• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten İftar Menüsü Fırsatı Alan var mı ?

Ödeme aldığın siteden yapıyorsun biz öyle almıştık, ama dediğim gibi belki mekanla ilgilidir hizmet olayı bizzat kendin gittiğinde mekana insanlara hizmet daha başka fiyat farklı olduğu için ama şehir fırsatları gibi sitelerden aldığında hizmeti 2 sınıf oluyor.

İndirimli ya güya onun nazı bu :1:

allah allah şimdi bir fırsata tıklayınca ödeme kısmı gelıyor hanı internetten alışveriş yapar gibi ödüyosun sonra arayıp rezervasyon yaptırıyosun öyle yazıyo :26::26:

Kuponu almadan once mutlaka mekani arayip musaitligini sorgulayin bazi firmalar hafta ici yerimiz var diyor bazilari doluyuz diyor sonra kuponu iptal etmeye ugrasiyorsun benim calistigim eski is yerimde kupon satisi yapiyordu hafta sonu kapi musterisini alabilmek icin rezervasyon dolu diyorlardi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kuponu almadan once mutlaka mekani arayip musaitligini sorgulayin bazi firmalar hafta ici yerimiz var diyor bazilari doluyuz diyor sonra kuponu iptal etmeye ugrasiyorsun benim calistigim eski is yerimde kupon satisi yapiyordu hafta sonu kapi musterisini alabilmek icin rezervasyon dolu diyorlardi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Satın almadan önce netten mekanların bilgisine de bak derim ben.

anladım kızlar çok sağolun , mekana karar verince arayıp sorarım sonra fırsatı alırım o zaman :12::12:

Burdan erkek arkadaşım çok rezervasyon yaptı ordan biliyom,
beraberde gittik :51:
anladım kuzum sağol :16::16:
Vallah öyle galiba canım ya ikinci sınıf muamele gördük hep :D dışarıdan gelenler öyle değil ama ne saçmalık :1:

Kuru ekmeğe talim ederiz napalım :44:

Onlar alacarte. Biz self servis:1:

hahaha kızlar öyle oldu biraz kader utansın :9::9:

Hayır yani sonrasında içimden ben evde bu yemeğin kralı yapardım deyip bunu karşı tarafın da ki o eşim olur düşünüp dillendirmesi fena eziklik hissi yaratıyor. :1:

Ay gerçekten öyle ama ya :1: ağzına sağlık vallahi :13: :89:

iki gün önce fırsat ile suada ya gıttık eşimle, memnun kaldık, çok begendım.

Ben bu fırsat sitelerinden iftar da satın aldım, sinema bileti de ev eşyası da. Düzgün birkaç site var onlar dışındakileri kullanmam. Tabi yokluğu anlamak için 18 saat boyunca açlık çekip kişi başı 100 liraya iftar yapanları da hiç anlamam da neyse o başka bir konu =)

Back
X