Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar internetten bir erkekle tanismak hakkinda fikirleriniz nelerdir? Denemedim denemek de istemiyorum ama merak da ediyorum. Gunumuzde kizlar hep boyle evleniyor ilk atagi kizlar atiyor vs diyorlar bu dogru mu? Arada diyelim sadece ortak bir ksi var onla bile samimi degilsiniz bu tur atak gosterir misiniz merak ettim...
Eşimle internetten tanıştım. Ortak ilgi alanımız olan bunun gibi bir forumdan. Ama tanıştık sadece, arkadaş olduk, aynı kulüplere üye olduk. Ortak arkadaş grubumuz oldu zamanla. Çoook sonra ilişkimiz duygusal boyuta geçti. Yani normal bir süreçte ilerledi ilişkimiz. İş yerinde ya da arkadaş ortamında tanışmaktan farkı yoktu bence.
Şimdi internetten tanışıp birbirini hiç görmeden sevgili olduğunu sanan insanlar var. Onları hiç anlamıyorum.
Şimdi şöyle de bir durum var normal hayatta karşılaşıp yolda görünce tanışalım desen sapık muamelesi görebileceğin bir durum varken facebooktan falan mesaj atmak o kadar sapıkça karşılanmaz.
Rahatsız etmiyorsam tanışabilir miyiz dersin isterse karşı taraf konuşma devam eder.
Uygun bulunan durumda kalabalık bir yerde görüşüp hal ve hareketlerine bakarsın.
Tekrar uygun bulursan görüşmeye devam edersin.
Sonuçta sadece sapık zihniyetli ya da boş insanların face'i yok herkesin face'i var.
Yani patronumuzun bile facei var o açıdan bakarsak herkese kötü niyetle yaklaşmak olmaz.
Burada önemli olan bence mesaj atan ya da ekleyen kişinin seviyesi.