- 23 Nisan 2017
- 1.032
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi abiyekuzu26
Buluşup karar verseydiniz keşke. Bu kadar endişeli olmayın. Bi cafede görüşürdünüz bi bakar değerlendirir ona göre karar verirdiniz. Bence bir şans daha verin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden pişman oluyorsunuzInternetten tanisip evlendim. Bazen pismanim, bazen degilim. Ama gunluk hayattan da biriyle tanisip evlenseydim gene bu durumu yasayabilirdim,cunku ayni evde yasamak bambaska bisey. Bu zamanda cok da muhim degil bence nerden tanismis oldugun.
Ay valla resmen sahtecilikEvet gittim kızlar arkadaşımın “aman git nolacak bir çay içer dönersin”gazıyla içimdeki sesi dinlemeliymişim o ses yanılmıyormuş.
Siz siz olun yapmayın arkadaşlar fotoğraftaki ile alakası olmayanbir tip geldi. Yapılı yakışıklı uzun böyle biri görünürken. Fotoğrafta yemin ediyorum dalyan gibi. Minyon 160 bi erkek çıktı karşıma.
En kötü önce bi uzaktan görün bir şekilde.![]()
Ayni seyi kadinlar da yapiyor. 10 sene onceki resimler gibi.Evet gittim kızlar arkadaşımın “aman git nolacak bir çay içer dönersin”gazıyla içimdeki sesi dinlemeliymişim o ses yanılmıyormuş.
Siz siz olun yapmayın arkadaşlar fotoğraftaki ile alakası olmayanbir tip geldi. Yapılı yakışıklı uzun böyle biri görünürken. Fotoğrafta yemin ediyorum dalyan gibi. Minyon 160 bi erkek çıktı karşıma.
Beğenmedin yani gorusmyeceksin sanırım?![]()
Ayni seyi kadinlar da yapiyor. 10 sene onceki resimler gibi.Erkekler de akillanmis.
![]()
Fotoğrafta iri çıkmayı nasıl başarıyorlar bilmiyorum ama sanırım m beden giyiyordur fotoğrafta xl öyle diyeyim anla
Herşey niyette biter. Niyeti güzel olan kendini olduğu gibi gösterir
Ben eşimle internette tanıştım
8 ay yazıştık biz 8 ay boyunca gelmesini istemedim çok zor bi karar tabi aynı elektriği karşılıklı alamamaktan çok korktum ama çok şükür öyle olmadı sanki yıllardır konuşuyomuşuz gibi rahat karşıladık birbirimizi. Senin bi şans verip gitmen gayet normal en azından içinde kalmamış oldu
Sağlık olsun hayırlısı olsun Allah hayırlısıyla evleneceğin insanı karşına çıkarsın umutsuz olma hiçbirzaman. Belki hiç ummadığın bi yerde karşına çıkacak:)
Bende gitmiştim bikere öyle çok konuşuyordu ki. Yazarken insan anlamıyor tabi. Resmen beyin felci geçirmiştim. Asla dinlemiyor sadece konuşuyordu.Yaklaşık 1 haftadır biri ile mesajlaşıyordum. Çok kibar iişi gücü yerinde yaşıtım bir bey.
En azından yazışmalardan cıkardıgım bu.
Bugün akşam için sözleştik ve ben görüşmeyi iptal ettim sosyal medyadan da yakın zamanda silmeyi düşünüyorum.
Endişelenmek mi korkmak mı dersiniz gidemedim. Çok sıkıldım yarı yolda kalmaktan sevip terk edilmekten vsvs bu örneği çoğaltabilirim. Tam kalkıp hazırlanacakken bi bahaneyle iptal ettim.
Pişman olur muyum bilmiyorum.
Sanırım yalnız öleceğim
Sadece paylaşmak istedim.
Edit: gittim kızlar 3. Sayfada yazdım
He sorun bende yaniadamın 30 cm kısa cıkmasıyla niyetine alakası var abla ya
![]()
Ne açıklama yaptıEvet gittim kızlar arkadaşımın “aman git nolacak bir çay içer dönersin”gazıyla içimdeki sesi dinlemeliymişim o ses yanılmıyormuş.