Internetten biriyle tanısip görüsme hakkinda ne düşünüyorsunuz?

Çok normal bişey. Bizde eşimle internette tanışıp evlendik çok da mutluyuz çok şükür. İnternet vesile sonuçta internette konuşup direk evlenmiyosun yüzyüze görüşüyosun birbirinizle uyumlu iseniz zaten devam ettirirsiniz. Bi insanda nasıl bişey olduğu az çok anlaşılır.

Bu güne kadar hep önyargıyla karsiladım bu durumu hep reddettim. Kanimda isinmadi bir kac kez konustuklarimla bastim engeli. Cok bi sosyal cevrem yok. hatta hic yok.Etrafımdakiler bana uygun degil. Benim istediklerim beni istemiyor. beni isteyenleride ben begenmiyorum.Bu yaşima kadar dogru düzgün bi sevgilim bile olmadi ki ciddi düsunup evleneyim.
Aslinda bu konuda tavrim netti ama bi arkadasim kafami karistirdi. Bu zamanda herkes buyuk bi cogunluk internetten buluyo nerden bulacaksin dedi. Dusundum ve beni ekleyen tanimadigim birine sans vermek istedim. Suan cok erken duzgun biri gibi duruyo ama bilemiyorum. Efendi kac gundur bi saygisiz kelime yazmadi. Ne kadar dogru bilmiyorum ama ayni okuldan mezunmuşuz hatta okuldan bi hoca ve bi arkadas ortak arkadasimiz.
Yanlis mi yapiyorum sizce. Aranizda bu sekilde tanisip evlenen mutlu olan var mi?

internetten tanışarak mutlu olunur bir sürü çift var ancak öyle önüne geleni ekleyen tiplerden biriyse pek hayır olacağını sanmam bugün seni ekleyen yarın başkasını da ekler böyle tanımadan etmeden..

ben normal karşılıyorum. sokakta karşılaştığımız insanlar ne ise internette karşılaşacaklarımız da onlar. başına bi işler gelen tüm kadınlar internetten mi tanışıyor, böyle bi genelleme yok ama nedense herkes önyargılı.

burada önemli olan her durumda tedbirli olmak.

Bende senin gibi karşıydım bu olaya kader bu sekilde cikardi onume. internetten tanisarak evlendim. 3 yıl sevgili kaldık. Ondan sonra evlendik bir bebegim var mutluyum çok şükür bir sıkıntım yok:KK46::KK68:

Sokakta yanından geçen bir adamla ilişki yaşadığını düşün. Hiç tanımıyosun etmiyosun. Hah işte aynı öyle. Klavye başında tabi efendi olur seni bağlamaya çalışıcak.

ben normal karsılıyorum sonucta bulusup tanısıp goruseceksınz. dolayısıyla ınternetten degıl yuzyuze tanısmıs olacaksınız. akısına bırakın.

Bana anormal gelmiyor ama her ihtimale karşı temkinli olmakta fayda var. Her gün neler duyuyoruz.

Bu güne kadar hep önyargıyla karsiladım bu durumu hep reddettim. Kanimda isinmadi bir kac kez konustuklarimla bastim engeli. Cok bi sosyal cevrem yok. hatta hic yok.Etrafımdakiler bana uygun degil. Benim istediklerim beni istemiyor. beni isteyenleride ben begenmiyorum.Bu yaşima kadar dogru düzgün bi sevgilim bile olmadi ki ciddi düsunup evleneyim.
Aslinda bu konuda tavrim netti ama bi arkadasim kafami karistirdi. Bu zamanda herkes buyuk bi cogunluk internetten buluyo nerden bulacaksin dedi. Dusundum ve beni ekleyen tanimadigim birine sans vermek istedim. Suan cok erken duzgun biri gibi duruyo ama bilemiyorum. Efendi kac gundur bi saygisiz kelime yazmadi. Ne kadar dogru bilmiyorum ama ayni okuldan mezunmuşuz hatta okuldan bi hoca ve bi arkadas ortak arkadasimiz.
Yanlis mi yapiyorum sizce. Aranizda bu sekilde tanisip evlenen mutlu olan var mi?
evlenmeyi istemek yerine flört etmeyi deneseniz ? beğenmediğiniz birini bile vakit geçtikçe tanıyıp cok sevebileceğinizi düşünüyorum.

Ben, ablam, iki yakın arkadaşım var bu şekilde evlenen. Allaha sukur hepimizin senelerdir suren evliliği var. Birçok kişide saklar netten tanıştığını ayipmis gibi. Çok var bu şekilde evlenen. İnternet çağında yaşıyoruz artık. Benim ablamin arkadaşı bir yakını vasıtasıyla bir adamla tanıştı evlendi. Adam zaten evliymis sahte nikah kiymis ablamın arkadaşına ruhları bile duymadı.
Demek istediğim su ki, ne netten tanistiklarinin hepsi uc kagitci ne de burnunun dibindeki bütün adamlar durust. Biraz şans, birazda insan tanımakla alakalı birşey. Hiç kimseye nerde tanisirsan tanış ilk aşamada çok guvenmeyeceksin. Zamanla tanırsın zaten. Nette tanıştığım adamlar da başka bir dünyadan gelme değil işleri güçleri aileleri var onlarında. Dikkatli yaklaşıp tanımaya çalışmak önemli olan.

