İnternetten sevgili...

sosally

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
323
11
38
Ankara
Arkadaşlar yargılayacak olanlar baştan yazmazsa sevinirim. Ben instagramda birini beğenip mesaj atmıştım ama fotoğraflarıyla ilgili birkaç gün öyle muhabbet sürdürdük ve sonunda muhabbet bitti. En azından ben öyle zannediyordum, ben yazmam o da yazmaz konu kapandı diye fakat ertesi gün konuştuğum kişinin facebooktan beni aratıp bulup eklediğini gördüm, kabul ettim. Yaklaşık 1 haftadır da öyle konuşuyoruz. Bu kişi İstanbul'da ben de Ankara'da okuyorum normalde İstanbulluyum akrabalarım falan orada. Ben bu kişiyi beğendim ve ilgimi belli edip ilişkiye yönelik yaklaşmak, en azından bir süre konuşup görüşme imkanı yaratmak istiyorum. Ne yazık ki henüz kısa bir süre olduğunu için sohbetlerimiz çok kısır, ben uzun, yorucu ve sancılı bir ilişkiden çıktığım için flört denen şeyi unutmuş gibiyim resmen, ne sohbet edebiliyorum ne ilgilimi belli edebiliyorum. İşin özü öncelikle bu şekilde tanışıp sevgili olanlardan sonra da tecrübesi olmayanların taktiklerine ihtiyacım var. :)

normal muhabbete girin sagdannsoldan isten gucten bahsedin gerisi corap söküğü gibi gelir.ama evlimi bekar mı emin olun önce

Yargılama amaçlı değildi yazacaklarım ama olumsuz birşey de duymak istemiyor intibası uyandırdın.

Yargılama amaçlı değildi yazacaklarım ama olumsuz birşey de duymak istemiyor intibası uyandırdın.

Yok ondan değil, hani kalkıp internetten adamla işin ne vs gibi yorumlar istemedi. Bu işin olmama olasılığı da var tabii ama çevremde çok fazla olumlu örnek de var. Tanıdığım böyle evlendi şu an çocuğu var yani. Direkt olmaz boşver demek yerine, şöyle muhabbet et falan deyip sonucunu ben göreyim istedim. Her şeyde her ihtimal var zaten, dibimdeki adam yapmadığını bırakmadı uzaktaki ne yaparsa artık :)

normal muhabbete girin sagdannsoldan isten gucten bahsedin gerisi corap söküğü gibi gelir.ama evlimi bekar mı emin olun önce

Bekar ondan eminim, ya ben sürekli yazmak da istemiyorum birkaç sefer yazınca yapışmışım gibi hissediyorum ama sohbet ederken de sohbeti tıkayabiliyorum :)

İnternet üzerinden tanışıp konuşan insan çok. Facebook, Twitter, Instagram.. her yerden her şekilde.
Günümüz teknolojisinde yadsınmaz bir olay
Ama öncelikle duygularınla değil mantığında koyul yola
Duygularınla hareket edersen doğru tanıyamazsın..

Çok cesursun neden canlı,kanlı yüzyüze görüştüğün kişilerle cesaret edemiyorsun ?

Sanırım görsellik önemli senin için

bakalım karekteri nasıl çıkacak ,her ne söylerse inanacaksın asıl tehlike orda ,hangisi yalan ,hangisi gerçek ,yazık enerjini böyle maceraya atman

Haklısın canım, bir şekilde samimiyeti kurabilsem iyi olacak ama :/ ben çok soğuk davranıyorum karşımdaki insanı da itiyor muyum bilemedim. Bazen adamın ilgisi bile yok diye düşünüyorum ama bitmiş bir sohbetin ardından facebooktan aratıp bulması ilginç geldi. Öyle her kızın peşinde gezen bir tip gibi de değil anladığım kadarıyla, işi gücü olan durumu iyi birisi. İstese dışarıdan istediği kızla iletişim kurabilir neden beni ekledi bilemedim.

