Internetten biriyle tanısip görüsme hakkinda ne düşünüyorsunuz?

İnternette oyun oynarken tanıştık. Hiç bir ortak arkadaşımız yoktu. Tanıştık, ilişkiye başladık, tesadüf ben gittim ilk yanına ve bir avmde buluştuk. Sonra eşim yanıma geldi memlekete 2 kere. Sonrasında da sözlenip evlendik. 6 sene biticek 1 ay sonra.
Nasip meselesi bu işler Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Eşimden yana bir şikayetim yok çok şükür. Kendi memlelektimden biriyle evlensem eminim daha sıkıntılı olurdum. Evet interneti çok suistimal edenler de mevcut ama normal hayatta da insanların güvenini suistimal eden mevcut. Görüşme önemli, yüzyüze hem de...

Bu güne kadar hep önyargıyla karsiladım bu durumu hep reddettim. Kanimda isinmadi bir kac kez konustuklarimla bastim engeli. Cok bi sosyal cevrem yok. hatta hic yok.Etrafımdakiler bana uygun degil. Benim istediklerim beni istemiyor. beni isteyenleride ben begenmiyorum.Bu yaşima kadar dogru düzgün bi sevgilim bile olmadi ki ciddi düsunup evleneyim.
Aslinda bu konuda tavrim netti ama bi arkadasim kafami karistirdi. Bu zamanda herkes buyuk bi cogunluk internetten buluyo nerden bulacaksin dedi. Dusundum ve beni ekleyen tanimadigim birine sans vermek istedim. Suan cok erken duzgun biri gibi duruyo ama bilemiyorum. Efendi kac gundur bi saygisiz kelime yazmadi. Ne kadar dogru bilmiyorum ama ayni okuldan mezunmuşuz hatta okuldan bi hoca ve bi arkadas ortak arkadasimiz.
Yanlis mi yapiyorum sizce. Aranizda bu sekilde tanisip evlenen mutlu olan var mi?

ortak tanidik varsa daha guvenli bir durumdasin tamamen bilmedigin bir insana gore temkinli ol kendini kaptirma uzun uzun tani konus, bir kac ya sonra yuz yuze gorus samimiyeti ilerletme uzun sure olc tart her konuyu konus, kadinlar hakkinda, din hakkinda, siyaset hakkinda, kadin haklari, egitim, gelecek planlari, cocuk egitimi yetistirme tarzi hakkinda. Konusacak o kadar konu varki. Bunlari konusmada ortak veya zit yonlerinizin ogrenmeden bodoslama iki guzel lafa kasina gozune aldanip asik oldum moduna girersen kalbin kirilabilir cunku.

Dikkatli ol derim

internette tanıştım. 5 yıllık evliyim. tanıştığın kişinin evli veya nişanlı olmadığından iyice emin olunca sorun olmaz.

internette tanıştık. Ayrı şehirlerdeydik ama 2 ay sonra görüşme fırsatmız oldu. şuan 4 yıllık evliyiz :)

Bu konuda internet çekingen erkekler için avantaj oluyor, çünkü diyelim ki bir yerde gördü beğendi çoğu zaman bu tür mekanlarda yalnız olmuyoruz birkaç kişilik bir grubun içine dalıp, sevgilisi var mı yok mu demeden paldır küldür dalması zor oluyor. Sosyal medyadan ekliyor, kabul etmeyince sessiz sedasız iş çözülmüş oluyor. Yani yoldan çevirse birisi sizi çok muhtemel ki çok daha kolay terslersiniz kendinizi güvende hissetmeyeceğinizden dolayı. Ama sosyal medyada hoşlanmazsam engellerim mantığıyla daha rahat olabiliyor her iki tarafta. Bu yüzden biraz daha kolay ilerleniyor.

Bende liseye basladigim Zaman 14 yasimdayken malum sosyal paylaşim sitesinden biri beni eklemişti..
O da o Zamanlar 16 yasindaydi.
Mesajlastik 10 gün sonra buluştuk ne cesaretse.. Ama en yakın arkadasimi da götürmüştüm :KK51: sonra sevgili olduk vs.. 2 yil sonrada bunlarin mahallenin asagisina tasindik tesadüf.. O yüzden netten tanistigimizi bile unutmuştum ben sanki net disinda tanismisiz gibiydi. Boşlukta olduğum Zaman tanismistik biz sevgilim olsun diye kabul etmiştim acikcasi sadece. Sonra çok asik oldum orasi Ayri. Ama çektirmediği kalmadi. Akli uçkurdaydı maalesef o yasta bile:KK20: 18 yasima kadar ayrıl baris sürdü 4 yıl. Ama artik karsiyim netten tanismaya. O çocukla okul ortaminda tanissaydim birileri mutlaka olumsuz yönlerini bilirdi veya kulagima gelirdi. Ama netten tanistigimiz icin sadece anlattigi kadar onu tanidim ve yasAyarak tecrübe edindim maalesef.. İyisimi is ortaminda, okul ortaminda vs tnaiyarak birşeylere başlamak daha mantıklı ..

benim bi arkadaşım vardı öyle bi uygulamadan tanısıp evlendiler. teknoloji böyle yönlendiriyor artık sosyallik yüz yüze görüşme ilk başlarda olmuyor ama netten tanısıp buluşmanında ayrı bi heyecanı var hem de zaman kaybı olmuyor insanları tanıyabiliyorsun az çok notunu veriyorsun :)

Biz de internetten tanıştık ve 4 yıldır evliyiz.Çok şükür mutluyuz ama temkinli olmakta fayda var .İlk görüşmen mutlaka kalabalık bir yerde olsun.Hemen kapılma ve detaylıca izle .

