- 5 Nisan 2015
- 399
- 212
- Konu Sahibi deusarebeld
Acil paraya ihtiyacım var. Çalışamam çünkü 2 hafta içinde lazım. İnternetten nasıl para kazanılıyor bilen var mı? Çok bişey olmasına gerek yok 100-200 kafi. Bilen var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan lazım çünkü ve derslerim var. Sürekli lazım değil şu iki hafta içerisinde lazım. İnternetten para kazanıldığını duymuştum da acaba bilen var mı diye merak ettimNeden calisamiyorsunuz onu anlamadim?
Gokten kimseye para yagmiyor..
Neden calisamiyorsunuz onu anlamadim?
Gokten kimseye para yagmiyor..
Çalışmak benim aklıma gelmiyordu sormaAy ne güldüm:) bencede katiliyorum
Şuan lazım çünkü ve derslerim var. Sürekli lazım değil şu iki hafta içerisinde lazım. İnternetten para kazanıldığını duymuştum da acaba bilen var mı diye merak ettim
Ya mesela instagramda ürünlerin satışını yapan sayfalar var onun başında duracak adam arıyo bazıları onun gibiGünlük işler var onları düşünmez misiniz ? İnternetten o kadar kolay kazanılıyorsa bende kazansam ya boş boş oturuyorum.Kazanılıyordur muhakkak ama önce sizin bir miktar vermeniz gerekiyodur bence.5 koy 10 al hesabı.
Kime gideyim temizliğe? Çağırırsan geleyimBu arada ev temizliğine iki gun gitsen bu parayi kazanirsin..
Günlük iş ne bu arada ilk defa duyuyorumGünlük işler var onları düşünmez misiniz ? İnternetten o kadar kolay kazanılıyorsa bende kazansam ya boş boş oturuyorum.Kazanılıyordur muhakkak ama önce sizin bir miktar vermeniz gerekiyodur bence.5 koy 10 al hesabı.
çevresi yoksa nasıl gider ki ev temizliğine .ev temizliğinde bile deneyim istiyorlar artıkBu arada ev temizliğine iki gun gitsen bu parayi kazanirsin..
Kime gideyim temizliğe? Çağırırsan geleyim
Hımm ben hani her yerde reklamı çıkıyor ya ayda 5 bin dolar kazanmak istermisiniz filan.Onu diyorsunuz sandım. Günlük iş mesela bazı markaların tadımını yaptırıyorlarya stant başında bekliyorsun.Sunum yapıyorsun. Onlar var mesela.Forum dağıtanlarda var.Günde 50 tl veriyolardır bence.En kötü ihtimal 1 haftada rahat kazanırsın 200ü.Ya mesela instagramda ürünlerin satışını yapan sayfalar var onun başında duracak adam arıyo bazıları onun gibi