Şuan ilgi hoşuna gitmiştir haliyle, ben erkekler güvenmiyorum hele bu sanal alemde. Epey bir muhabbet zamanı geçir çok istiyorsan ama buluşma için hiiiç acele etme o zaman.

Görselliğe önem vermesine veriyorum da dışarıda da pek iyi biri denk gelmiyor açıkcası, dediğim gibi uzun bir ilişkiden çıktım ve üniversitedeki gençleri de tahmin edersin ki hepsinin derdi başka bir şey. Bu olay da çok kendiliğinden gelişti öyle aşık falan değilim zaten sadece beğendiğim için sohbeti ilerletmek istedim.

Şuan ilgi hoşuna gitmiştir haliyle, ben insanlara güvenmiyorum hele bu sanal alemde. Epey bir muhabbet zamanı geçir çok istiyorsan ama buluşma için hiiiç acele etme o zaman.

Aynen biraz da kötü bir ilişkiden çıktığım için ilgi açlığı hissettim galiba. Görüşme imkanım olduğu için böyle düşündüm görüşemeyecek olsam ben de internetten biriyle bir şey yaşamayı beklemem zaten ama olumlu örnekler de insanı cesaretlendiriyor. Biz daha sohbeti ilerletemediğimiz için görüşmemiz de çok zor görünüyor :)

arkadaş olmak istemiştir, beğenmiştir, sohbetini sevmiştir her şey olabilir
çok kasma kendini bir arkadaşınla nasıl konuşuyorsan öyle davran
kısa cevaplar verirsen sohbet pek ilerlemez

Ben eşimle internet üzerinden tanıştım, ama öyle facebook, twitter falan gibi bi yer değildi. İkimizin ortak ilgi alanı olan bir hobiyle ilgili bir siteydi. O yüzden konuşacak çok şeyimiz vardı. Yani sırf birbirimizin Dış görünüşünü beğenip konuşmaya başlamadık. Hatta çok üzün süre adamın neye benzediğini bile bilmiyordum. Yine uzun bir süre bir yıla yakın sadece internet üzerinden görüştük. Sonrası geldi işte.

Dikkat et işi gücü yerinde olan adamlar da yamuk olabiliyor. İyice tanı sonra adım at.

arkadaş olmak istemiştir, beğenmiştir, sohbetini sevmiştir her şey olabilir
çok kasma kendini bir arkadaşınla nasıl konuşuyorsan öyle davran
kısa cevaplar verirsen sohbet pek ilerlemez

Haklısın canım teşekkür ederim.

Heh o da eksik işte, adam ne sever hobisi nedir ne değildir bunları hiç konuşmadık belki bilsem daha iyi bir sohbet yaratacağız. İyi mi kötü mü onu da yine konuşarak anlayacağım zaten ben şu an hemen ilişkiye başlasın benimle de demiyorum da en azından samimiyeti kuracak bir sohbet yaratabileyim. O da resmen en büyük eksikliğim ki var olan sohbeti tıkıyorum ya.

Profilini incele, herhangi bir hobisi varsa ordan tüyo alırsın. Ama bizim klasik türk erkeklerinin %90 tek hobisi futbol olur. O konuda da sen sohbet edemezsin muhtemelen. Ne iş yapıyor biliyor musun? Ordan dalalım bari.

Profilini incele, herhangi bir hobisi varsa ordan tüyo alırsın. Ama bizim klasik türk erkeklerinin %90 tek hobisi futbol olur. O konuda da sen sohbet edemezsin muhtemelen. Ne iş yapıyor biliyor musun? Ordan dalalım bari.

aynen bir de futbol sevip futbol seven kızları itici buluyor bazıları riskli konu reklam ajansında çalışıyormuş

Ben en çok acaba uyuşturucu kullanıyor mu ? Sorusu sorardım kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…