ben internetten biriyle tanışmanın çok kötü bişey olduğunu düşünmüyorum. sonuçta internette karşıdaki insan da bizim gibi bi insan. sokakta çarpışarak karşılaşmakla, bi barda kafede tanışmakla ya da bi kütüphanede tanışmakla arasında bi fark görmüyorum.
reelden biriyle tanıştığında bile güvenilir biri olduğunu nerden biliyoruz ki? sanal reel farketmez. önemli olan karşıdaki kişi kendini gerçekten tanıttığı gibi mi, sahte mi değil mi bunları bilebilmek.
o yüzden internetten çok uzatmadan yüz yüze buluşup görüşün, gerçek hayatta tanımaya çalışın. tabi ilk buluşman kesinlikle kalabalık bi mekanda olsun, güvenilir yerde yani. internetten tanışmaya olumlu bakıyorum ama sonuçta neler duyuyoruz, temkinli ol.
bak benim takip ettiğim bi vlogger var, o da eşiyle internette tanışmış, şu an çok mutlular. internetten tanışma hikayesini anlatmıştı, nasıl buluştuğunu, dikkatli olduğunu falan. sıkılmazsan izleyip tavsiyelerini bi dinlemeni öneririm.
not : çok konuşuyor gerçekten, o yüzden videoları hep uzun uzundur, gerçi ben izlemeyi seviyorum ama :) sıkılırım diyorsan direk 07.20'den başlatıp seni ilgilendiren kısmı bitene kadar dinleyebilirsin, işine yarayacaktır tavsiyeleri :)