internetten kitap siparişi

lessie

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
739
299
323
İstanbul
arkadaşlar internetten kredi kartımla kitap siparişi yapıcam kitp yur. sitesinden ama güvenilirmi bilmiorum kullanan varmı? bu siteyi

arkadaşlar internetten kredi kartımla kitap siparişi yapıcam kitp yur. sitesinden ama güvenilirmi bilmiorum kullanan varmı? bu siteyi

çok güvenilir bir site. birçok defa kullandım. siparişlerim hem çok kısa sürede geldi hem de yaptığım düzeltmelere dikkat ettiler. çağrı merkezi ayrıca çok iyi.

peki cnm kredi kartınlamı alışveriş yapıodun?

evet, bütün alışverişlerimi kredi kartımla yapıyordum ama çok düşük limitli bir kartım vardı, onu kullanıyordum. düşük limitli bir kart kullanmamın sebebi ise siteye güvenmemem değil, internetten benim bilgim dışında pc'me korsan yazılım yüklenmesi ve kredi kartı numaramı kopyalaması korkusudur biliyorum, kulağa biraz paranoyakça geliyor ama nedense, pc'me kredi kartı numaramı yazdığım an bütün dünyaya bu bilgi yayılacakmış gibi geliyor siteyle ilgili değil yani. siz bana bakmayın

çok saol cnm içimi ferahlattın normalde bende internetten yapıorum alışverişlerimi ama bu s,teden ilk defa yapıcam

bende alışveriş yaptım.
paketlemesinden, müşteri hizmetlerine kadar çok çok iyiydi.
ayrıca maxkitap, dr, okuoku buralardan da alışverişlerim oldu.

Ben o sitenin yıllardır kullanıcısıyım,kitaplarımın %90 ordan aldım kkartımla.Hiçbir sorun yaşamadım bence güvenilirdir

şu sıralar Türkiye'de en güvenilir en müşteri memnuniyetine önem veren site kitapyurdu aman nazar değmesin diyelim
çok çeşitli sitelerden alışveriş yaptığım için diyorum, bir kitabı iki hafta sonra gönderenler oldu

Son düzenleme:
Ben hep dr dan yapıyorum alışverişi ama buradan da güvenli olduğunu söyleyen arkadaşlarım var bir de buradan deneyeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…