canım şimdi şöyle söyliyim, sende haklısın hiç görmemişsin onun hakkında bildiklerin sadece onun anlattığı kadarıyla..
Ne işle meşgul olduğunu sorabilirsin mesela, hobilerini nelerle ilgilendiğini, nelerden hoşlanmadığını, yada senin hoşuna giden bir anın varsa onunla paylaşmak isteyebilirsin, bu onu önemsediğini gösterir, mesela ben başımdan geçen olayları anlatırdım hep, oda gün içinde yaptıklarını anlatırdı her akşam günün özeti şeklinde konuşmalarımız olurdu. Kaç kardeş olduğunu sorardım, kıskanç mı değil mi, arkadaş çevresi nasıl, didik didik sorardım daha çok tanımak için.. Sonra zaten yavaş yavaş eğer aynı şeylerden hoşlanıyorsanız düğüm çözülüyor, ben hayatım da yapmam dediğim şeyi yaptım, hiç görmediğim birine aşık oldum onu hiç görmeden 8 ay sesiyle devam ettirdim bu ilişkiyi.. İşin enteresan tarafı ilk ben açıldım, sonra oda aynı şeyleri söyleyince çok mutlu oldum, babam asker benim, tayin istedik ve Tekirdağa geldik, onunla aramızda ki mesafe biraz daha azalmıştı, oda 8 ayın sonunda çıktı geldi, ve gördüm bir daha aşık oldum, görünce ilk tanışmış gibi aynı şeyleri başa sardık, nasıl geçti günün nelerden hoşlanırsın hesabı :)))