İnternetten Şarkı indirme hakkında (lıme wıre)kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Kızlar bir ara nette söylendtiler vardı netten mp3 ,şarkı v.s indirmek yasakmış .Bende bu haberden sonra indirmekten korkuyorum.Acaba böyle birşeu gerçekten varmıı?siz indiriyormusun :çok üzgünüm:uff indirmem gereken müzikler var :)geçen arkadaşa söyledim o indirdi bana yolla sonra :)

yasak tabi canım ama kimsenin dinlediği yok.. bende bi zamanlar limewire vardı.indiriyordum.ama format atıldıktan sonra tekrar kurmadım programı..lazım oldukça olan arkadaşlardan alıyorum şarkıları.

yasak tabi canım ama kimsenin dinlediği yok.. bende bi zamanlar limewire vardı.indiriyordum.ama format atıldıktan sonra tekrar kurmadım programı..lazım oldukça olan arkadaşlardan alıyorum şarkıları.

Evet bazıları indirmey devam ediyor :sinifsinif: cevabın için teşekkür ederim opuyorumnanaktan

mart ayının sonlarında korsan yasası devreye girecek ve müzik indirenlere 2 defa uyarı yazısı gönderilecekmiş. 3. de adsl li iptal edilecekmiş. bir gazetede okudum. yani yasa martta çıkacak...

valla bizimde bir zamanlar bilgisayara format atmasan önce vardı ve sırf bu yüzden format atıldı virüsler en çok oradan bulaşıyormuş bilgisayara yapan kişi sağolsun bizi uyardı

fizy.com'a üye olup bilgisayatınızın hafızasını işgal etmeden, hem müzik listenizi oluşturabilir, hem klipleri izleyebilir, hemde istediğiniz an müzikleri dinleyebilirsiniz. Yasakta değil ayrıca. :)

Back
X