- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
kızlar hani hesaplıyoruz ya internette tahmini doğumunu bebeğimizin , o genelde doğru çıkıyo mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah :) peki 40+0 mı 40+6 mı o hesaba göre gösterdiği güninternette 40. haftayı tahmini doğum tarihi olarak gösteriyor..
ayın başında mı ortasında mı sonunda mı hamile kaldın bilinmediği için son adet tarihin baz alınıyor.
ben iki doğumumu da 38+2 de yaptım canım.. bu herkese göre değişir
tahmini doğum tarihim 24 aralıktı 11 aralıkta geldi bebeğim..
sağlıkla al kucağına inşallah
En geç gibi düşünebiliriz o zaman canım tamamdır teşekkür ederim :)yok canım, o tarih tam 40+0 olduğun tarih.
Ama doktorlar genelde o tarihi son normal doğum günü olarak düşünüyorlar, hemen ertesi günü sezeryanla alalım bekletmeyelim diyorlar, yine de bazı doktorlar 41. hatta 42. haftayı doldurmasına bile izin verebiliyorlar.
Maşallah planlı programlı gelmiş dünyaya :) inşallah hep öyle de devam eder :)Bu kişiden kişiye değişiyor canım. Mesela benim tuttu benim zillim çok disiplinliymis tam gününde geldiama başka arkadaşlarımın mesela 1 hafta erken 1 hafta geç falan sarkmalar oldu.
O kadar çok merak ediyorum ki ben ne zaman yapıcam acaba :) sezaryen olması gerekirse kaçıncı haftada alıyolar canımDeğişiyor canım ben beklenen tarihten 1 hafta önce doğum yaptım.
Ne yaptın canım yürüyüş mü hurma mı ben de keşke 40ı bulmasambenimki de 09 ağustos diye hesaplıyordu, oğlum 29 temmuzda doğdu
yok canım yaaa, bu benim 27 yaşında teeeee 2003 tarihinde doğurduğum oğlum :)Ne yaptın canım yürüyüş mü hurma mı ben de keşke 40ı bulmasam
Ben de 27 yaşımdayım :) ilk bebeğim olcak inşallah :) 40.haftayı bulmasam çok sevincem nedense :) ikinciyi de nasip etsin Allah inşallah tez zamanda sizeyok canım yaaa, bu benim 27 yaşında teeeee 2003 tarihinde doğurduğum oğlum :)
oğluma kardeş çalışmaları devam ediyor :)))))
Ben normal doğum yaptım sezaryen hakkında pek bir bilgim yok canım. Sanırım doktor duruma göre gün veriyor.O kadar çok merak ediyorum ki ben ne zaman yapıcam acaba :) sezaryen olması gerekirse kaçıncı haftada alıyolar canım
İnş canimMaşallah planlı programlı gelmiş dünyaya :) inşallah hep öyle de devam eder :)