yok bu beni kötü yapıyorsa kötüyüm demek ki.
ama konuştuğun kişinin düşüncelerini vs biliyorsun en azından. onun verdiğim bir yakınlık beğeni var. tetikleyen şey bu.

arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. internet ortamında bir insanla tanışıp görüşmeye başlamak sizce mantıklı mı makul mü ?
arkadaşlık sitelerinde değil de bir mesleğe ait bir sosyal paylaşım sitesinde, bir meslektaşımla sohbet ederken böyle bir niyeti olduğunu dile getirdi. bense olumsuz baktığımı söyledim. güvenmesi zor geliyor. doğru bir seçenek değilmiş gibi düşünüyorum ben mi abartıyorum sizce?
edit: başlık biraz dikkat çekmek için aşklı meşkli, yoksa ayaklar yere basıyor.
Niyedir bu düşünce tarzı ? Ben 3 yıl evvel internetten tanıştığım adamla mayıs 2016'da evleniyorum... :KK36:

Benim su an en cok gorustugum 2 arkadasimla facede bir grupta tanistik. Bulusmaya gittigim gun eşim dakika basi aramisti basima bisey gelecek diye :KK70: simdi ailece gorusuyoruz surekli, tatillere bile birlikte gittik bikac kez.

Yani bastan arkadas olarak tanisabilirsiniz bir etkilesim olursa olay farkli boyuta tasinir illa ki. Zaten kimsenin yuzunu gormedigi birine aşık olabilecegine inanmiyorum. Once kalabalik bir yerde bulusun tanisin sonrasini zaman gosterir.

Back
X