Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden daha pahali acaba kendi sitesinde bakayim bi bakalim.aslinda daha hesapli olmasi gerekmiyomu kitrendyol, markafoni, morhipo olabilir. ya da matraş, inci, beta, hotiç gibi markaların kendi sitelerine bakabilirsin ama kendi sitelerinde fiyatlar daha yüksek olabiliyor.
Sen aldinmi canim daha once iyimidir ayakkabilarimecrea diye var ayakkabıları çok güzel ama güvenilir midir bilemiyorum ve flo'nun ayakkabıları da çok güzel
işte almadım maalesef güvenilir midir bilemediğimden ama flo da çok güzel bence alacağım zaman oradan alabilirimSen aldinmi canim daha once iyimidir ayakkabilari
Tamam canim arastiriyim bakalimişte almadım maalesef güvenilir midir bilemediğimden ama flo da çok güzel bence alacağım zaman oradan alabilirim
Her siteden alisveris yapmayim diye guvenilir olmadigi icin buraya sordumya bildiginiz internet sayfalari varmi diye.yorum icin tesekkurlerHer siteden alışveriş yapmayın.
Yorum icin tesekkurler canim bakicam :)evet her siteden alışveriş yapılmaması gerekiyor, her alışveriş sitesi güvenilir değil,
benim çok karşılaştığım sorun ürünün ekranda göründüğü gibi olmamasıydı ama yeni bir alışveriş sitesi keşfettim,
çok uygun ve çok kaliteli ürünler
sizler için linki paylaşayım.
....
Aa gercektenmi canim..cok sasirdim.bende bakcaktim flo ya internetten almak icinflodan bot aldım bana internette begendigim bot degil de uyduruk tek benzer yani fermuar olan bir bot yollamıslar hayatta birdaha ordan alısveris yapmam