Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk internetten güvenilir çıt çıt saç satan site bilen var mı?

kiskanckiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
704
349
88
kızlar eski konularımı bilenler bilir... saçlarım uzamıor demiştim(( geçenlerde gittim kuaföre kestirdim...biraz canlanır toparlanır belki die.ama zaten kısaydı,iyice kısaldı..çok mutsuzum yaşadığım yerde çıt çık doğal saç bulmama imkan yok... internetten sipariş vermek istiyorum.güvenilir bir site bilen var mı?

Yanlis hatirlamiyorsam sebibebi'nin youtube da bununla ilgili bi videosu vardi isterseniz bir bakin

Ahhh ahhh benmde bu sene kafa gitti..psikolojim ald ust oldu...saclarim yandi cok kisa kestirdim uzatmaya calisiyorum.hic mi uzamiyo bir cm bilemi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bir konu actim orda sac uzatmak icin

10 gunde bir cm ayds uc cm falan uzatiyor gecen sene yapmistim iyi felmisti.sacimi uzattim bu sene yine kisa..yeniden basladim cok ise yariyor bende belki sendede yarar

Yanlis hatirlamiyorsam sebibebi'nin youtube da bununla ilgili bi videosu vardi isterseniz bir bakin
you tube kapatılmadı mı
Ben de bu aralar araştırıyorum hairbuy.org tavsiye edilmiş sanırım ordan alıcam
hımm bi bakıcam çok teşekkürler..

Son düzenleme:
Kızlar bende internetten sipariş verdim baya tereddütler yaşadım ama çarşambaya mutlaka elimde olması gerek o yüzden verdim siparişi uygun fiyatlı diye umarım pişman olmam yaaa :44:

Kızlar bende internetten sipariş verdim baya tereddütler yaşadım ama çarşambaya mutlaka elimde olması gerek o yüzden verdim siparişi uygun fiyatlı diye umarım pişman olmam yaaa :44:

Canım nasıl memnun musun saçlardan ?

Evet memnunum ama saçlarım ince telli olmasaydı gerçekten büyük problem olacaktı çünkü çok ince telli bana gelen saç benim saçımla uyuşuyor ama kalın telli olanlar için hiç uygun değil..

Anladım canım ben de başta almayı düşünüyodum ama sonra vazgeçtim onun yerine başka şeyler yapmaya karar verdim

Hmm kaynak filan mı düşünüyosun?

Yok hayır kaynak sevmiyorum hiç. Saçlarım uzun olsun istiyorum ama çıt çıt da yapay durur diyr düşündüm o yüzdenbbaşka şekillerde saçımı sevmeye çalışıcam meeela düz çok seviyorum ama hep düzleştirirsem bu sefer de uzamaz o yüzden brezilya fönünü araştırıyorum bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…