Ya bu tanışmaların nasıl olduğu o kadar önemli değil -yalan yoksa tabi- bence. Sonuçta, facebooktan insanların hayaatları çevreleri düşünceleri ve kariyerleri hakkında bir sürü bilgi ediniliyor, bu sana ve hayatına uygun olup olmadıgı bılgısınıde verır. Sana uygun olan bır erkeklede ılıskı yasayıp mutlu olma olasılıgın yuksek. hayırlısı olsun hakkında.

Asosyal insanlar olduklarını, arkadaş grupları/çevreleri/uğraşlarının olmadığını düşünüyorum.

+1
Ben de iyi şeyler düşünmem. Kur yapmayı, flört etmeyi bilmeyen biriyle olmak istemem. Klavye başında tanışmanın özel veya güzel bir yanı da yok zaten.

internetten buldum aslında arayısda degildim :) ama denk geldi evlendim 9 ay olcak reelde tanıstıgım insanlardan daha guvenilir daha kaliteli biri esim bence bu netten tanısma olayında hep ters hep sapık adamlar denk gelicek degil bir insanı arkadas cevrenizde tanısırsınız manyagın teki cıkar biraz mantıgı kullanmak lazım her olayda oldugu gibi

Hep böyle olacak değil tabi ama en yakın arkadaşım hiç öyle netle vs ile alakası olmayan biri nette tanıştığı biriyle evlendi. Mutlu diyemem . Birbirlerinden çok farklılar. Kültür vs.. En önemlisi çocuk kıymet bilmiyor 6-7 yıl oluyor ama bence hayatının hatasını yaptı arkadaşım. Çok iyi tart mutlaka ipuçları verir görebilirsen. Ben o zaman çok demiştim sana uygun değil diye ama o göremedi arkadaşım malesef...

Bu netten tanisip evlenenlee nerden tanisiyor onu da yazsaya.Genelde oyundan tavladan tanisilmis.Hani bir istatistik yapalim;aklimizda bulunsun:KK56:

Bu netten tanisip evlenenlee nerden tanisiyor onu da yazsaya.Genelde oyundan tavladan tanisilmis.Hani bir istatistik yapalim;aklimizda bulunsun:KK56:
Bencede kızlar nerden tanısiyorsunuz. Facebook isi yas ben bun bir kez daha anladım. dun konu actim ama çocuk potunu kırdı sapik oldugunu düsünüyorum engelledim. Bi guzel. Zaten bana hep böyleleri denk geliyo ya sapık oluyo ya da abaza. Yillar sonra bir daha deneyeyim dedim olmadi yine :-)

+1
Ben de iyi şeyler düşünmem. Kur yapmayı, flört etmeyi bilmeyen biriyle olmak istemem. Klavye başında tanışmanın özel veya güzel bir yanı da yok zaten.

İnternetten tanisanlar odun değil sonuçta. Benim eşime benim yanımdayken bile, kızlar gulumsedi laf attı kaç defa. Kur yapmasına bile gerek yok yani... Ama biz netten tanıştık. Değişik bir önyargı sizinki.

Bu güne kadar hep önyargıyla karsiladım bu durumu hep reddettim. Kanimda isinmadi bir kac kez konustuklarimla bastim engeli. Cok bi sosyal cevrem yok. hatta hic yok.Etrafımdakiler bana uygun degil. Benim istediklerim beni istemiyor. beni isteyenleride ben begenmiyorum.Bu yaşima kadar dogru düzgün bi sevgilim bile olmadi ki ciddi düsunup evleneyim.
Aslinda bu konuda tavrim netti ama bi arkadasim kafami karistirdi. Bu zamanda herkes buyuk bi cogunluk internetten buluyo nerden bulacaksin dedi. Dusundum ve beni ekleyen tanimadigim birine sans vermek istedim. Suan cok erken duzgun biri gibi duruyo ama bilemiyorum. Efendi kac gundur bi saygisiz kelime yazmadi. Ne kadar dogru bilmiyorum ama ayni okuldan mezunmuşuz hatta okuldan bi hoca ve bi arkadas ortak arkadasimiz.
Yanlis mi yapiyorum sizce. Aranizda bu sekilde tanisip evlenen mutlu olan var mi?
bence dene ne kaybedersın.Sankı dısardakılere çok mu guvenıyor ınsan

Hangi platform? Düzgün bir platformsa neden olmasın, ilk tanışma her zaman bir vesile sebebiyle olmaz mu, sizin vesileniz de internet olur

Back
X