Ortak arkadaslariniza nasil biri oldugunu sordunuz mu varsa imkan sorun iciniz rahat gorusursunuz
Ortak arkadaslarımdan biri hoca ona soramam zaten bire bir tanidini pek sanmam. Digeride baska bolu,den bi cocukdu okul balosunu duzenledigk icin eklemisti benk masa ayarlamasi icin bir kere konustuk onuda tanimiyorum ama biraz daha tanistikdan sonra hine de ona soracagim. Baska care yok.

Ben, ablam, iki yakın arkadaşım var bu şekilde evlenen. Allaha sukur hepimizin senelerdir suren evliliği var. Birçok kişide saklar netten tanıştığını ayipmis gibi. Çok var bu şekilde evlenen. İnternet çağında yaşıyoruz artık. Benim ablamin arkadaşı bir yakını vasıtasıyla bir adamla tanıştı evlendi. Adam zaten evliymis sahte nikah kiymis ablamın arkadaşına ruhları bile duymadı.
Demek istediğim su ki, ne netten tanistiklarinin hepsi uc kagitci ne de burnunun dibindeki bütün adamlar durust. Biraz şans, birazda insan tanımakla alakalı birşey. Hiç kimseye nerde tanisirsan tanış ilk aşamada çok guvenmeyeceksin. Zamanla tanırsın zaten. Nette tanıştığım adamlar da başka bir dünyadan gelme değil işleri güçleri aileleri var onlarında. Dikkatli yaklaşıp tanımaya çalışmak önemli olan.
Cok haklisiniz. Internette herkese potansiyel suclu olarak bakmak ne kadar yanlissa. Tanidigin insanlarada cok fazla guvenmek o kadar yanlistir.

Facebook'ta okey oynarken tanıştık, bir süre telefonla görüştük sonra buluştuk. 2,5 yıldır evliyiz ve 1,5 yaşında kızımız var :) İkimizde aynı şehirde avukatlık yapıyor olmamız rağmen adliye de bile karşılaşmayıpta internette birbirimizi bulmamız kısmet dedirtti bize.Hayat bu belli olmaz, bir mekanda yanına tanışmak için gelen birinden farkı yok bence.

internetten tanışmaya karşı değilim ama sizi nasıl ekledi? yani nerden buldu da ekledi bu önemli? beni de arada ekleyenler oluyo derhal reddediyorum arkadaşlık isteğini. çünkü bu tipler böyle bilgisayar başında bazı sayfa paylaşım vs lerdeki beğenilere bakıp kafalarına göre güzel buldukları kızları ekliyorlar. asla öyle birine prim verme. sordun mu beni nerde gördün de ekledin diye

ben internetten biriyle tanışmanın çok kötü bişey olduğunu düşünmüyorum. sonuçta internette karşıdaki insan da bizim gibi bi insan. sokakta çarpışarak karşılaşmakla, bi barda kafede tanışmakla ya da bi kütüphanede tanışmakla arasında bi fark görmüyorum.

reelden biriyle tanıştığında bile güvenilir biri olduğunu nerden biliyoruz ki? sanal reel farketmez. önemli olan karşıdaki kişi kendini gerçekten tanıttığı gibi mi, sahte mi değil mi bunları bilebilmek.

o yüzden internetten çok uzatmadan yüz yüze buluşup görüşün, gerçek hayatta tanımaya çalışın. tabi ilk buluşman kesinlikle kalabalık bi mekanda olsun, güvenilir yerde yani. internetten tanışmaya olumlu bakıyorum ama sonuçta neler duyuyoruz, temkinli ol.

bak benim takip ettiğim bi vlogger var, o da eşiyle internette tanışmış, şu an çok mutlular. internetten tanışma hikayesini anlatmıştı, nasıl buluştuğunu, dikkatli olduğunu falan. sıkılmazsan izleyip tavsiyelerini bi dinlemeni öneririm.

not : çok konuşuyor gerçekten, o yüzden videoları hep uzun uzundur, gerçi ben izlemeyi seviyorum ama :) sıkılırım diyorsan direk 07.20'den başlatıp seni ilgilendiren kısmı bitene kadar dinleyebilirsin, işine yarayacaktır tavsiyeleri :)

blogun adı nedir acaba?

blogun adı nedir acaba?
Haklisin güzel buldugu icin ekledi onu biliyorum zaten. kim bilir kac kizi ekleyip konusuyordur. Facebook ta canim nerden gordun diye sormadim ortak arkadaslar var oradan gordu kesin.

Back
X