İnternetten tahmini Doğum tarihi genelde tutuyo mu

internette 40. haftayı tahmini doğum tarihi olarak gösteriyor..
ayın başında mı ortasında mı sonunda mı hamile kaldın bilinmediği için son adet tarihin baz alınıyor.

ben iki doğumumu da 38+2 de yaptım canım.. bu herkese göre değişir

tahmini doğum tarihim 24 aralıktı 11 aralıkta geldi bebeğim..
sağlıkla al kucağına inşallah

O son adet tarihine göre kırk haftayı gösterir

Ben sezeryan ile doğum yaptım ama arkadaşlardan o tarihten önce ve sonra yapan çok

Tutturan yok desek yeridir

Bu kişiden kişiye değişiyor canım. Mesela benim tuttu benim zillim çok disiplinliymis tam gününde geldi ;) ama başka arkadaşlarımın mesela 1 hafta erken 1 hafta geç falan sarkmalar oldu.

yok canım, o tarih tam 40+0 olduğun tarih.
Ama doktorlar genelde o tarihi son normal doğum günü olarak düşünüyorlar, hemen ertesi günü sezeryanla alalım bekletmeyelim diyorlar, yine de bazı doktorlar 41. hatta 42. haftayı doldurmasına bile izin verebiliyorlar.

internette 40. haftayı tahmini doğum tarihi olarak gösteriyor..
ayın başında mı ortasında mı sonunda mı hamile kaldın bilinmediği için son adet tarihin baz alınıyor.

ben iki doğumumu da 38+2 de yaptım canım.. bu herkese göre değişir

tahmini doğum tarihim 24 aralıktı 11 aralıkta geldi bebeğim..
sağlıkla al kucağına inşallah
Amin canım inşallah :) peki 40+0 mı 40+6 mı o hesaba göre gösterdiği gün

yok canım, o tarih tam 40+0 olduğun tarih.
Ama doktorlar genelde o tarihi son normal doğum günü olarak düşünüyorlar, hemen ertesi günü sezeryanla alalım bekletmeyelim diyorlar, yine de bazı doktorlar 41. hatta 42. haftayı doldurmasına bile izin verebiliyorlar.
En geç gibi düşünebiliriz o zaman canım tamamdır teşekkür ederim :)

yok canım yaaa, bu benim 27 yaşında teeeee 2003 tarihinde doğurduğum oğlum :)
oğluma kardeş çalışmaları devam ediyor :)))))
Ben de 27 yaşımdayım :) ilk bebeğim olcak inşallah :) 40.haftayı bulmasam çok sevincem nedense :) ikinciyi de nasip etsin Allah inşallah tez zamanda size

Back
X