İnternetten para kazanma

deusarebeld

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
399
212
Acil paraya ihtiyacım var. Çalışamam çünkü 2 hafta içinde lazım. İnternetten nasıl para kazanılıyor bilen var mı? Çok bişey olmasına gerek yok 100-200 kafi. Bilen var mı acaba

Günlük işler var onları düşünmez misiniz ? İnternetten o kadar kolay kazanılıyorsa bende kazansam ya boş boş oturuyorum.Kazanılıyordur muhakkak ama önce sizin bir miktar vermeniz gerekiyodur bence.5 koy 10 al hesabı.

Günlük işler var onları düşünmez misiniz ? İnternetten o kadar kolay kazanılıyorsa bende kazansam ya boş boş oturuyorum.Kazanılıyordur muhakkak ama önce sizin bir miktar vermeniz gerekiyodur bence.5 koy 10 al hesabı.
Ya mesela instagramda ürünlerin satışını yapan sayfalar var onun başında duracak adam arıyo bazıları onun gibi

Ya mesela instagramda ürünlerin satışını yapan sayfalar var onun başında duracak adam arıyo bazıları onun gibi
Hımm ben hani her yerde reklamı çıkıyor ya ayda 5 bin dolar kazanmak istermisiniz filan.Onu diyorsunuz sandım. Günlük iş mesela bazı markaların tadımını yaptırıyorlarya stant başında bekliyorsun.Sunum yapıyorsun. Onlar var mesela.Forum dağıtanlarda var.Günde 50 tl veriyolardır bence.En kötü ihtimal 1 haftada rahat kazanırsın 200ü.

Yazın haftasonu için ekstra eleman arayan yerler olabilir.
İnternetten hiç bilmiyorum.
İhtiyaç sadece bu kadarsa evden bir şeyler satmayı düşünmez misiniz?

İnt.den kanal acıp video atıyor reklam alıyorlar tıklanmaya göre pana alıyorlarmıs.kuzenlerim uğrasıyor ev almıslardı acığı kapattılar 15bin kadar kazandılar... ayrıntısını bilmeyom:)

Buyuk sehirdeyseniz ajanslar araciligi ile davetlerde hosteslik marketlerde stand osi yapabilirsiniz eger istanbuldaysaniz tv programlarina gidin saka yapmiyorum bu konuda istediginiz miktar icin gunluk iki program yetr

Okuma kitaplarını, eski ders kitaplarını sahaflara satabilirsin, yada internetten bulursan birini satabilirsin forumların satış bölümlerinde.. Kıyafetlerini de aynı şekilde foruma koy beğenmediklerini, belki alan çıkar..

Birde anketörlük, marketlerde tanıtım elemanlığı gibi minik işler araştırsan bulursun belki..

X