Internetten ayakkabi almak istiyorum

zeyno111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
926
376
123
Bayanlar internetten ayakkabi alip memnun kaldiginiz sayfalar varmi.bende deri ayakkabi almak istiyorum.ama hangi sitelelerde kaliteli sik hesapli vardir bilemedim.alisveris yapaniniz varmi

trendyol, markafoni, morhipo olabilir. ya da matraş, inci, beta, hotiç gibi markaların kendi sitelerine bakabilirsin ama kendi sitelerinde fiyatlar daha yüksek olabiliyor.

trendyol, markafoni, morhipo olabilir. ya da matraş, inci, beta, hotiç gibi markaların kendi sitelerine bakabilirsin ama kendi sitelerinde fiyatlar daha yüksek olabiliyor.
Neden daha pahali acaba kendi sitesinde bakayim bi bakalim.aslinda daha hesapli olmasi gerekmiyomu ki

evet her siteden alışveriş yapılmaması gerekiyor, her alışveriş sitesi güvenilir değil,
benim çok karşılaştığım sorun ürünün ekranda göründüğü gibi olmamasıydı ama yeni bir alışveriş sitesi keşfettim,
çok uygun ve çok kaliteli ürünler
sizler için linki paylaşayım.
....

Son düzenleyen: Moderatör:
evet her siteden alışveriş yapılmaması gerekiyor, her alışveriş sitesi güvenilir değil,
benim çok karşılaştığım sorun ürünün ekranda göründüğü gibi olmamasıydı ama yeni bir alışveriş sitesi keşfettim,
çok uygun ve çok kaliteli ürünler
sizler için linki paylaşayım.
....
Yorum icin tesekkurler canim bakicam :)

Son düzenleyen: Moderatör:
flodan bot aldım bana internette begendigim bot degil de uyduruk tek benzer yani fermuar olan bir bot yollamıslar hayatta birdaha ordan alısveris yapmam

flodan bot aldım bana internette begendigim bot degil de uyduruk tek benzer yani fermuar olan bir bot yollamıslar hayatta birdaha ordan alısveris yapmam
Aa gercektenmi canim..cok sasirdim.bende bakcaktim flo ya internetten almak icin

Back
X