Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar internetten kredi kartımla kitap siparişi yapıcam kitp yur. sitesinden ama güvenilirmi bilmiorum kullanan varmı? bu siteyi
çok güvenilir bir site. birçok defa kullandım. siparişlerim hem çok kısa sürede geldi hem de yaptığım düzeltmelere dikkat ettiler. çağrı merkezi ayrıca çok iyi.
peki cnm kredi kartınlamı alışveriş yapıodun?
evet, bütün alışverişlerimi kredi kartımla yapıyordum ama çok düşük limitli bir kartım vardı, onu kullanıyordum. düşük limitli bir kart kullanmamın sebebi ise siteye güvenmemem değil, internetten benim bilgim dışında pc'me korsan yazılım yüklenmesi ve kredi kartı numaramı kopyalaması korkusudurbiliyorum, kulağa biraz paranoyakça geliyor ama nedense, pc'me kredi kartı numaramı yazdığım an bütün dünyaya bu bilgi yayılacakmış gibi geliyor
siteyle ilgili değil yani. siz bana bakmayın
![]()
arkadaşlar internetten kredi kartımla kitap siparişi yapıcam kitp yur. sitesinden ama güvenilirmi bilmiorum kullanan varmı? bu siteyi
Ben o sitenin yıllardır kullanıcısıyım,kitaplarımın %90 ordan aldım kkartımla.Hiçbir sorun yaşamadım bence güvenilirdir![]()
Kargo ücreti var mı?