İnternetten biri ile tanışma

abiyekuzu26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
1.160
1.266
53
Yaklaşık 1 haftadır biri ile mesajlaşıyordum. Çok kibar iişi gücü yerinde yaşıtım bir bey.
En azından yazışmalardan cıkardıgım bu.
Bugün akşam için sözleştik ve ben görüşmeyi iptal ettim sosyal medyadan da yakın zamanda silmeyi düşünüyorum.
Endişelenmek mi korkmak mı dersiniz gidemedim. Çok sıkıldım yarı yolda kalmaktan sevip terk edilmekten vsvs bu örneği çoğaltabilirim. Tam kalkıp hazırlanacakken bi bahaneyle iptal ettim.
Pişman olur muyum bilmiyorum.
Sanırım yalnız öleceğim
Sadece paylaşmak istedim.

Edit: gittim kızlar 3. Sayfada yazdım

Son düzenleme:
Bu internetten tanışma işi abartılıyor sanki herkes katil sapıkmış gibi..
bu önüne gelen abazalardan biriyle konuşmadıysan ortak bir grup site vs aracılığıyla tanıştıysanız niye hep karşı taraf kötü sapık olacak ki?
bir sürü sapık erkek olduğu gibi bir sürü dolandırıcı yalancı kadın da var.. aynı platformdasınız güvense mesele karşılıklı olur.
30 yaş üzeri kadınlardaki bu aşırı seçicilik sıkıntı işte. sonra evlenemedim diye buralarda dert yanıyorlar.

İçinize sinmediyse iptal etmek hayrınıza ama bazı kadınlar da var ki
internetten tanışmaya çok acayip yaklaşıyor. Sanki herkes öcü internette. Kendisinin de internette gezdiğini unutuyor 😬
Temkinli olmakta fayda var her zaman ama armudun sapı, üzümün çöpü diyerek kendinizi sınırlandırırsanız kimseyle tanışamamanız normal.

Ben de eşimle internetten tanıştım, 3 senelik mutlu bir evliliğim var. Kimileri internetten tanışmaya korkuyor; ne çıkacağı belli değil hırlı mıdır hırsız mıdır sapık mıdır diye düşünüyor. Evet bu doğru, tamamen şans işi aslında.
Ama sen içinize zaten sinmemiş birisine neden buluşma sözü verdin ve sonra neden vazgeçtin anlamadım? En azından bir görseydin bence; internette konuşmak farklı, yüz yüze görüşmek farklı.

İnternetten tanıştım buluştum deseydiniz yine tepki alırdınız 🙂
İnsan gözünün gördüğüne güvenemiyorken sanal alemde düzgün insan zor 🙄 şans tamamen.
Bir defa buluşup duruma bakarak karar almanız daha doğru olurdu.
Sonuçta konuşulmuş randevu verilmiş bir anda vazgeçip lafınızdan dönmeniz doğru olmamış..

Back
X